Цветанов скастри БСП: Скандалът е единствената политика, която умеят

Нито един от напусналите КСНС не е напуснал ей така, уверява шефът на ПГ на ГЕРБ
15 окт 2017 14:23, Красимир Ангелов
177
Цветанов скастри БСП: Скандалът е единствената политика, която умеят
Снимка: Булфото

Нито един от напусналите КСНС не е напуснал ей така, имаше обективни причини за това, увери председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред БНР. Повод за думите му стана поредното "високо" напрежение между управляващата коалиция и президента Румен Радев.

Още по темата
"Това беше лоша интерпретация, за да се подхранва един перманентен скандал с управляващото мнозинство", категоричен бе Цветанов. "Много е неприятно, когато в тези подходи участва и човекът, който трябва да олицетворява единството на нацията, президентът на страната", допълни той.

Според бившият вътрешен министър скандалите са „оръжие за немощните, незнаещите и недоборнамерените“. "Скандалите имат за цел да държат страната в парманентна нестабилност. Говоря за опозицията като цяло, които участват активно в генерирането на този процес", подчерта Цветан Цветанов.

Според него това е единственият тип политика, който БСП владее и "на който очевидно ще се осланя в период, когато България ще бъде в обсега на общественото внимание на европейските граждани".

Като бивш МВР шеф Цветанов коментира и вчерашния протест на пожарникарите. По думите му  по време на гледането на второ четене във вътрешна комисия на промените в Закона за МВР ще се търси правна възможност, "ако можем да съхраним, дори и с по-малък състав, звената, които се предлагат за закриване".

"Всичко се базира на анализ. Решенията трябва да бъдат взети в диалог с МВР и депутатите във вътрешната комисия", каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
6
 
19
 
! Отговори
Шайката вън! преди 6 години
Престъпната шайка от Борисов, Цветанов и другите скоро ще падне от власт и ще попълни килиите на Централния Софийски Затвор.
81
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най големите престъпници са БСП лява ръка десен джоб сега и убици и още няма оставки а бе това са комунисти и толкоз затова през 2000г ги обявиха за терористи всичко е ясно всичко има насищане само БСП няма ИЗВЕРГИ
80
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Многоапартаментния физкултурник е един от тези, които в нормална държава отдавна щеше да е в затвора. Вместо това той всекидневно е на екрана и ни учи на морал
79
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом си на власт повече от 10 г и не можеш да се справиш с червените милионери,които ограбиха страната,а се състезаваш с тях по кражби и ги биеш по грабеш,значи е време да си ходиш.Сметките после ще се плащат.
78
3
 
15
 
! Отговори
ГЕРБ = Мафия преди 6 години
ГЕРБ не е политическа партия,ГЕРБ е мафиотска организация.
77
1
 
14
 
! Отговори
и правилно преди 6 години
След като смачкаха и без това наплашените у нас журналисти, сега иде ред на опозицията, бсп дпс няма значение важно е никой да не пречи на мутро милицонерския режим в България.
76
1
 
18
 
! Отговори
Кои са комунисти, бе преди 6 години
Нека да напомним, че Бойко Борисов е уволнен от МВР защото не подписва декларация, че ще напусне БКП.Повече от 60% от членовете на ГЕРБ са били членове на БКП, а техните родители са били висша номенклатура или доносници на ДС.
75
9
 
3
 
! Отговори
Червените милионери преди 6 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
74
1
 
17
 
! Отговори
Малко сметка преди 6 години
20 млрд.заем,2 млрд прехвърлени от здравната каса за незнам кво си,2 млрд за "санирано" усвояване,5 млрд от ктб.....и така до края на света Другото е цирк,сладки приказки и актьорско майсторство.
73
1
 
19
 
! Отговори
Коментирайте Мумията преди 6 години
Нека Бойко, Росен и Цецо да кажат дали е истина написанотов книгата "Шайка" на Антон Тодоров!
72
10
 
3
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
71
8
 
4
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
70
1
 
17
 
! Отговори
Какво умеят от ГЕРБ? преди 6 години
Кога ще имаме доказателство пък за истинските качества на Бойко Борисов и Цветанов?Кога:-Б. Б. и Ц. Ц. ще минат тест за интелигентност от независимата организация MENSA-Б. Б. и Ц. Ц. ще минат тест за наркотици и дрога-Б. Б. и Ц. Ц. ще минат тест за владеене на чужд език-Б. Б. и Ц. Ц. ще минат детктор на лъжата за участие в организирани престъпни групиравки, участие в наркотрафик, трафик на акцизни стоки-Б. Б. и Ц. Ц. се отчетат за какво точно бяха похарчени 16 милиарда вънншен дълг
69
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тони Кутев имали и един ден трудов стаж ??? не неща от сорта 4ел лекций -- РЕАЛНА РАБОТА та ако ще да е с.в.о.д.н.и.к на Мая Манолова
68
1
 
12
 
! Отговори
ДГД преди 6 години
До Червен клошарКой ни "управлява" демек краде последното десетилетие много усърдно и в огромни размери,без да го е грижа за населението?Пцувнята бсп вече се изтърка и звучи кухо.На крив муй вълната му пречи.Ами трепете ги и направете нещо смислено.Или постовете ви са само за лично възползване.
67
0
 
17
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Цветанов изговаря името на социалистическата партия повече от личното местоимение аз. Едва ли има въпрос, на който да не е започнал отговора с БСП, вместо с аз. И да не се е впуснал да обяснява какви са те по принцип и винаги. Скандал се получава, когато обществото е скандализирано и възмутено. Не може да се попречи на хората да се възмущават от политиците, които дължат и далаверите си и рейтинга си на самите хора. БСП каква политика владее ще се види, сега се вижда Герб каква политика владее.
66
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сериозно КАКВО може 4ервено.....като Тони Кутев ??? напишете дайте пример не цвъкайте палци
65
15
 
2
 
! Отговори
Червен клошар преди 6 години
БСП е единствената партия, чийто членове на Висшия Съвет всичките са престъпници с влязла в сила присъда!
64
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тони Кутев е умен - образован - много работен специалис от най виша класа - дето и един гвоздей не може да забие сам -- Абе типи4ен представител на виша фамилия комунисти ' огромно самомнение а реално пълен въздух
63
21
 
5
 
! Отговори
Питам само преди 6 години
Много червени бабички са налазили този сайт:) . Освен плюене и скандали какво друго конструктивно решение ще предложите? Електоратът е същия като лидерката си- некадърен , умеещ само да краде и вдига сканадали. Много агресивна и явно незадоволена женица е тази Курнелийка. Впрочем, тя не беше ли синя активистка преди да открадне едно печелившо предприятие?