ГЕРБ за Раднево: Съпругата на кмета не е назначена от него!

Контраатака: Финансирал ли е Илия Стоилов кампания на БСП
Обновена: 17 окт 2017 19:42 | 17 окт 2017 19:37, Василия Пейчева
12
ГЕРБ за Раднево: Съпругата на кмета не е назначена от него!
Емил Христов. Снимка: Община Стара Загора, архив

Депутатът от ГЕРБ Емил Христов отвърна на новата атака на БСП за роднински назначения в община Раднево.

Христов потвърди, че съпругата на кмета на Раднево Теньо Тенев е кметски съветник, но уточни, че тя не е назначена от него.

Още по темата
"Тя е назначена още през 2004 г. и оттогава досега нито един кмет не я е сменял. Срещу нея не е имало обвинения, сигнали, проверки, хората винаги са я харесвали и подкрепяли", обясни Христов.

"В този случай трябва ли един човек, който работи в интересите на хората, да бъде сменен, само защото е роднина на някой от управляващите в общината. Не мисля, че това може да се приеме като укоримо поведение. Просто трябва хората, които работят, да бъдат оставени да работят", допълни депутатът от ГЕРБ.

Емил Христов разкри и че имат сведения, че братът на депутата от левицата Георги Стоилов - Илия Стоилов, който е сочен за организатор на престъпната група в Русе, е финансирал предизборната кампания на БСП.

"В Русе бе арестуван един бизнесмен. Искаме да знаем дали той е правил дарения за кампанията на БСП и ако е правил, а вероятно е правил, искаме да знаем как БСП биха коментирали тези пари и техния произход", настоя депутатът от ГЕРБ.
 


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жената е кметски НАМЕСТНИК а не кметски съветник.Назначена като такава далеч преди съпругът и да си е мислил за депутатско кресло преди повече от 10 години Работила е има си преки началници те знаят как и колко. Дайде сега ако имаш бизнес или кариера и някой друг от семейството или приятелите вземе се издигне на ръководна длъжност веднага да си продаваш и бизнеса и да напускаш... То в малките населени места дето преди години булка в съседното село не се е давала , значи трябва да няма управление
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 10
Оглеждаш се за пътни знаци! Ако ги няма значи е пекъл нещо - 80% суджук!
7
1
 
21
 
! Отговори
Наглост ГЕРБаджийска преди 1 година
Какво значение има дали е назначена от съпруга си - ГЕРБаджия, или от някоя друга корумпирана ГЕРБаджийска мутра? Има ли конфликт на интереси, има! Е, и? Абе, мутри ГЕРБаджийски, тъпи и прости като кухи кратуни от банкянския БОСТАН, абе, *** полуграмотни и нагли простаци, вие докога ще правите българите на *** бе, мерзавецо? Или и твоята жена някой "неизвестен" я е сложил на висок пост с много пари!
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не от него а от 'богът-окръжни'! Демек пак той!
5
0
 
25
 
! Отговори
Заралия преди 1 година
Всички са навързани като cвинckи чеpва! Така е във всички общини в страната.
4
15
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
По логиката на госпожа Лъжа за да няма шуроаджанащина всички отговорни постове в държавата трябва да бъдат заети само от кyманизи...
3
2
 
16
 
! Отговори
мда преди 1 година
Трябвало е да напусне още първия ден, когато е влязла в конфликт на интереси....
2
14
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
Госпожа Лъжа няма ви метне или да ви врътне... - тя само ще ви вземе за мезе и ще ви изпържи... - доверете се на госпожа Лъжа и дясната и ръка госпожа Клевета...
1
1
 
26
 
! Отговори
Надето преди 1 година
Хич не е назначена от него.Тя даже не му е казала като е започвала работа там.