Цветанов скастри БСП: Скандалът е единствената политика, която умеят

Нито един от напусналите КСНС не е напуснал ей така, уверява шефът на ПГ на ГЕРБ
15 окт 2017 14:23, Красимир Ангелов
177
Цветанов скастри БСП: Скандалът е единствената политика, която умеят
Снимка: Булфото

Нито един от напусналите КСНС не е напуснал ей така, имаше обективни причини за това, увери председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред БНР. Повод за думите му стана поредното "високо" напрежение между управляващата коалиция и президента Румен Радев.

Още по темата
"Това беше лоша интерпретация, за да се подхранва един перманентен скандал с управляващото мнозинство", категоричен бе Цветанов. "Много е неприятно, когато в тези подходи участва и човекът, който трябва да олицетворява единството на нацията, президентът на страната", допълни той.

Според бившият вътрешен министър скандалите са „оръжие за немощните, незнаещите и недоборнамерените“. "Скандалите имат за цел да държат страната в парманентна нестабилност. Говоря за опозицията като цяло, които участват активно в генерирането на този процес", подчерта Цветан Цветанов.

Според него това е единственият тип политика, който БСП владее и "на който очевидно ще се осланя в период, когато България ще бъде в обсега на общественото внимание на европейските граждани".

Като бивш МВР шеф Цветанов коментира и вчерашния протест на пожарникарите. По думите му  по време на гледането на второ четене във вътрешна комисия на промените в Закона за МВР ще се търси правна възможност, "ако можем да съхраним, дори и с по-малък състав, звената, които се предлагат за закриване".

"Всичко се базира на анализ. Решенията трябва да бъдат взети в диалог с МВР и депутатите във вътрешната комисия", каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
35
 
! Отговори
отврат преди 6 години
Стига с тия бесепари,бреТе са вашият огледален образ..Нали вие сте на власт,гледайте какво правите-крадете като ***.Дянков кога ще върне милиардите,взети от здравните вноски.Крадете от здраве,от пенсии,от транспорт...където бръкнеш отзад-смърди на фекалии.
1
40
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай Цветане русофиилистик-путинофиилската измеет начело с ***, сол ташаака на Решетников Радеф!