БСП решава във вторник съдбата на депутата Георги Стоилов

Брат му бе арестуван при спецакцията в Русе преди ден
15 окт 2017 13:55, Красимир Ангелов
48
БСП решава във вторник съдбата на депутата Георги Стоилов
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

БСП ще решава във вторник каква ще е съдбата на депутата Георги Стоилов, чийто брат Илия е сочен за организатор на престъпната група, която бе разбита при спецакция в Русе.

Още по темата

"Вчера веднага извиках Георги Стоилов и разговаряхме. Каза ми, че това е набеждаване и няма нищо общо", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в коментар на случая пред БНР.

"Във вторник на Изпълнително бюро, а след това свиквам групата, ще говорим и с Георги Стоилов и ще кажем какво решаваме", заяви тя.

На въпрос дали има инициатива за действие от страна на самия Георги Стоилов, както направи Делян Добрев от ГЕРБ, лидерът на БСП коментира: „С театъра да не му се гласува оставката и да остане... Не давайте точно този пример за най-чистата борба с корупцията. Това беше театър, как той си хвърля оставката, как другите го молят да се върне“, отчете Нинова.

Както е известно, по-рано днес говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова обяви, че организатор на групата, разбита в Русе, е Илия Стоилов - брат на русенския народен представител от БСП Георги Стоилов. Тя потвърди още, че сред задържаните е и синът на началника на КАТ в Русе, който е обвинен за участие в организираната престъпна група.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
11
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Нинова следващия конгрес ще си го водите в двора на централния затвор нали си знаеш колко дълбоко сте нагазили в курупция и бандитизам цялата БСП дори няма нужда да скалъпваме нещо ... а от Брюксел ще ни похвалят а и народа ще остане доволен
42
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
герберското брад4е сади цветя и ПОСЛЕДВА оставка 4ервения миризлив бсп брат тавтанин води банда крадци И се опитват да го опазят бля.до.вет.е ето това е положението по гадни бандити от комунистите на позитано 20 няма ако щът и 1000 минуса да нацвъкат кутевите трол4ета
41
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, това е набеждаване!!!Горкичкият дупедат с братчето със заложните къщи. Как могат да се манипулират избори чрез корпоративен вот на длъжниците на брата-заемодател? Това не е брата от Габрово дето засажда цветенца.И както в Асеновград, дупедата ще си стои в парламата и ще приема антикорупционни закони докато излезе присъдата, след 6-9 години, нали така?
40
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП първи нарушиха омертата и сега им го връщат.
39
2
 
8
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
Дето всички турци, там и гол Хасан.... Така е и с БСП, едва ли ще дръзнат да правят като ГЕРДБ и да освобождават членове в такива случаи..
38
2
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Набедили са го човека и както винаги се случва при БСП и СиЕ - несправедливо ! А и Елена Йончева не разследва действията на организирани престъпни групи с участието на нейни съпартийци, тя се занимава само с братчеди, шуреи и шуранайки .... !!!
37
0
 
20
 
! Отговори
ОСТАВКА ВЕДНАГА преди 6 години
НЯМА НАЧИН , БРАТЯ СТОИЛОВИ , ДА НЕ СА ЗНАЕЛИ ЕДИН ЗА ДРУГ, КАКВО ПРАВЯТ И С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ!!!ВСИЧКИ ПРИКАЗКИ ОТ РОДА ..".АЗ НЕ ЗНАЕХ..".....АЗ НЕ БЕШЕ --БРАТ МИ БЕШЕ ....И ПР.... СА АБСОЛЮТНИ КОМЕНИСТИЧЕСКИ ИГРИЧКИ И ГОЛИ ЛЪЖИ!!И "БРАТКО" И "КАТАДЖИЙСКОТО КО.ПЕЛ.ЕН.ЦЕ"-----ВЕДНАГА В ПАНДЕЛАТА!!!!НАРОДА ИСКА СПРАВЕДЛИВОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
36
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
европейската практика е незабавна Оставка на Георги Стойлов а не шикалкавене в стил миризливи 4ервени тавхани от БСП .... и няма какво да се залъгване бандитска група на такова ниво с вишо полицейско о4астие НЕ МОЖЕ да съществува без полити4ески 4адър от парламента Георги Стойлов най верояттно е тартор на бандитите
35
4
 
17
 
! Отговори
женска работа преди 6 години
Видяхме как я свършиха в политиката!
34
1
 
8
 
! Отговори
курни преди 6 години
До АНТИБИОТИКжив трипер
33
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП трябва да *** повече такива групи и тогава може да разчита на някакъв успех.Те герберюгите така се издигнаха през ранния преход - с мутри и рекет! Сега вече са законни рекетиращи.
32
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селски удари;))Обаче герберите изпълзяха да плюят;)и то така с въздишка че чак скърца всеки техен коментар.Работата е ясна,да отвърнем на удара.Само че досега защо спаха ГЕРБ...ще има още компромати и от двете страни.А пък на онзи от Габрово съм ял попарата.Герб са по отмъстителни от БСП.И хората го знаят.Така че айде.Тез от Герб откъде се пръкнаха?От БСП.Милиционери
31
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който е на власт рекетира законно.Когато бяха мутри пак рекетираха и успяха!
30
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един бил партизанин, а брат му жандармерист! След Девети септември партизанинът бил изпратен в лагер и пропаднал житейски, а жандармеристът станал милиционер и се издигнал в Народната милиция.Партизанинът се чудил защо е така. Защото аз имам брат партизанин, а на теб навсякъде в характеристиката ти пише, че брат тие бил жандармерист! Затова!
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
za sega BeSePe vodi na GERPese w kompromatnata woina s 2:1. utre ili 2:2 ili 3:1 ste bude golowata razlika.
28
7
 
25
 
! Отговори
55 преди 6 години
Всъщност този случай е много по-мафиотски от кокошкарските истории със суджука и Добрев.
27
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хе! Оня застреля човека и синът му бе арестуван за наркотици! Тея се разприказваха за гейтове - арестуваха брат на техен депутат. Ха някой си е отворил голямата уста, веднага арестуват някой от семейството.Така се прави! Браво!
26
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сталинистка работа! Обаче с претенции ...Ренегат до ренегата. Колкото повече се разграничават от БКП, толкова по-противно повтарят отречените практики. Новоизлюпените демократи от презряното комунистическо яйце. Този от БСП да не е назначил брат си за престъпник? Не съм му адвокат, но търся общото със случая "Делянчо" и не виждам друга връзка освен "спортна логика".
25
4
 
20
 
! Отговори
А началникът на КАТ преди 6 години
каква партийна принадлежност има? Осъзнавам, че едребнаво, но понеже Нинова, Йончева , Таско представяха и ръчен труд СХЕМИ със снимки и стрелки( ПОЗОЕНО) в НС, та трябва да знаем.Добре, че ГЕРБ не се пРИНИЗИ до това ниво.И КОЙ ЗАПОЧНА" войната"?Да си спомнят. Такава беше БКП и 45 години- надменна, всемогъща, мафия и омерта.
24
1
 
27
 
! Отговори
Джийвс преди 6 години
Комунисти, милорд!