Симеонов за делата срещу медиите: Не е битка, а защита

Вицето отказа да коментира искането на ДПС да си ходи
17 окт 2017 13:43,
31
Симеонов за делата срещу медиите: Не е битка, а защита
Снимка: БТА

"Не водя битки с никого!" Така вицепремиерът Валери Симеонов отвърна на въпроса на журналисти докъде стигна битката му с медиите.

Преди седмица той обяви, че ще заведе дела срещу БНТ, БНР, bTV и Нова тв заради "мащабна клеветническа кампания" срещу него. Той им даде и 24 часов срок да му се извинят, а когато това не стана, той обяви, че ще се обърне към съда.

"Аз битки не водя с никого. Нещо неправилно тълкувате поведението ми, но си защитавам законовите човешки права, включително и в съда", каза днес вицепремиерът, цитиран от "24 часа".

Още по темата

Симеонов отказа да коментира искането на ДПС той да подаде оставка. Миналата седмица Мустафа Карадъйъ поиска Симеонов да напусне поста си заради медийния скандал, в който се забърка. Лидерът на ДПС дори призова, ако вицепремиерът не си отиде, това да направи цялото правителство.

Днес Симеонов се включи в празненствата по случай утрешния Ден на парашутиста в Пловдив. На Централния площ в града рейнджъри от бригада "Специални сили" демонстрираха умения в ръкопашен бой.

"Тази елитна българска войскова част трябва да бъде добре обезпечена с финанси и технически съоръжения, тъй като по това тя отстъпва на останалите свои колеги от НАТО. Необходими са прибори за нощно виждане, предпазни средства, които са стара болка на бригадата", заяви Валери Симеонов.

И командирът на "Специални сили" бригаден генерал Явор Матеев призна, че формированието има нужда от съвременни автомобили и техника, въпреки че през последните години е направено много за дооборудването й.

След два месеца се очаква бригадата да получи нови парашути тип "летящо крило", а догодина такова снаряжение, каквото никога не е имало у нас. С него десантчиците ще имат по-добра възможност за наблюдение и разузнаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той битка не води рапорт даден ,рапорт приет къде е изпълнението на предизборните обещания това не е ясно сигурно у джоба на вицето не на пенсионера
25
0
 
5
 
! Отговори
medii_po_bg преди 6 години
медии по същество в страната няма, те се превърнаха в политически пропагандни структури, по-скоро племенните ни вождове ги направиха такива, в сайтовете също 70% от нещата са за министри, политици каква глупост казали и къде отишли, то друго никой и не очаква да се появи..
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лидерът на ДПС дори призова, ако вицепремиерът не си отиде, това да направи цялото правителство.По добре щеше да прозвучи, ако Карадъйъ беше казал, че ако вицепремиерът не си отиде, той, Карадъйъ, ще си отиде!
23
1
 
4
 
! Отговори
ВЪН ! преди 6 години
Народният съд такива нагледци като Симеонов вечерта ги е пращал при отвъдния. Нужно ли е присъда за такъв ? В последствие близките им издигат паметници за репресирани ! И .... докога такива подобни *** няма да имат чест да си подадат оставката ? До кога властта ще е символ на преяждане и безкрупулно поведение ? До кога в България ще се действа със заплахи и обиди от страна на тези които народа е избрал ? До кога ще чакаме реална съдебна реформа ? Такива подобни *** не заслужават и ден !
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
валерианчо пак нещо гледа т-ъ-п-о , тоест патриотично
21
2
 
7
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Според мен медиите сами си избраха да отразят новината така, че да не пострада техния имидж. Защото от намеците на Симеонов и другия, се подразбираше, че столове се опразват за непослушание, от медиите. Реакцията на медиите беше пресилена в стил крадеца вика дръжте крадеца. То е ясно, че лобисти и политици стоят отзад, но и пари, които не искаш да откажеш. Коя медия някога сподели, че е притискана, за да я подкрепим? Никоя, значи всичко става доброволно. И е станало стил на поведение.
20
5
 
5
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Но и на мен не ми е ясно защо журналистите не протестират против собствениците на медиите. Коментиращите от Герб бяха напълно прави, че те са отговорни за политиката на медията. Кой е опразнил стола на Ани Цолова, не е ли шефа й? От там нататък той да обяснява, ако му стиска, на кой бог служи, какви пари получава. Аз от личен опит знам колко свободни са журналистите. Това е първия сайт, в който достъпът ми е ограничаван само периодично и за не повече от два дни, трият от време на време. Засега.
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В МЧОМЕНТА ДПС ЗАВИХРЯ ТАКЪВ СКАНДАЛ СРЕЩУ ПАТРИОТАРИТЕ В БРЮКСЕЛ, ЧЕ КАТО ДАЙДАТ ПРЕЗ ЯНУАРИ ЛИБЕРАЛИТЕ ОТ ЕВРОПАРЛАМЕНТА, НАЙ-НАПРЕД ЩЕ ПИТАТ БОКО ЗАЩО Е ОЩЕ В КОАЛИЦИЯ С НАЦИОНАЛИСТИ.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЖУРНАЛИСТИТЕ ЩЕ МУ ТАКОВАТ МАЙКАТА.Политик и муха се убиват с вестник.
17
1
 
4
 
! Отговори
ВМРО - ТЕРОРИСТИ преди 6 години
До Го4оВМРО, която е част от патриотичния фронт у ултратерористична организация. На времето е избила с терористични атентати хиляди българи. Членове на тази терористична организация са убили и Стамболов, и Станболийски.
16
2
 
8
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Патритите трябва да празнуват този празнил,защото всички са парашутисти във властта...
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не го знам като какъв го раздава ама знам че от комунист стана капиталист. Които са чули за Балвски министър при бай тошо знаят защо си е сменил фамилията. Мислел си е че като се прекръсти на Симеонов офцете няма да разберат че произлиза от стар Комунистически род БАЛЕВСКИ! НЕ НА НАС ТИЯ БЕ ДРУГАРЮ БАЛЕВСКИ. Не пасеме трева и не ни поливат с лимонада бе другарю капиталист! Познавам такива дето гласуваха за ОП и сега им псуват родата до 9-то колено. На следващите избори ще му духнат под опашката!
14
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клеветническа кампания няма и това е видно .Видно е обаче и друга ,че В.Симеонов хич не си е извел никакви поуки ,а би трябвало
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Охоо, не знаех, че Валери Симеонов се е срещал с Ким Чен Ун!
12
10
 
13
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
За разлика от ДПС, НФСБ никога не е извършвала АТЕНТАТИ! За това Карадайъ няма право да нарича патриотите, че били "крайни националисти". Кой е краен.... този който използва сила, взривява влакове, гари на които има мирни граждани! Това е ДПС!!!!!
11
7
 
21
 
! Отговори
Хи,хи, преди 6 години
Симеонов е попаднал на правилното място. Той е голяяям парашутист. На следващите избори ще се приземи мнооого далеч от парламента,в компанията на цялата банда ОП.
10
9
 
11
 
! Отговори
Men преди 6 години
До АнонименАми баретите са като улични ***, ако имаха достойнство нямаха да му отдават чест.
9
6
 
25
 
! Отговори
арап сикли преди 6 години
вижда му се края на този злобар дай боже един ден по рано
8
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Aa, на изборите събраха 15%+.Изобщо не се възмущавайте.Следващия път пак ходете за гъби или на СПА, по време на избори.
7
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валеркааа,върни винкела,дето открадна навремето от Дебелт.