Цветанов скастри БСП: Скандалът е единствената политика, която умеят

Нито един от напусналите КСНС не е напуснал ей така, уверява шефът на ПГ на ГЕРБ
15 окт 2017 14:23, Красимир Ангелов
177
Цветанов скастри БСП: Скандалът е единствената политика, която умеят
Снимка: Булфото

Нито един от напусналите КСНС не е напуснал ей така, имаше обективни причини за това, увери председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред БНР. Повод за думите му стана поредното "високо" напрежение между управляващата коалиция и президента Румен Радев.

Още по темата
"Това беше лоша интерпретация, за да се подхранва един перманентен скандал с управляващото мнозинство", категоричен бе Цветанов. "Много е неприятно, когато в тези подходи участва и човекът, който трябва да олицетворява единството на нацията, президентът на страната", допълни той.

Според бившият вътрешен министър скандалите са „оръжие за немощните, незнаещите и недоборнамерените“. "Скандалите имат за цел да държат страната в парманентна нестабилност. Говоря за опозицията като цяло, които участват активно в генерирането на този процес", подчерта Цветан Цветанов.

Според него това е единственият тип политика, който БСП владее и "на който очевидно ще се осланя в период, когато България ще бъде в обсега на общественото внимание на европейските граждани".

Като бивш МВР шеф Цветанов коментира и вчерашния протест на пожарникарите. По думите му  по време на гледането на второ четене във вътрешна комисия на промените в Закона за МВР ще се търси правна възможност, "ако можем да съхраним, дори и с по-малък състав, звената, които се предлагат за закриване".

"Всичко се базира на анализ. Решенията трябва да бъдат взети в диалог с МВР и депутатите във вътрешната комисия", каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов изпусна юздите!НЕГОВИТЕ ПАРЛАМЕНТАРИСТИ СЕ НАПЪЛНИХА С ПАРИ,НАДЕБЕЛЯХА ИМ ВРАТОВЕТЕ.Сега лека полека ще го отстранят,в името на далаверата.Доста по наивен е от хитрия Цветанов.Дано вземе мерки и ги постави на място.
121
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО БАБА БУНАПЪРВИТЕ ШЕСТ АПАРТАМЕНТА НА ЦЕЦО МУ ГИ КУПИ ТЪЩА МУ. СПЕСТЯВАЛА БЕДНАТА СТОТИНКИ ОТ БАНИЧЦКИ. СЛЕДВАЩИТЕ АПАРТАМЕНТИ ВЕЧЕ МОЖЕ И МАЙКА МУ ДА ГИ Е КУПИЛА.
120
0
 
20
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Цецо да говори за скандали??? Идва ми малко в повече, човекът с 6-те апартамента и човекът-ухо педи време, подслушвал незаконно всички, да говори за скандали...Но, какво да се прави,изразът "Безочлив като Гербаджия!", току що придоби ново съдържание....
119
0
 
17
 
! Отговори
гатънкъ преди 6 години
Лесно забременява,но трудно износва мандат.Кой той?
118
2
 
14
 
! Отговори
пичо преди 6 години
За БСП няма кво да се говори. ***, кой гласува за тях е неясно. Но да гласуваш за човек лепил СИК по колите и магазинчета на хората и да чакаш да те оправи. Значи имаш нужда от помощ.
117
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има една друга поговорка:лее сълзи и сополи като Боко след президентски избори.
116
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 109Ми що пишеш само за БСП - БКП, НАПИШИ И ЗА БКП - ГЕРБ.ЩОТО ГЕРБ СИ ЕДНА НЕОКОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ПЪЛНА С ИСТИНСКИ КОМУНИСТИ, НАЧЕЛО С КОМУНИСТА БОЙКО И ПАРТИЙНАТА СЕКРЕТАРКА ЦЕЦКА.
115
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сред народа има нова поговорка -- реве като бесепар след избори срещу Герб
114
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герб забиха мощен шамар в лицето на бсп
113
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СКАНДАЛИТЕ СА СИ В ГЕРБ, БСП САМО ГИ ВАДИ НА ПОКАЗ, ЗА ДА НЕ СЕ ЗАМАЗВАТ.ЗАТОВА МУ Е НЕПРИЯТНО НА ЦЕТАНОВ. В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ И ТУРЦИТЕ РАЗЛАЯХА ДОРИ И ЕВРОПЕЙСКИТКЕ ХКУЧЕТА ЗАРАДИ СКАНДАЛИТЕ ОКОЛО НАЦИОНАЛИСТИТЕ - СЪУЧАСТНИЦИ НА ГЕРБ.
112
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
склонете все 4ервени знамена Бойко и Цецо минават на път към следваща изборна победа СЛАВА на БОЙКО
111
0
 
17
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 6 години
ТОЗИ КАТО ГО ВИДЯ НА ЕКРАН И ВЪНШНО,НЕ МОГА ЦЯЛА СЕДМИЦАДА СЕ ОПРАВЯ,КРИВО МИ Е,ЧЕ НЕ МОЖЕ ЕДИН АПАРТАМЕНТ ДА КУПИ,ЧЕ ТРЯБВА МАЙКА МУ ДА МУ КУПУВА ПЕТ ,ШЕСТ АПАРТАМЕНТА,СКРИЙ СЕ,ЗАМИНИ НА ЗАПАД,ОСТАВИ НИ ДА ДИШАМЕ,ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВЪЗДУХ,ТИ СИ ЗА ВСЯКО КАЧЕ,***,ВЪВ ВЪЛНАРЕ ДАДЕ 300 ХЛ .ЛВ ЗА СТАДИОН,А БЕ САМО ТОВА СЕЛО ЛИ ИМА НУЖДА,ИЛИ ПРИВЛИЧАТЕ ГЕРБЕРИ ПО ТОЗИ НАЧИН.ТИ КАТО ВИДИШ СТОЛЕТНИЦАТА ТРЯБВА ДА СТОИШ МИРНО,ЩОТО ПРИ НЕЯ СИ ПОРАСНАЛ ,ТИ И ТВОИТЕ РОДИТЕЛИ,АМАН ОТ ТАКИВА.
110
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Анонимен 89Другарю , ти още ли си жив , защото кой каквото пожелава на другите първи него го постига .
109
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герб за пореде път заби мощен шамар в сурата на бсп
108
1
 
16
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Г-н Цветанов, вие сте завършил ВИФ с диплома на бегач спринтови дисциплини и не бива да се пишете за политолог. Много добре знаете, че сте маша на ББ и каквото той ви нареди, вие хвърчите като послушни пешки. Лично вие раздухахте мълвата за възможен лобизъм на президента, сътворихте една анкетна комисия уж за раздути разходи за самолетите. Сетне се разбра ,че от Козяк на среща на16.09. м.г. са ви наредили да преориентирате поръчката към САЩ, но вие и сега не си признахте това/следва
107
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко е велик политик и Държавник и заедно с Цецо водят народа от победа към победа прегазвайки комсомолските некадърници от бсп Избори след Избори от милиони градове до кухи паланки с 9 жители СЛАВА ДА ЖИВЕЕ -САМО Боко
106
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов обеща ,че няма да има шуробаджанашки назначения!Заместничката на Цветанов Дукова уредила сина си в борд на директори в Булгаргаз,Ненков секретар ня Герб жена си.Дукова се скри като плъх за коментар.Ако трябва да плюе е първа пред камерите..и това е ръководството.Не казвам,че БСП са светци,но тези лапат с черпака от големите каци мед.Да видим какво ще направи Борисов.Герб дойде на власт,да се бори с корупция,шуробаджанащина,а вижте какво става.
105
1
 
19
 
! Отговори
До Анонимен 89 преди 6 години
Добрият ГЕРБераст е мъртвият ГЕРБераст. Колкото по- мъртав,толкова по- добре. Те и без това са духовно мъртви.Зомбирани фантоми.
104
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В цяла Европа и в света няма такава партия като БКП-БСП . Преди 1944 г. избива невинни хора в църкви в името на някаква илюзия. След 1944 г. продължава да избива невинни хора . Та тази партия в момента има претенции да управлява . Просто няма думи за такава наглост.
103
12
 
1
 
! Отговори
КурнелияСланинова преди 6 години
Ех, Цецко, хвана ни! Повече от век така действаме, все пак сме "столетницата", но някой още не са го разбрали.