Цветанов скастри БСП: Скандалът е единствената политика, която умеят

Нито един от напусналите КСНС не е напуснал ей така, уверява шефът на ПГ на ГЕРБ
15 окт 2017 14:23, Красимир Ангелов
177
Цветанов скастри БСП: Скандалът е единствената политика, която умеят
Снимка: Булфото

Нито един от напусналите КСНС не е напуснал ей така, имаше обективни причини за това, увери председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред БНР. Повод за думите му стана поредното "високо" напрежение между управляващата коалиция и президента Румен Радев.

Още по темата
"Това беше лоша интерпретация, за да се подхранва един перманентен скандал с управляващото мнозинство", категоричен бе Цветанов. "Много е неприятно, когато в тези подходи участва и човекът, който трябва да олицетворява единството на нацията, президентът на страната", допълни той.

Според бившият вътрешен министър скандалите са „оръжие за немощните, незнаещите и недоборнамерените“. "Скандалите имат за цел да държат страната в парманентна нестабилност. Говоря за опозицията като цяло, които участват активно в генерирането на този процес", подчерта Цветан Цветанов.

Според него това е единственият тип политика, който БСП владее и "на който очевидно ще се осланя в период, когато България ще бъде в обсега на общественото внимание на европейските граждани".

Като бивш МВР шеф Цветанов коментира и вчерашния протест на пожарникарите. По думите му  по време на гледането на второ четене във вътрешна комисия на промените в Закона за МВР ще се търси правна възможност, "ако можем да съхраним, дори и с по-малък състав, звената, които се предлагат за закриване".

"Всичко се базира на анализ. Решенията трябва да бъдат взети в диалог с МВР и депутатите във вътрешната комисия", каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
2
 
13
 
! Отговори
така е преди 6 години
45 г лицемерно управляват от името на народа.Последните 30 са по- директни- "управлява" и краде мафията.
101
0
 
20
 
! Отговори
софиянец преди 6 години
значи, ако шефа на опг-то е завършил 7-ми клас в помощното училище във Вършец, смятайте на какво е способна парламентарната група / стадо калинки...
100
0
 
19
 
! Отговори
пичо преди 6 години
Даже пабло ескобар го изгониха от колумбийския сенат и го гониха до дупка. Тия нарко картели пасти да ядат. Суджука вкара структурата на СИК като модел на управление
99
1
 
3
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До Helleborus 93 Ааа, " народа" управляваше 45г.Стига толкова.
98
3
 
21
 
! Отговори
Ало, Ваньо преди 6 години
Герп нема нужда от конгреси,защото не е партия,а хидра,обхванала държавата.Цялата!А партия в превод означава част от нещо.Не всичкото.
97
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветан Цветанов към Бойко Борисов :-Шефе имам една добра и една лоша новина с коя да започна ?-Ами давай първо добрата, че отивам да поритам мачле в Бистрица и да не ми разваляш настроението.-Добрата новина е че отново спечелихме изборите.-Браво, Цецо знаех си че си добър. А лошата ?-Лошата е, че пак никой не е гласувал за нас.
96
2
 
20
 
! Отговори
ГЕРБ са Убийци преди 6 години
Абе какво става с потуления случай от Септември, където местния дерибей от ГЕРБ застреля човек в кръчма и накара 6-годишно дете да го покрива?Защо същият активист на ГЕРБ бе прикриван след като закла човек преди години.Всичките членове на мафиотската организация ГЕРБ са престъпници!
95
0
 
23
 
! Отговори
Управлението на ГРОБ преди 6 години
Скочи хлябаскочи бобаскочи баба ми в гробаскочи и съседът наш от десетия етаж.....
94
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
заловили голяма група крадци по време на обир в Обеля -- какво правите тук бе харсъзи конгреса на БСП е в хотел москва
93
1
 
15
 
! Отговори
гошо печения преди 6 години
На БСП парите от партията, ясно. Не разбрах апартаментите от де са. От полицейска заплата? Като на АЛО шефа ли? Да не съм българин да ме преметнат, ама да се прави на светец тоя с муцуна като на надзирател от белене. Че чоко и боко са пример за уптавлвнието у нас. Мутра и милиционер. Сега пляскайте
92
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега на боко са му спретнали задачка-да купим 40 годишните ф 16 и друга ръждясала военна техника/след като нашата я нарязаха по указание/ ,за да бъде задържан на власт.Затова се е хванал с Радев за гушата,но оня нещо не му се връзва.Сега във вторник пак е блокирал заседанието на кснс,защото е спретнал за гласуване някакво световно безполезно законче в нс.Пълен цирк.Поне не е скука...
91
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червените скандали някак си зе завръщат и като бумеранг удрят пак по БСП. Ей го на - братът на червения депутат Георги Стоилов. А инак, БСП щяла да бори корупцията. Ха-ха-ха!
90
0
 
15
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Те ще паднат, 84, но какво ще дойде. Хората не са се научили да контролират политиката, да я следят, свобода на словото няма голяма, особено в масовите медии. Хората хабер си нямат какво точно се случва с парите им, дали някой изобщо крои планове за техния просперитет, а не за своя. Минават години, докато се натрупа усещане за несправедливост и се свали една партия, а последиците са необратими. Демокрация е народът да управлява, а не да очаква месии, те дори децата си не могат да управляват вече
89
3
 
20
 
! Отговори
Суджуците пишат тук преди 6 години
Абе тия суджуци много нагли, бре!
88
9
 
2
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
За везе работа няма ли бе червени айляци, че по цял ден дремете по форумите като бити ***!
87
1
 
20
 
! Отговори
НДК Скандал преди 6 години
Абе, защо толкова бързо мафиотите от ГЕРБ забравиха скандалите с откраднатите милиони от НДК. ГЕРБ управлява София от 2005.Кога виновните ще влезнат в затвора?
86
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
добрия комунист е мъртвия комунист ... се тази за какво го ошушкаш ако не е виновен за това за което го гоним то излиза друга още по долна негова работа -- из докладите от 1923 г
85
1
 
16
 
! Отговори
Партията на Суджука преди 6 години
Нека Цецо да каже колко суджука е лапал миналата вечер.
84
1
 
9
 
! Отговори
лесна работа преди 6 години
Цецу да фане да закрие бсп,па да видим с кого ще се оправдава за зулумите.Може би ще се оправдава с арменския поп?!
83
5
 
4
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
В неистовото си усилие на цицорест***та фльорца, да разбие всичко хубаво в тази държава, не усеща, че работи като сплав за управляващите от ПФ и ГЕРБ. Само Борисов има безусловната подкрепа на европейските лидери в т.ч. най - важните Меркел и Макрон, а тя не се побира в кожата си, поради вехнещата любоФ към Русия!