Йотова: У нас липсва воля за антикорупционен закон!

До края на европредседателството няма да има предсрочен вот, прогнозира тя
Обновена: 16 окт 2017 08:53 | 15 окт 2017 21:33, Анисия Иванова
54

Вицепрезидентът Илияна Йотова заяви, че проваленият КСНС е бойкот и демонстрация. "Това е несериозно отношение. Общестеният отзвук беше показателен. Във вторник се надявам да не се получи същият сценарий",  допълни тя пред Bulgaria ON AIR.

Тя отправи и призив към политическите партии: "Този път спазете закона"!

В България липсва политическа воля за антикорупционен закон, смята тя. Според нея има война между управляващата партия и президентството.

Трябва антикорупционният орган да действа обективно, за да не се превърне в политическа бухалка, каквито съмнения има. Има противоречие в начина, кой и как да го управлява, каза още Йотова.

"Правя една прогноза пред вас: Да не се получи нелоялна конкуренция, от която да страдат самите решения. В парламента е необходимо да се зададе въпроса за НДК - гейт. Колко и как са изхарчени парите?", запита тя.

Тя е убедена, че с президента Радев свирят в една тоналност.

"Той не беше разбран правилно за проектозакона за уседналостта. Бяха изкривени думите му. Ние се борим за правата на всеки един български гражданин. До края на европредседателството няма да има предсрочни избори. Но, ако продължим по този начин, пътят е: Наникъде!", прогнозира вицепрезидентът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
2
 
! Отговори
Спеца преди 6 години
За съжаление вицепрезидента е права!Но трагедията е във факта ,че не само управляващите не желаят да се борят с корупцията /те богатеят от нея/, а и много българи я смятат за нормален начин на общуване с началниците!
44
0
 
4
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Помислете си и какво правите с Кемил Рамадан. Не персонално с него, а с неговия казус. Този човек ви даде в пет изречения всички проблеми на националната сигурност. Ако имахте стратегия за тях, тези думи би трябвало никога да не могат да бъдат безнаказано произнесени в ефир. Всяко едно изречение от изказването му беше заплаха за нашия суверенитет и свобода, но на него му изглежда като законни негови права. Затова излезте със становище за това потресаващо интервю, за да разберем, че има държава.
43
1
 
6
 
! Отговори
Мравояд преди 6 години
Хе хе, Йотова да каже това ми звучи като: "Хищната хиена каза разочаровано че у нас няма воля за вегетарианство."
42
5
 
7
 
! Отговори
ЧЕРВЕНАТА ЙОТОВА преди 6 години
ЧЕРВЕНАТА ДЕПОЛИТИЗИРАНА ЙОТОВА, КАКВА ЮНИЦА БЕШЕ , КОГАТО ЗАМИНА ЗА БРЮКСЕЛ И КАКВА *** Е СЕГА ...МНОГО СЕ ОЯДЕ ТАЯ , ДАЖЕ И КАКА СИ УРЕДИ ЗА МАЛКО В ДАЛАВЕРАТА ...ДОБРЕ ,ЧЕ БЕШЕ ЗА МАЛКО, ИНАЧЕ ЩЯХА ДА ФАЛИРАТ ЗДРАВНАТА КАСА .
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чуя нещо от сорта на "воля за антикорупционен закон" ми става едно смешно смешно. Банални са вече.
40
2
 
5
 
! Отговори
ПРИЧИНАТА преди 6 години
До АМАН от НАглециПРИСТИГНАХТЕ ОТ СЕЛО И ОБЪРКАХТЕ ГРАДОВЕТЕ......
39
2
 
7
 
! Отговори
АМАН от НАглеци преди 6 години
Чрез НАглеца Борисов откраднали от народа за камери над 1 300 000 000 широко корупционни левове в резултат децата в училищата развиват тежки заболявания вкл СПИН активни,ракови,психогенни ..увредени са чрез ДИГИТАЛИЗАЦИЯТА от педофили вкл с цел првръщане на момчетата в ПАСИВНИ ГЕЙОВЕ а на момичетата в безплодни жени..тн Водни цикли прецакват в момента милиони българи с хлор токсични канцерогенни разтвори подавани вместо лечебна питейна вода.НАрочно инсталираха милиони метри канцерогенни тръби
38
4
 
3
 
! Отговори
крадат милиарди преди 6 години
Както виждате Йотова е презобена със спец наркотици обезпечаващи ограбване ан десетки милиарди годишно от БЪлгария чрез подставени на власт нагли престъпници вкл ...и изброяват имена на няколко хиляди човека ..АНтидопинг експерти да вземат проби от менканите на власт вкл от Борисов,Цветанов и други. БОрисов тази година е презобен с наркотик тип"ШИроки пръсти"НАглеца заявява че ето за крадците от МАрица ИСток дал над 2600 000 000 живи лева а за арменскамафия грабеща през БЕлене само 1.6 билиона
37
1
 
9
 
! Отговори
Растрел за виновните преди 6 години
АЛО У нас след 1989 менкани на власт нагло престъпни групировки маскирани като партии провеждат нагла показна ликвидация на народа БЪлгарски.Огромни региони се обезлюдяват/от Брегово до Варна включително.Над 5000 000 са без доходи за оцеляване а терористи менкащи на власт доказани престъпници вкл Борисов и Цветанов ограбват десетки милиарди от народа .Перат ги през партиино подставени компанни предимно чрез тн"оперативни програмиТОва е организрана терористична престъпност
36
0
 
12
 
! Отговори
воля за антикорупция преди 6 години
Ако не се сещате да ви подскажа г-о Йотова защо липсва! Защото корупцията расте още при хората,които коват законите. Никой от тях не иска да излиза от тази "зона" на комфорт и за това и няма да има такива закони в ущърб на корупционните схеми.
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 31 за цецо към 30 за тебе тони кутков също 30 ама вие сте дребни рибки колко по тлъсти 4ервени св-ин-и има .... на ов4аров и ерменков поне доживот
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Воля до последно няма и да има, докато не Ви я изискат и наложат от Европа
33
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не воля а сурат! Има ли един честен депутат който да не е опикан в щуро-баджанашки памперс????
32
1
 
10
 
! Отговори
Така де преди 6 години
Като оня: "Исках да го направя, ама нямах желание" та и така ще го правят и този закон... Най-много да узаконят вече корупцията със закон, друго няма да излезе от тая работа.
31
6
 
7
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
като нагазиха йончева, и пег бънди смени тона. или само на мен ми се струва така?
30
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А пък Цецо горкия чак жал да ти стане само некакви 5-6 апартамента. ОБЯВЕНИ. За необявените не питаме. Ми деца има човека бе, злобари!
29
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А пък Владислав Горанов и той сал едно къще си вдигна на Бистрица за 5-6 милиона и него го нарочиха тия гадове. Ми къде да живее човека. Нема в гарсониера в Люлин!Еми правилно - никакви антикорупционни закони!
28
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов си уреди и неродените внуци до 10-то коляно. Пука му от закони. Вече се изживява като Господ. Малко ли е три мандата да не спираш да крадеш.Затова и ревящия Делянчо от Хасково го оставиха. Некви си 120 милиона се облажило детето. Тва пари ли са. Само го разстройват горкото.
27
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако на Йотова даваш 20 г. дранголник на Баце и Цецо требе по 120.
26
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как да стане това със закона? Та управляващите тогава трябва да изядат собственото си отроче! Или да се самоизядат!