Костов с предупреждение: ЕС е заплашен от ефекта на доминото!

Има разграничаване на ядро и периферия, смята бившият премиер
15 окт 2017 11:51, Красимир Ангелов
236
Костов с предупреждение: ЕС е заплашен от ефекта на доминото!
Снимка: Булфото

След Brexit и референдума в Каталуния има риск за ЕС от ефекта на доминото, предупреди бившият премиер Иван Кастов.

По думите му шансовете за разпадане на ЕС са 50%.

"Това е много сериозен процент. Става много осезаемо разграничението на страните на такива от ядрото и периферията, в която безспорно сме ние, и то в крайния ъгъл на периферията", подчерта Костов.

Бившият премиер коментира и войната между институциите, която ескалира в последните дни.

"Не знаем какво точно става зад кадър в този конфликт между институциите, виждаме само външната страна. Съдим за позициите им от медийните изяви на Борисов и Радев", посочи той пред Нова тв.

По думите на Костов ако този конфликт не бъде преодолян преди председателството ни на ЕС, ще "докажем тезата на Кремъл, че България не е за Европейския съюз, а е част от руския свят".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още по темата: есBrexitИван Кастов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е унищожителят на България! И ако има Народен съд, щеше отдавна да е оглозган в Белене!
91
10
 
5
 
! Отговори
неграмотния комундел преди 6 години
от 111 Анонимен и тн. говорещ пълни глупости - др. Чебурак дори статистиката на НРБ не успява да докара цифрата 8 мил. А ти си мечтаеш за 10 - смях в залата. АКО някога имаше излизане от цоц. концлагера НРБ, то тогава щяхте да осанете 2 мил. макс, толкова бяха комунделите и ромеите.
90
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България в ЕС и НАТО и демокрацията е на първо място по смъртност процентност в света. Африканските държави, Сирия и Ислямска държава имат по-нисък процент смъртност, отколкото България.
89
1
 
16
 
! Отговори
Пограбален агент преди 6 години
Доволен съм от ЕС, откакто сме в ЕС бизнесът се развива с бурни темпове, разраствам се, забогатях, имам вече две къщи, апартаменти да давам под наем, три коли, почивки в чужбина, спа центраове, шопинг в Милано и Париж, животът в ЕС е хубав, и поръчките не спират, обората и печалбите ми се увеличават постоянно.
88
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България през 1989 беше 9 милиона, в момента България е 5,5 милиона. Факт. 100 % факт. А това, че затваряли границите комунистите, първо е лъжа, имаше възможност да се махнеш от България. По-трудно беше, но не беше невъзможно. И второ - ами сега ако затворят границите ще избухне гражданска война, защото нямаме икономика и хората ще се избият един друг. България при комунизма от 7 милиона стана на 9 милиона. България в ЕС и НАТО и капитализъм от 9 милиона стана 5,5 милиона.
87
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 103Напротив, Българи 89та година беше близо 10 милина, а днес в ЕС е 5,7 милиона, дори това е много оптимистична цифра, реално може да е под 5 милиона вече.
86
16
 
7
 
! Отговори
Вярно преди 6 години
До Страхил 92 Костов достатъчно се компрометира , като извади България от блатото на Виденов и я тласна напред с ръст на БВП от 6.5%. Вярно ли е ? Абсолютно вярно.
85
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствената вина на Костов е че йогата имаше 135 ддепутати \никоя друга партия не е имала толкова/ не смачка червените брони и кредитните милионери както очакваха хората които гласуваха за него а ги остави спокойно да продължат да съсипват държавата а в последствие и него!Той е единствения който имаше визия и направи икономически реформи.
84
1
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Българин 90 Браво пич. Право в десетката.Нека пикаят газ.
83
9
 
12
 
! Отговори
до 103 преди 6 години
89та България беше почти 10 милиона, днес след 10 години ЕС България е 5,6 милиона- Ей, ама много лъжеш! България никога не е била 10 млн., нито пък сега е 5.6 млн. В БГ има и образовани хора, които знаем как стоят нещата. Не всички са неграмотни селчовци от БКП и ДПС.
82
20
 
10
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Костов си е Костов.Най-добрия премиер на България.
81
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо криете, че Костов каза още, че руската *** води война срещу ЕС и нейна цел е да дестабилизира България?
80
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, матряла! Бат Бойко нали ви каза, че от вас нищо не става. Пък после се чудите защо сте бедни и прости.
79
11
 
11
 
! Отговори
Рв преди 6 години
Не съм вярвал че някога ще го кажа....дано се окаже прав! Само злини видяхме от ес. И най-голямата- б.б.
78
8
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
бьлгария да излиза от ес и нато докато е жива това положение не се изтраиваповече какво стана с авиокомпания гн костов спомняте ли си
77
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 91В ЕС България стана първа в света по смъртност, българите процентно измира повече дори от най-бедстващата африканска страна.
76
4
 
18
 
! Отговори
Кон Дьо преди 6 години
Тоя изпод кой камък изпълзя!?
75
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И преди да влезем в ЕС умираха хора, но сега е в пъти по-зле. ЕС съсипа България. Трябва да се махнем от ЕС и НАТО. Това е единственото спасение за БГ.
74
3
 
27
 
! Отговори
риторично преди 6 години
В Бг няма ли разделение на ядро и периферия? Че тръгнал за ЕС да мисли!Как живият хората в периферията, след неговите золуми? Тоя дава ли си сметка какво причини на обикновените хора? Колко народ остави на улицата, без препитание, без спестявания, без пенсии, без работни места...Слушайте Костов! Той е специалист по ефекта на доминото!
73
11
 
15
 
! Отговори
до 91 преди 6 години
Откакто сме в ЕС няма места на гробищата...-Така е - преди да влезем в ЕС хората изобщо не умираха! Караха по няколко хиляди ходини и след това веднаха се прераждаха - все едно, че не са умирали изобщо. Изобщо нямаше гробища. Ама тоя пуст ЕС докара смъртта по нашите земи.