Клати ли се столът на Корнелия Нинова?

БСП - разделения в партията или сблъсък на интереси?
Обновена: 17 окт 2017 14:01 | 17 окт 2017 09:29, Петя Славова
77
Клати ли се столът на Корнелия Нинова?
Снимка: архив, Булфото

Българската социалистическа партия прие свикването на извънреден конгрес с 54 на 50 гласа.

"Не мисля, че има трагедия по начина, по който се взе решението за пленума. Нормално е да има хора с различно мнение, които да тълкуват приоритетите на партията по различен начин. Едни от основните точки, които ще обсъждаме са алтернативата на БСП като управляващи и алтернативно предложение за "Бюджет 2018 г.", отбеляза членът на Националния съвет на БСП Петър Мутафчиев.

В студиото на "България сутрин" гостът поясни, че не може да се говори за разделения в партията, а за сблъсък на интереси.

"БСП е единствената политическа сила, изградена на демократичен принцип и тук няма никакви съмнения. Тежестта идва от Националния съвет на партията. Крайната дума е в него, а не в лидера", посочи социалистът пред Bulgaria ON AIR.

На въпрос къде е сгрешила сегашният лидер на партията Корнелия Нинова, Мутафчиев отбеляза, че тя има проблеми с комуникацията си с Националния съвет на БСП. Въпреки това, той смята, че Нинова все още не е изчерпала ресурса си като председател.

"За борба с корупцията може да се говори, когато партиите съумеят да създадат имунитет, така че да се пречи на политици да приемат закони, които полагат основите на корупцията, иначе изглежда че никой не иска реално да се бори", заяви Петър Мутафчиев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
11
 
12
 
! Отговори
nina преди 6 години
Престанете с тези ТРИ мандата. Двата са незавършени. Защото ББ като види зор-хоп, оставка!
20
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не си ли разбрал, че с фалшификации държава не се оправя. Ако искаш да я оправиш тая държава народът требе да те хареса. Ако искаш само да крадеш и да затриваш държавата всичко е позволено. Но на Герберските комунисти не им дреме да продължават да крадат. Само от Хасково родата на Делянчо намаза 120 милиона. Ама за Баце това не са пари, затова и го остави.
19
10
 
11
 
! Отговори
Циник до 16 преди 6 години
Ми айде...като е толКО лесно - давай!Стани и ти - трикратен премиерминистър на България!Явно за теб - няма тайни!
18
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия ГербБкп за ч.п за зеле не стават. Освен да плащат на *** да им дигат рейтинга друго не знаят. Не виждат ли, че цел народ ги мрази и не може да ги гледа.
17
8
 
14
 
! Отговори
Циник до 15 преди 6 години
От времето на "тайните явки" тези не са никаква партия! Сдружение по интереси на полу - и отявлени мафиоти!Ярък пример другаря Андрея Луканов - настъпи по мазола московски олигарси, и свърши застрелян , като бясно куче!Правилната дума за тази организация е КАМОРА!!!
16
5
 
14
 
! Отговори
Държавник преди 6 години
Не е виновен стола,а клатенето на Нинова е заради изместен вагинален силикон.Ясно ни е ,че непрекъснато нещо я тормози и затова е толкова яростна. А бе.проста женица!
15
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е па три мандата на власт всеки го може - с лъжи, измами и фалшификации. Хеле от мафиот кво друго да чакаш.
14
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпросът е ( не бих го нарекъл драма), че се клати стола на цялата пария като изградена единствено на корупционни и корпоративни интереси. Освен избиване на стотици хиляди българи, диктатура, чудовищна корупция, лицемерие, интриги, вярност към една престъпна върхушка извън България, театрални пози тип " ние сме на всеки километър" на връх Бузлуджа, една партия трябва в крайна сметка да покаже и някаква полза от съществуването, а не да бъде раково образувание в обществото.....
13
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От срдесар после бесепар - може. Много хора след 89-та още си мислеха, че Сдс е читава партия. Но от член на Бкп, шеф на Герб - немам думи. Най-големия демократ. От партийна секретарка, член на Бкп - кандидат за президент?? От комсомолски секретар и дете на висша Бкп номенклатура - Президент. Всичките тъмночервени ДС кадри се намърдаха в Герб. И сега реват какви са евроатлантици.
12
8
 
18
 
! Отговори
щ преди 6 години
Как може да я търпят тази лъжла и мошенничка, единственото ми обяснение че и колегите и са същите типове
11
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За каква демокрация могат да разговарят герберасти.Гледах едно изказване на Борисов на герберско сборище. Един човечец стана и го попита нещо, но явно въпросът никак не му хареса. Така му кресна, че такива въпроси не иска да чува, че човекът се разтрепери.
10
8
 
11
 
! Отговори
don преди 6 години
от Седесар после бесепар и да оглавиш партиятова нещо само в България може да се случиНинова вън от БСП доказано че работи против партията
9
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За кмета на Симитли най-много суджуци има.
8
9
 
21
 
! Отговори
Циник до 6 преди 6 години
Те и на коча се клатят...ама не падат!Бат ви Бойка - 3 ПОРЕДНИ МАНДАТА Е НА ВЛАСТ!Ако ми кажеш САМО ЕДИН ПОЛИТИК С ПОДОБЕН РЕЗУЛТАТ - ЩЕ ПРИЗНАЯ , ЧЕ ГРЕША!!Супер се кефя - как *** вият от злоба, че никой не им разрешава да крадат от общата копаня!
7
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герб си мислят, че като се отърват от Нинова ще дойде некой да им се връзва на лъжите. Много им бръкна лошо и не могат да го преглътнат. Борисов дори не смее да говори с нея.
6
12
 
11
 
! Отговори
Клати ми се КУРО преди 6 години
Клати се стпла на Бойко Борисов!!!
5
10
 
21
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Цитат: "БСП е единствената политическа сила, изградена на демократичен принцип и тук няма никакви съмнения."БРАВОООООО!Няма друга мафиотска организация с подобно дебелоочие и наглост!Този лъжец носи палмата на първенството!Истински комунист - лъже те в лицето, и не му мига окото!
4
6
 
15
 
! Отговори
void преди 6 години
"БСП е единствената политическа сила, изградена на демократичен принцип и тук няма никакви съмнения." И КНДР е най-демократичната държава и за Ким Чен Ун гласуват и избират със 100% гласове...
3
7
 
20
 
! Отговори
Жоре Бригадиро преди 6 години
Тва комунистите като им свърши лапачката и започват да се самоизяждат....Е затова никога повече няма да помиришете власт...
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ни интересуват стига сте ни занимавали със тия нито са комунисти нито са социалисти само вдигат пушек.