Червеният Стоилов нямал общо с действията на брат си

В БСП нямали причина да се съмняват в думите му
Обновена: 17 окт 2017 15:54 | 17 окт 2017 15:44,
45
Червеният Стоилов нямал общо с действията на брат си
Снимка: Facebook

Депутатът от БСП Георги Стоилов е заявил, че няма никакво отношение към действията на своя брат. Това каза пред журналисти в Народното събрание соцдепутатът Драгомир Стойнев.

Братът на Георги Стоилов - Илия Стоилов, е сочен за организатор на престъпната група, която бе разбита при спецакция в Русе.

"Пред Изпълнителното бюро Георги Стоилов заяви, че няма никакво отношение към действията на своя брат. Той бе категоричен, че никога не са имали и бизнес отношения и техният живот се е развивал по различни пътища. Не можем да упрекваме някого какво е правил брат му", заключи Стойнев.

Още по темата

Той допълни, че към този момент от партията нямат причина да се съмняват в думите на Стоилов. Ако обаче се окаже, че има и съмнение за връзки на Стоилов с действията на брат му, той ще понесе политическата отговорност.

Самият Георги Стоилов заяви, че не се срамува от нито едно свое действие и се надява проверките на ГДБОП в Русе да не са политическа поръчка.

Драгомир Стойнев бе категоричен, че не може да се прави паралел между този случай и скандалите с роднински назначения в ГЕРБ и разкри нов пример за шуробаджанащина.

"Тук няма нищо общо това. Тук не става въпрос за държавни постове, не става дума за разпределение на държавни пари и шуробаджанащина. Едното няма нищо общо с другото, отмина времето, когато някой трябваше да носи отговорност за постъпките на свой роднина", настоя Стойнев.

Соцдепутатът се аргументира и с още един пример за роднинско назначение в ГЕРБ.

"Давам ви пример как в едно семейство се разпределят държавни пари - кметът на община Раднево - г-н Тенев назначава жена си за кметски наместник в село Рисиманово. Как ви звучи това кметът и кметският наместник да си пият кафето и да разпределят държавни пари", попита Стойнев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
21
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Сигурно няма и брат.
19
18
 
10
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Никой не може да отговаря за действията на роднините си, след като те са пълнолетни и нито по закон, нито по служба са му подчинени. Това не е трудно за проумяване дори и от децата, но различни субекти периодично занимават обществеността с подобни нелепици, а медиите, свикнали да откликват на всяка простотия, бързат да огласяват "новината"...
18
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брат му престъпник, тоя се прави на "света вода ненапита".От морална гледдна точко само трябваше да си е подал оставката.
17
10
 
10
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
БСП и ГЕРБ са двете крила на една и съща партия - БКП.Всички са специалисти по краденето и разбийничеството.
16
3
 
14
 
! Отговори
Стойилов преди 6 години
Ако се окаже че задържането на брат ми е политическа поръчка,значи той е съвсем невинен а са виновни само хората,които са го задържали! А ако братът на някой син депутат е виновен,значи цялата му партия е виновна! Така мисли моята честна и праведна партия,на която се моля и покланям всеки ден!
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хипотетично е така - може да не са се понасяли и всеки да е тръгнал по свой път.Но, може това и да е приятното оправдание. Кой знае?И тако, и вако.
14
5
 
26
 
! Отговори
Жиб. преди 6 години
Ако този е станал депутат с парите,които брат му печели от мафиотска дейност,дали е нормално да си признае?
13
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той няма ,но брат му има.Чии гръб ползва?
12
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незабавна оставка!
11
4
 
25
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Той няма нищо общо- само партията и мафията им е обща.
10
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понеже Корнелия овърша орталъка да показва колко грешни са гербер-астите, сега се оказа че и нейната глутница е същата, а може и да са даже по-алчни. Вън от парламента брата и да се връща в русе да гледа буби!
9
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
естествено, че няма нищо общо! как пък ще има?!?
8
3
 
18
 
! Отговори
Циник КО? НЬЕ! преди 6 години
АбсИрд! Изобщо нищо не е знаел червения!Нищичко....и в лявото ми око - плува корабче...и 1 мармот завива шоколад в станиол!Вервайте му!
7
4
 
25
 
! Отговори
Калоян преди 6 години
Ама разбира се, как ще има нещо общо с брат си, дума да не става... Те тези депутати като влязат в парламента и забравят майка, баща, брат, сестра, само и само да не изтърват грабежа, дето държавата им го дава в ръцете! Какво общо могат да имат двама братя, ами нищо общо, то се знае... само дето депутата закриля брат си престъпника, това им е общото! Наглеци1 кръво-пийци!
6
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ поне измиват очите на хората с някакви оставки там за ала-бала, бошлаф колкото да се каже, че са направили нещо. А *** даже и това не правят когато е за техни всички са невинни и честни като сълза!
5
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това че брат му е свършил тези гадории това означава че на този не му е мястото там където е. Да си отива на село и да си пасе говедата. Брат му е изложил цялата рода. С какви очи ще погледне избирателите си като знае че против тях брат му е извършвал непристойни действия. А и кои умници ще гласуват втори път за него? Аз поне невиждам такива.
4
3
 
29
 
! Отговори
па преди 6 години
Георги Стоилов сега ще обяснява ...че нямал брат.
3
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама разбира се,кой е очаквал друго?Даже брат му не му е брат и е бил на Бузлуджа ,когато брат му е правил далавери!Ти права си,когато съгрешиш дори!
2
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червено безочие!
1
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чист Братгейт си е,колкото и да го увъртат.