Патриотите към ДПС в отговор: Турски национализъм, тахтаби...

Те отговориха на това, че националистите нямат място във властта
12 окт 2017 16:08,
88
Патриотите към ДПС в отговор: Турски национализъм, тахтаби...
Снимка: архив, Булфото

"Обединените патриоти" остро реагираха и на свой ред минаха в атака заради изявленията на ДПС, че националистите нямат място във властта и намеците им за оставка на кабинета заради Валери Сименов.

Още по темата
Патриотите видяха в това опит за дестабилизация на управлението.

"Ако има някаква заплаха за България, това не е вицепремиерът, не е правителството, тази заплаха е връщането на ДПС на власт", заяви Искрен Веселинов от "Обединените патриоти".

По думите му ДПС се е превърнала в символ на корупцията в България, в основен фактор за разрушаване на държавността и формирането на порциите на властта.

Павел Шопов пък видя опит за дестабилизация на управлението и свалянето на правителството, и то точно преди европредседателството и когато сме най-близо до влизането в Шенген. Според него ударът срещу Валери Симеонов е част от тази кампания срещу правителството.

"ДПС не може да се примири от факта, че ги остранихме от властта и то завинаги, а те истерично желаят да влязат в управлението. Ако в България национализмът е опасен, това е турският национализъм, чиито носители са от ДПС. Нашата стратегическа задача е минимализирането на щетите от тази партия", настоя Шопов.

Валентин Касабов също се обърна остро към ДПС и с предупреждение.

"Тези изявления, тази турска мъзга на ДПС сме я слушали, мирисали години наред. Моето предупреждение е да внимават какво говорят и да не се пречкат в краката ни, защото тия депесарски тахтаби /бел. ред. дървеници/ щъкат нагоре-надолу и много миришат. И да внимават, защото можем да ги смачкаме", закани се Касабов.

Борис Ячев пък обясни атаката срещу Валери Симеонов с аргумента, че вицепремиерът е въвел в политиката нов начин на говорене.

"Симеонов въведе в политиката един досега непознат начин на изразяване - директният начин, без витиевати фрази, без двусмислие. Журналистите, а и обществото, трудно приемат подобен начин на изразяване от един български политик. Те бяха свикнали досега езикът на политиката да бъде византийски език - говориш много, казваш малко", обясни Ячев и добави, че подкрепя вицепремиерa в това, че иска да търси правата си в съда.

Той каза и че е доволен, че атаката срещу патриотите идва от ДПС, защото това я принизява и й придава определен политически привкус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЕГА ДПС ЩЕ ПОДЛИВА ВОДА НА ПАТРИОТАРИТЕ В ЕВРОПА, ДОКАТО НАРЕДЯТ НА БОКО ДА ГИ СИКТИРДОСА
30
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже! Колко грозно и прос*ташко! Това ли са "избрниците"? Жална майка България!
29
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Патреотите правят услуга на да ДПС обаче са твърде *** да го разберат
28
2
 
11
 
! Отговори
:)) преди 6 години
Има ли патриоти в ОП освен гладни помиари/лаладии? ***! :)) ОП са Срам и Позор за Българите!
27
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди малко влизам в кухнята и слушам при десната Цветана Ризова некъъфф ми..дил каканиже за оставка на Симеонов,ОТНОВО БТВ,ОТНОВО "ДЕСНАТА ЦЕЦА"И ЗА КАКВО ПИТАМ ОСТАВКА???Защото нарече САМОНАДЕЯНИ ПЛАТЕНИ ВОДЕЩИ ЕКЗЕКУТОРИ..ТОЧНО НА СВОБОДНОТО СЛОВО,ДОКАТО ИМ ОТГОВАРЯШ НА ВЪПРОСА ТО ГЛЕДА В СЦЕНАРИЯ И СЛУША КАКВО МУ ШЕПНАТ В СЛУШАЛКАТА,И ТЕ ВАДИ ИЗВЪН НЕРВИ!!Оня водещия в Нова САМ СИ ПРИЗНА ЧЕ Е ПОМАГАЛ НА РОДНИНИ ЗА РАБОТА ама за други говори!БТВ,НОВА И БНТ ЧЛЕНОВЕ НА КРИБ-ДОМУСА ИМ Е ШЕФ!
26
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Патриотите вървят към пълна забрана на ДПС, за което сме им благодарни!
25
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано Бойко накрая озапти тези хора вече минаха всички граници, заплашват журналисти бият бизнесмени по морето сега заплашват турците. Ако трябва да се разделя с тях иначе ще го повлекат и него надолу!
24
1
 
21
 
! Отговори
:-) преди 6 години
"Докато българите мохамедани са глупави и необразоявани "Само ако може ни светни, баба ти, която помага на полицаите колко е умна и образована? :-) А и запомни между българомухамеданите (поmаци) и турците разликата е голяма!
23
4
 
23
 
! Отговори
Бам Бам преди 6 години
До отвратНикой не плаши малцинствени групи. Острият тон е насочен към безскрупулните крадци, които вече близо 30 години се опитват да яхнат някое малцинстмено недоволство, за да запазят позициите си във властта и да могат все така да крадат необезпокоявани. За какво малцинство говориш, когато става дума за "хидроинженера-философ" Доган, за Пеевски, за Данчо Ментата, за Христо Бисеров ... и още стотици добре известни мошеници?! Тези нямат нищо общо със съгражданите ни от турския етнос.
22
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато българите мохамедани са глупави и необразоявани ДПС ЩЕ ГИ ЛЪЖЕ И МАНУПУЛИРА ! Промиха им дедите и ги направиха мюсулмани ,а сегае още по зле защото по селата ги държат далече от образованието за да ги контролират и страхуват .
21
11
 
16
 
! Отговори
отврат преди 6 години
Напразно заплашват турското малцинствво, нито ще ги уплашат нито друго. Единствено проблем ще направят тия оли-гофрени
20
2
 
25
 
! Отговори
Да България! преди 6 години
БЪЛГАРИ! ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ
19
9
 
15
 
! Отговори
куку на власт преди 6 години
Хей псевдо патриоти къде ви е ВМРО бре май не искат да работят с психари като вас,колко ще изкара това правителство и вие вярвате ли си въобще!? мбухахахах
18
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай, Валка!
17
6
 
2
 
! Отговори
Байфидан преди 6 години
До 9 анонимник. Абсолютни глу.пости си написал. Ама точно обратното, на което е.
16
24
 
7
 
! Отговори
123 преди 6 години
Единствено и само националистите трябва да са във властта. Ама истинските такива, не тия палячовци. А ДПС ДГД.
15
8
 
30
 
! Отговори
Карадайъ-неграмотен преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
14
11
 
22
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Много се радвам, че комунистите окончателно си прерязоха пътеките към патриотите /спомнете си как ги ухажваха преди изборите/... - за реформаторският блок - дай боже да се обедини и да влезе в парламента - и дума не може да става... - така, че единственият им естествен съюзник е ДПС-то, но коалицията им е мисия невъзможна... - обречени са да ъдат вечната опозиция, ако изобщо влязат в парламента...
13
19
 
15
 
! Отговори
don преди 6 години
КОЙ ИМ Е ДАЛ ПРАВОТО ДА СЕ НАРИЧАТ ПАТРИОТИ.Просто тез господа са взели едно наименование без правно основание.Така наречените патриоти основен спонсор е Лютви Местан.Той ги финансира с цел да защитава интересите на Турция в България.Да се върнем в историята в близка време как тез тримата се караха жестоко помежду си
12
6
 
24
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Ако на ДПС им се наложеше да управляват с патриотите... - нямаше да кажат и гък...