Критики към Нинова на червения пленум, номинация за Станишев за ПЕС

Внасят жалба в Конституционния съд за оставката на Делян Добрев
14 окт 2017 14:20, Александър Попов
76

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Това заяви членът на Националния съвет на БСП Георги Божинов пред журналисти пред зала "Киев" на парк-хотел "Москва", в която тече пленумът на партията.

Пленумът на БСП преминава с изненади и атаки към лидера Корнелия Нинова.

Ако на конгреса на БСП на 28 октомври ръководството не внесе цялостен алтернативен бюджет на държавата, какъвто обещава, трябва да си ходи, призова членът на Националния съвет на БСП Георги Божинов пред журналисти.

"Няма стройна опозиция в БСП, има мислещи хора. Залъгването е изчерпано. Ако няма такъв цялостен бюджет, а само доклад за бюджетната политика на партията, аз ще се произнеса. А ако стане за една седмица, ще се възхитя и ще похваля. В залата няма нито един човек, който да е участвал в писането на бюджета. Къде се пише?", попита Божинов.

Нинова понесе критики и от други опозиционери. Бившият организационен секретар на партията Димитър Дъбов нападна лидерката заради загубите на всички частични местни избори.

Според Кирил Добрев пък трябва да се анализира защото партията на места получава солидно доверие, което обаче спада с индивидуалните кандидатури.

Иначе пленумът на БСП номинира Сергей Станишев за лидер на ПЕС, като нямаше нито един глас срещу номинацията, а двама се въздържаха.

"Провела съм разговори с президента на ПЕС Сергей Станишев за това заседанието на 49-ия конгрес да издигне неговата номинация за още един мандат. Сергей даде своето съгласие и Изпълнителното бюро, щеше да предложи днес, когато обсъждаме конгреса тази номинация да я направим на най-висшия форум на партията, като най-авторитетен, най-силен, който застава зад Сергей Станишев за негов следващ мандат", каза Нинова.

БСП ще внесе жалба в Конституционния съд по повод оставката на Делян Добрев.

"Редица конституционалисти твърдят, че оставка не се гласува, констатира се, само дали е дадена доброволно. Те погазиха Конституцията и закони и оставиха Делян Добрев в парламента, именно да запазят шайката - да не тръгне един, че тръгват и други. Нека Конституционния съд да се произнесе", заяви Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: БСПКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
4
 
25
 
! Отговори
33 преди 6 години
Горката Нинова се опитва да отклонява вниманието, че за малко не и биха шута от БСП.
46
1
 
20
 
! Отговори
СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО. преди 6 години
ЗАПОЧНИ , КАТО БАТКО ...ДА РЕКЕТИРАШ ,ДА ШИТКАШ ДРОГА , ДА ПРОДАВАШ *** , И ДА ФИНАНСИРАШ ПАРТИЯТА БКП/БСП и БРАТКОТО -ДЕПУТАТ !!!ТОВА СА --НОВИТЕ НОРМИ НА ПАРТИЕН ЖИВОТ В БСП!!ТОВА Е "ПРОМЯНАТА" ----ТЪРСЕНА ОТ *** НИНОВА!!!А , КАТО ВЗЕМЕТЕ ВЛАСТТА --НОВО КТБ ,НОВИ СВЕЖИ *** И БЕЗКРАЕН РЕКЕТ НА БЪЛГАРИТЕ... ЗА ДРАВЕ И ДЪЛЪГ ЖИВОТ!!!
45
2
 
20
 
! Отговори
Принципно преди 6 години
Хотел "Москва" ..зала "Киев".....А къде е Крим - може би във фоайето???!!!!
44
24
 
9
 
! Отговори
УУУУУУУУ... преди 6 години
ЕЙ СТАРИТЕ ДЕПУТАТИ ПО ДОБРЕ ЗАМЪЛЧЕТЕ СТИГА СТЕ ИЗЛАГАЛИ ПАРТИЯТА ВИДЯХМЕ ВИ КОЛКО МОЖЕТЕ КОЙ ОТ ВАС Е ВКАРАЛ 80 ДЕПУТАТИ НИКОЙ - МНОГО МЛАДИ ГЛАСУВАХА ЗА БСП И ЩЕ ГЛАСУВАТ САМО ЗАРАДИ КОРНЕЛИЯ ЗАЩОТО Я ХАРЕСВАТ УМНА И МОЖЕЩА
43
3
 
15
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 6 години
БАТКО , КРАДЕ , ЛЪЖЕ , ШИТКА ДРОГА , РЕКЕТИРА И ...ПЪЛНИ ГУШКАТА НА ДЕПУТАТА "БРАТКО ОТ БСП!!!А МЕДИИТЕ СИ ТРАЯТ .....КАТО БЪЛХИ В ПАРТИЗАНСКИ ***!!!!
42
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе друго си е да даде интервю Цецо. Тука стават некви бспари и почват да се критикуват. А Цецо ще погледне строго, ще направи забележка на некоя репортека и ще обясни назидателно как сичкото у Герп е наред, как курупция вече съвсем е изчезнала у тая държава, народът се къпе е изобилие, а Борисов постига нови висоти в международен и секакъв план. А пък война не водят с никого.А тия *** зели да се самокритикуват. Ми да се учат от него!
41
6
 
23
 
! Отговори
НЕЩО ДА СТЕ ЧУЛИ... преди 6 години
ЗА ПРЕСТЪПНАТА ГРУПА ЗА РЕКЕТ , ДРОГА И ПРОСТИТУЦИЯ ЗА "БРАТКОТО НА ДЕПУТАТА" ОТ БСП...ХА,ХА,ХАААААААААААААА....НЯМА И ДА ЧУЕТЕ И ДУМА ОТ ПРОДАЖНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕДИИ и ТВ..!!!!ЧЕРВЕН ГАРВАН---ГАРВАНУ , ОКО НЕ ВАДИ !!!!!!ТЕ СА СИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ПРЕДИ 9.09.44Г.-----САМО ЧЕ СА ВЕЧЕ , КОСТЮМИРАНИ!!!ЗАХВЪРЛИХА ПАРТИЗАНСКИТЕ ПАРЦАЛИ И КАСКЕТИ--ВЕЧЕ СА "КАПИТАЛИСТИ" КАТО НИНОВА И ГЕРГОВ!!!
40
7
 
25
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
Когато гръмна "суджукгейт",подчертавам - без никаквото участие на Борисов,една седмица ,всеки ден тук на сайта имаше по няколко статии,които бяха изложени все на първо място.А днес за случая на бпатаа на червеният депутат, за рекет и там още какво си,статийката изчезна в дълбините.Това ,ако не е червен сайт............И друго:Моето присъствие , със съвсем безобидни коментари,всеки ден се трият и ме блокират.
39
12
 
30
 
! Отговори
Петя преди 6 години
Партията която разтури България.
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 38 то и твоето Тони КуТКова е едно готино
37
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червените тиквеници цял живот не могат да се разберат кой от кой е по-голям ***. И на тоя пленум ще звучат критики, че не се работи достатъчно с руското посолство и не се разяснява достатъчно сред народонаселението великата руска политика. Серсемска работа.
36
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що ли веднъж не се чуе какво става на някоя Гробарска среща. Ама там всичко е тайна, всичко е покрито. Само някой може да се изтърве и да похвали Борисов колко правилно е говорил. Щото при тях да се сдърпат, да си приказват разни лоши неща - такова нещо нема. Те винаги са перфектну и това само "изтича" в медиите. Отвреме на време само Баце дърпа уши обаче сички са съгласни, че така е най-правилно. Също като в отминалите времена отпреди 89-та.
35
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 38И Нина Сланина цър пър! И суджук Хайдук!
34
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 34Обаче най велики са името разБойко.Име,та дрънка!
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американците как действат.Държат на къса каишка руските олигарси,които имат над 3 трилиона долара изнесени от Русия капитали.Ако до 2 февруари не свалят Путин и сложат човек а ла бойко,който да промени политиката спрямо Украйна и Сирия в удобен за тях вид,парите им се конфискуват.
32
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Циника като своя кумир Старбъкс се надява да живее някога в западна Европа и по-точно в Германия. Няма такъв комплексиран кавaл! А то горкото цял ден си бие чeкии пред монитора и пише с лепкави пръсти по клавишите. Жална история, майно льо!
31
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
партия в която мъжете носят името серГей а жените името *** определено няма да роди нищо свясно
30
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червените целувки са продължителни и с много силно налягане!
29
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
грбоп да минава и да ги арестува на ред толкова престъпници на едно място са се събрали
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, ходи ли днес до люлинския пазар? Колко струваше домата и зелето? Пилешкото?