Антон Тодоров ще става журналист. И политиката не била минало

"Аз съм голям темерут по характер. Такъв съм, грубиян съм"
11 окт 2017 12:50, Василия Пейчева
40
Антон Тодоров ще става журналист. И политиката не била минало
Снимка: архив "Булфото"

След като депутатите освободиха Антон Тодоров от Народното събрание, той настоя, че оставката му е негово решение и по този начин вкарва друг морал в политиката. Той разкри, че ще се върне към основната си дейност - журналистиката и няма да спира с разкритията. Тодоров загатна и че това няма да е краят на политическата му кариера и "вероятно ще има завръщане".

"Оставката ми бе гласувана, както аз самият пожелах. Изрично подчертавам, че премиерът Борисов не ми е казвал да подавам оставка, той държеше да остана в парламента. Това мое решение е опит за вкарване на друг морал в политиката. Наистина съм морален човек", настоя Тодоров и допълни, че не иска неговото име да се превърне в тегоба за ГЕРБ, защото "тези хора не го заслужават".

Още по темата

Той допълни, че двамата с Борисов са обсъдили, че фразата със столчето не е била на място.

"Тя се превърна в знаме, възседнато веднага от кръгове, които го превърнаха в пропагандистки мотив на базата, на който да се иска оставката на може би най-успешното управление. Знам, че в устата на автора на "Шайка" това звучи странно, но човек може да се променя и ако го прави аргументирано, би могъл да си промени мнението и отношението към някои хора", каза Тодоров.

"Аз съм голям темерут по характер. Такъв съм, грубиян съм, признавам го, така ме е създала природата, но може да сте сигурни, че никога на лъжа. Справям се с враговете си по подобаващ начин, не е добре да бъдете враг на Антон Тодоров, но е добре да бъдете негов приятел", каза той.

Той уточни и че сега известно време ще се занимава с основната си дейност - „журналистика и телевизионерство. Имам няколко предложения за предавания“, допълни той.

Тодоров бе категоричен, че продължава с разкритията и извън парламента и се закани, че 70 сделки ще бъдат разкостени, както е "разлистил "Каолин".

"Имам здрава кръвоносна система, нямам разширени вени и предпочитам да бъда прав. Обикновено сам ритам стола си", заключи накрая ексдепутатът.


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
кеворкян преди 1 година
то за това нивото на родната журналистика е толкова ниско,щото гилдията е пълна с антон тодоровци,излиза че който за нищо не го бива става журналист
ьбе тоя не можа да се справи с най-лесната работа сега се вре на най-трудната
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мдааа. Този е просто страшно неумен и много алчен. Но дотам. Не държи кранчета за стотици милиони като Дилян Джуките (Биберона) от Хасково. Просто дръпнаха синджира и го пуснаха да отплува Тонката. Нямаше ги мелодрамите с тежкоранения хасковски
34
0
 
3
 
! Отговори
Котва за Журналиста преди 1 година
всеки журналист да си закупи по една дузина столове, че като почнат да ги разметват от агенция в агенция и от тАлавизия в тАлавизия да мое си подменят столетата като памперси. и второу всеки стол да си направят на седалките така наречените дупки с напречния профил на най-влиятелния суджук, та га почнат да ги изритват да заапат суджуко с халката и да стискат. като одмине бурията да одлабат и да подменят памперса
33
0
 
8
 
! Отговори
бай Хой преди 1 година
Аз си срамувам от ТОЗИ че сме от една държава, а децата му /ако ги има / не се ли срамуват от него !!!!!!!!!???????????
32
0
 
4
 
! Отговори
АН.ТО. преди 1 година
До 55 ПРАВ СИ ........ЦЕЛИЯ ГЕРБ /шайката/ Я ЧЕТЕ !!!!!!!!!
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щял да се занимава със журналистика???? По нищо не личеше, че е журналист. Или тепърва ще се учи на това. Малко е закъснял но нека опита. Всеки може да се пробва, въпрос на избор. Колко бързо се самозабрави и колко бързо го шунтираха. Явно такъв фекаломет е опасен и за "своите". Знаеш ли го, вчера плюеше по Шайката, днес я прегърна. Утре ще отиде и е ДуПеСе, както е тръгнал. Да го натикат в психиатрия, да си отдъхнем от него. Да си го лекуват пък после ще решават.
30
1
 
12
 
! Отговори
Активист на БКП преди 1 година
Ще става ,ама от Канал 3 го махнаха ! Пак ще го издържа бабичката ,с която живе...
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И сега к'во, кой ще бърка във фекалиите и пълни фекалопръскачката и пръска ли пръска. Кой ще ни весели с разни хартийки извадени от незнайни архиви, кой ще се появява изневиделица с изцъклен поглед, и ще хвърля кал? Какво ще е Канал 3 без него? Едно нищо. Колко по;;;мия изсипа от там. Може олимпийски басейн да напълни. Отвръщението което предизвика е огромно. Така се отвратихме от Янето, после от турчеещият се режисьор, полегнал на турската порта.
28
0
 
3
 
! Отговори
Пешко преди 1 година
Демек катарзис е имало тука
27
0
 
16
 
! Отговори
тонка тонкааа преди 1 година
тонка мойто момче време ти е вече да си ходиш и по малко да говориш
26
0
 
13
 
! Отговори
тонка тонкааа преди 1 година
тонка мойто момче време ти е вече да си ходиш и по малко да говориш
25
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един приятел от ГЕРБ ми сподели, къде ще работи Тонката. Дават му длъжността Главен мъдурист. Когато Падишаха присяда тук и там, ще идва тихо като влъхва и ще му подрежда топките. Ще бъде тих и незабележим но много верен! Толкова верен, че ще стои на поста си докато Падишаха не го смени. Ще ходи и след Падишаха, случайно да не падне някоя топка, за да я прибере. Той отдавна е свикнал с миризмата на тази част на Падишаха, че е готов на всичко. Дори и да цунка вувузелата му с нежност.
24
9
 
3
 
! Отговори
55 преди 1 година
Тодоров влезе в политиката и вдигаше скандали, за да си прави реклама. Неговата книга вече е бестселър.
23
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо говореше за шайка, после стана част от тази шайка. Къде ли ще е следващото му място? И Волен преди време плюеше по Русия, а сега говори с любов. На такива фурнаджийски лопати човек вяра няма как да има. Каквото и да казват, после се отричат
22
1
 
24
 
! Отговори
БГ преди 1 година
Тоя да вземе да се прекръсти на Плазмодий Шайков.До вчера плю по Герб,сега им олиза задниците.Това са ми най-противния тип хора двуличници.
21
0
 
20
 
! Отговори
Шайков преди 1 година
Макар че подаде оставка, следва ясно да се каже, че Антон Тодоров, който редовно размахва папки в ефир, сипе обиди, безпардонно руши доверието в институциите с намеци и квалификации, няма място нито в медиите, нито в парламента, нито в политиката. Точка. http: epicenter.bg article Anton Todorov podade ostavka tvarde kasno Imeto mu naistina stana etiket na GERB 138107 11 0 Ееееее най после МУМИЯТА се наигра и никога няма да се завърне..... Българска поговорка: Който копае гроб другиму, сам пада в него. А иначе съжаляваме, толкова си отиваха с Герп и такива дивиденти и носеше тоя ПЕЗЕВЕНК....
20
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единствената причина за да влезне в редиците на ГЕРБ, ако е тоооолкова честен, би била за да е близко до източниците на информация, сега може да започне с разкритията...
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тодоров бе категоричен, че продължава с разкритията и извън парламента и се закани, че 70 сделки ще бъдат разкостени, както е "разлистил "Каолин".
Е и? Някакъв резултат от разлистването на Каолин има ли? Нямаааааа. Язък ти за труда Антоне. И следващия път, не си слагай сам въжето.
18
0
 
15
 
! Отговори
кво стаа преди 1 година
Така значи: сега предстои издаване на "Шайката3" /търсим издател/ и подаване на молба да бъда приет в ДуПиСе, заедно със женята танкиста! Там ще съм по-добре приет на бете шиши у талавизията!
17
0
 
20
 
! Отговори
prokurora преди 1 година
Ти си това което народа ненавижда ! Грубост комплексарщина... марш и дано осъзна че приключи с политиката !... много млади хора с идеи и повече КУЛТУРА ще дадат на БГ !!!!!