Патриотите към ДПС в отговор: Турски национализъм, тахтаби...

Те отговориха на това, че националистите нямат място във властта
12 окт 2017 16:08,
88
Патриотите към ДПС в отговор: Турски национализъм, тахтаби...
Снимка: архив, Булфото

"Обединените патриоти" остро реагираха и на свой ред минаха в атака заради изявленията на ДПС, че националистите нямат място във властта и намеците им за оставка на кабинета заради Валери Сименов.

Още по темата
Патриотите видяха в това опит за дестабилизация на управлението.

"Ако има някаква заплаха за България, това не е вицепремиерът, не е правителството, тази заплаха е връщането на ДПС на власт", заяви Искрен Веселинов от "Обединените патриоти".

По думите му ДПС се е превърнала в символ на корупцията в България, в основен фактор за разрушаване на държавността и формирането на порциите на властта.

Павел Шопов пък видя опит за дестабилизация на управлението и свалянето на правителството, и то точно преди европредседателството и когато сме най-близо до влизането в Шенген. Според него ударът срещу Валери Симеонов е част от тази кампания срещу правителството.

"ДПС не може да се примири от факта, че ги остранихме от властта и то завинаги, а те истерично желаят да влязат в управлението. Ако в България национализмът е опасен, това е турският национализъм, чиито носители са от ДПС. Нашата стратегическа задача е минимализирането на щетите от тази партия", настоя Шопов.

Валентин Касабов също се обърна остро към ДПС и с предупреждение.

"Тези изявления, тази турска мъзга на ДПС сме я слушали, мирисали години наред. Моето предупреждение е да внимават какво говорят и да не се пречкат в краката ни, защото тия депесарски тахтаби /бел. ред. дървеници/ щъкат нагоре-надолу и много миришат. И да внимават, защото можем да ги смачкаме", закани се Касабов.

Борис Ячев пък обясни атаката срещу Валери Симеонов с аргумента, че вицепремиерът е въвел в политиката нов начин на говорене.

"Симеонов въведе в политиката един досега непознат начин на изразяване - директният начин, без витиевати фрази, без двусмислие. Журналистите, а и обществото, трудно приемат подобен начин на изразяване от един български политик. Те бяха свикнали досега езикът на политиката да бъде византийски език - говориш много, казваш малко", обясни Ячев и добави, че подкрепя вицепремиерa в това, че иска да търси правата си в съда.

Той каза и че е доволен, че атаката срещу патриотите идва от ДПС, защото това я принизява и й придава определен политически привкус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
7
 
25
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
Турски национализъм, османизъм и ислямизъм са "разрешените" свише ектремизми в Бг още от началото на т. нар. преход! До толкова сме свикнали, че даже не ги разглеждаме като такива, а като "права и свободи"! Наскоро висш партиен функционер на ДПС ( в последствие на ДОСТ) се издъни като публично разкри партийните им "идеали", които са възстановяване на османската власт в България... Някой нещо да рече?
50
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Патриоти са Левски,Ботев и много други дали живота си за страната.А вие сте МАФИОТИ.
49
6
 
11
 
! Отговори
Антрополог преди 6 години
Нов начин на говорене - нещо средно между сумалиец и монголец...
48
3
 
4
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До ЦСКА СЕВЕР 36 Ааа, не така , Борисов си е заплюл прездентския пост.
47
10
 
7
 
! Отговори
Социопат преди 6 години
Валери спаси загиващото ДПС.Турците масово напускаха ДПС и цели общини гласуваха за ГЕРБ.Но проекта АТАКА на Доган сега дава плодове голям е доктора.ДПС пак ще стане лоно на всички уплашени от фашистите хора....
46
12
 
10
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Защитниците на ОП и Валерката са доста вулгарни, гнусни бре! Отблъскват! Вонят и то от трибуната на НС! /вж.Касабов/! това ли е български елит?!? Не вярвам! Да те е срам от такива, че си българин!
45
12
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Радев да се кротне и да си гледа заплатата.Президента има декоративни функции , като кралица Елизабат , примерно.
44
9
 
10
 
! Отговори
Анти Атом преди 6 години
Матрала много зле наистина.....Валери като видя че е пътник разрови старите рани.Само дето умните българи го знаят що за стока е.Само вижте картата на България от 1915г.След Османското робство сме с двойно по- голяма площ от сега.Но победителите от войната разграбват над 50% от земите ни Беломорието,Македнската земя,Добружа.....И нагло и до сега винят турците за всичко,а ние в Първата световна война сме съюзници с тях и Грмания........
43
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо са объркали времето тези вкиснати *** мина времето когато те решаваха сега могат само да лаят а на Валери гол ще му го лигават
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
west тези заплахи не хващат дикиш иначе турция гледаше възродителния процес като бавно развиваща се както гледа сега и уйгурските турци в Китай. Демек на никой не му пука за вас а отгоре в бг останаха има няма 400 000 турци от които не се знае колко са ***.
41
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дпс скоро власт няма да види а и да види ще види и умните и красивите после и ще стои Орешарски като наказан отново
40
4
 
5
 
! Отговори
west преди 6 години
Toq Kasabov e mnogo kurajliq no e hubavo da si podbira dumite,to nay lesno se pe4elqt simpatii 4rez nacionalizma no...nikoy da ne zabravq 4e na yug ot Balgariq e Turciq koqto nikoga ne moje da pozvoli nqkoy da si igrae s Turcite nezavisimo kade.navremeto Garciq si pozvoli da napravi ne6to podobno vKipar.rezultatat be6e okupirane na severen Kipar.ne se saobraziha s absolyutno nikoy.zatova trebva maaalko po taka.
39
11
 
9
 
! Отговори
За доброто на Бг преди 6 години
Патриотите трябва да управляват и ще управляват! Категорично няма да има т. нар. етническа и/или религиозна дискриминация! Национализъм, фашизъм, религиозен фанатизъм има, но от турска страна в лицето на креатурните й политически партии ДПС и ДОСТ!
38
7
 
10
 
! Отговори
Ай чиститу преди 6 години
След като се провали абсолютво във всичко в което бръкне Валери отново се върна в старото си поприще-ще продължава да разделя и насажда омраза към и в 1,5 милиона български граждани(турци,помаци,роми и др.)
37
8
 
7
 
! Отговори
:)) преди 6 години
.. ударът срещу Валери Симеонов е част от тази кампания срещу правителството.------------------------Естествено В.Симеонов не отговаря сам за действията и думите си, като невменяем не носи отговорност за поведението си и няма нищо общо /невинен е :)) /с поисканата оставка! Другите са виновни!
36
3
 
12
 
! Отговори
681 преди 6 години
А каква гаргара си направиха патриотарите с пенсионерите?Онези, които бяха на минимума вече получават по 200 лв, а онези които бяха над минималната, но под 200 лв си остават под новия минимум - новите прецакани, та да има кого да скланят да гласува за тях следващият път.Ей само заради това Валерката трябва да си ходи!
35
5
 
14
 
! Отговори
хаха преди 6 години
КасаПооов , говори на български , че не ти разбираме половината думи...хаха! Карадайъ по го знае този език бе! И се дръж прилично , че АМАН от пожарникари, кабелари и касапи като теб хаха!
34
17
 
11
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 6 години
ИСКАТЕ ИЛИ НЕ.....ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ---ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ !!БЪЛГАРИТЕ ГО ХАРЕСВАТ И ШАНСОВЕТЕ МУ РАСТАТ НЕПРЕКЪСНАТО!!!ВАЛЕРИ Е ТОЧЕН И ДИРЕКТЕН!!!!!!!!ТОЧНО ТАКИВА ПОЛИТИЦИ , ТРЯБВАТ НА БЪЛГАРИЯ!!!!
33
3
 
9
 
! Отговори
681 преди 6 години
Освен с нецензурна руган патриотарите с друго не се борят срещу ДПС!А хората искат забрана на етническата партия, спиране на новините на турски по ТВ, забрана за нови джамии в София...Да ама докопалата се до кокала "света патриотарска" тройка забрави за обещанията си.И защо да го "разтурят" това дпс, когато то е такава блага дъвка в устата им!Иначе срещу кого ще лъгосват електората си после?
32
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко ти Босфороф е политически труп и е на изкуствено дишане.