Оставка или не – случаят Антон Тодоров не е приключил!

Томислав Дончев настоя, че КСНС не е провал
10 окт 2017 09:44,
60
Оставка или не – случаят Антон Тодоров не е приключил!
Снимка: архив Булфото

"Според мен случаят с Антон Тодоров няма да се затвори с неговата оставка". Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев.

Той призна, че думите на подалия оставка депутат от ГЕРБ могат да бъдат тълкувани по различни начини. И изтъкна, че те са симптом за едно дълго трупано напрежение.

Относно обтегнатата политическа обстановка в последните седмици, той коментира: "Има истинска политическа баталия. Очевидно тече престрелка. Всички казаха остри реплики. Дори не мога да си спомня кой започна пръв. Не ми се иска да е започнал някой от нас. Но си мисля, че политиката трябва да е нещо друго".

Още по темата

Дончев изрази надежда, че словесните престрелки ще спрат и напомни, че нито едно добро решение не е било взето по време на политически конфликт.

Томислав Дончев обясни, че е помолил брат си да се откаже от конкурс, за да не бъде намесено неговото име. В последните дни стана ясно, че негови близки заемат високи постове в община Габрово, родния град на вицепремиера.

"Той не е назначен от мен. Нито зависи от бюджетни средства, отпускани от мен. Единственият начин темата с брат ми да не предизвиква вълнение е той да постъпи в манастир", посочи Дончев.

Вицепремиерът настоя, че вчерашният провал на Консултативния съвет за национална сигурност при президента не е бил провал.

"Далеч съм от мисълта, че някой би си позволил да провокира работата на Съвета или да му организира бойкот. Самата невъзможност на всички лидери да се съберат на една маса е обезпокоителна", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджук Паша и Ушев Цецо няма да си оставят магарето в калта, мустакатия гавазин ще му се намери друга службица, много по- блага и високо платена от предишната.
27
4
 
8
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
И тоя ще хартиса...
26
4
 
6
 
! Отговори
До Тако преди 6 години
Ти ,ако искаш и друго можеш да направиш!Аз съм на друго нещо,нужна е журналистическа етика,не само на книга!
25
3
 
12
 
! Отговори
тако преди 6 години
До БакоАми щом си седнал на тоя стол в предаването ти е ясно защо си там. Ако не си го искал не те карат насила.
24
12
 
5
 
! Отговори
Бако преди 6 години
Ей не можем да живеем без активни борци!На журналиста е позволено да те маниполират,да те обижда,да те обвинява и т.н. ,под формата:Ама само задавам въпроси на ,които трябва да отговаряш,защото аз си върша работата,твоите желания са без значение!
23
4
 
21
 
! Отговори
криста преди 6 години
Сега като гласуват оставката му да не викат от трибуната "Антоне, с тебе сме" ?Той си подаде оставката, но него няма да го оставят и медии и всички възмутени от поведението му.
22
6
 
24
 
! Отговори
Дани преди 6 години
Този *** с физиономия и сърце на плъх не заслужава такова медийно внимание.
21
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Омразата към този плъх е основстелна. Не може да се уважава това недоразумение защото от бъркане във фекалиите, смърди от разстояние. Използваха го от ГЕРБ което е грешка на Суджук паша, за да вади кирливите ризи на неудобните нему. Представете си живота му, с години да бъркаш в мръсотиите и това да ти носи удоволствие, което трудно прикрива. Добре, че го махнаха от Канал 3, кой ли го е гледал. Да гледаш това мекотело е унижение. До вчера плюеше Шайката, днес им смуче вувузелите!!! Отврат!!!!!!
20
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този гол *** е както каза Сашо Диков-***. Значи показва две страници от становището на Радев за Грипените ,в които описва предимствата им. И готово-мръдника ви казва ,вжте тоя как е лобирал за Грипен.Обаче не ни показва третата страница от доклада на Радев ,в която описва и недостатъците им.Сега вие си преценете ,*** ли е или не е.
19
6
 
13
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
До До 22За мен много по голям проблем от поведението на Тодоров /някой го определи като пристрастно/е поведението примерно на президента Първанов и един куп други като него подлеци говорещи едно и вършещи съвсем друго.
18
4
 
14
 
! Отговори
До 22 преди 6 години
До сминдух енд чесънСкрий се, бе!На *** като вас, дори не трябва да се обяснява какъв е проблема в поведението на Тодоров.Вие нямате капацитета да разберете, изобщо за какво говорим.
17
16
 
13
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Интервюто с Тодоров беше сутринта,а Николаев се уплаши чак след обяд.
16
4
 
39
 
! Отговори
До 16 преди 6 години
До ХАЙДЕ ТИКВИСпас Гърневски е най-мазния и нагаждачески политик.Пишеше стихове за партията преди 89г.Изведнъж, големия антикомунист Костов го взе в СДС и го направи кмет на Пловдив.Спас е природно *** и ограничен човек, но има перфектно чувство да служи на някой друг и да изпълнява заповеди.Сега си е намерил новото поприще- да е слуга на ББ.Ето такива са всичките в ГЕРБ.
15
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нито Тодоров се е явил на конкурсни изпити за дупетат, нито Дончев за министър. Тиквата пък 10 години вече е премиер без конкурс и контролни.
14
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези гербери съвсем ни взимат за ***.Че и си вярват, когато говорят всички тези глупости.Все едно ние не живеем в тази държава.Навсякъде по места се назначават роднини, близки, приятели и т.н. на депутати и управляващите политици като цяло.Държавната и общинска администрация в цялата държава е политически обвързана и зависима.Те, това май не искат да проумеят и ни говорят пълни глупости, на които вярват само най-промитите гербери.
13
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До оставката и забраната на ГЕРБ нищо не е приключило!
12
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До настаняването и изолацията в Карлуково нищо не е приключило!
11
6
 
43
 
! Отговори
ХАЙДЕ ТИКВИ преди 6 години
пак го защитете тоя ваш верен слуга. Да ама него го оплюха даже в ГЕРБ и се дръпнаха с 3 стола далече от него. И слугата се обиди. Щом за едни като ДЕЛЯНЧО-ДЕБЕЛЯНЧО може да се строи цялата ПАРТИЯ на БОСТАНА и да го брани, а за него- най-яростния ПЛЮВАЧ по комунистите не може. Само един "ПОЕТ" СПАС ГЪРНЕТО от *** на БКП-то станал *** на СДС и ГЕРБ го защити. Ама му изшъткаха и си седна на Д-то
10
6
 
32
 
! Отговори
ШАЙКАТА ГЕРБ преди 6 години
загуби още един лицемер
9
4
 
30
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
сблъсък на его и дребнави игрички на гърба на народа. Едни си ядат суджуците, другите се джафкат по форумите