Братя, роднини... Братовчед на Борисов ли е разузнавач №1?

БСП отвръща на удара и търси роднини на премиера в управлението
18 окт 2017 14:35,
54
Братя, роднини... Братовчед на Борисов ли е разузнавач №1?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

След скандала с Георги Стоилов и неговия брат и роднинските назначения, от БСП заговориха за братовчед на премиера Бойко Борисов.

Попитан дали Стоилов е бил съдружник с жената на брат му, червеният депутат Таско Ерменков попита дали шефът на ДАР /Държавна агенция "Разузнаване"/ е втори братовчед на министър-председателя Борисов.

Още по темата

"Аз не казвам вярно ли е или не. Искам да попитате дали на Бойко Борисов не му е втори братовчед директорът на ДАР. Да отговори, може и да не е вярно", каза Ерменков.

Според него вместо да се занимават с важните теми - как да се изкорени корупцията и шуробаджанащината, от ГЕРБ профанизират нещата и се борят с брата на Георги Стоилов.

"Ние сме за това в България да се изчистят отношенията между политици и бизнес. Да се знае, че политиката не разтваря чадъри над роднини, близки. А бизнесът да създава работни места, да спазва законите и държавата да върви напред", настоя соцдепутатът.

На въпрос защо Георги Стоилов лично не се защитава пред медиите, Ерменков обясни, че не му е приятно да говорят за брат му.

"Всеки има своите характерологични особености, момчето може би е свито. Бил съм с него в комисия по енергетика, професионалист е, но не съм убеден, че има дар слово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
9
 
19
 
! Отговори
Боко преди 6 години
Такъв е манталитетът на активистите на ГЕРБ. Не се учудвайте: това е партия, чиито лидер е по образование пожарникар, а заместникът му е със специалност учител по физическо възпитание от ВИФ. Обърнете внимание: въпросът с брата на БСП-депутата разрови Емил Христов - същият бивш офицер танкист, който оглавяваше Анкетната комисия за закупуване на изтребителите. Сега същият този офицер замества Антон Тодоров в ровенето на жълтини и разнасянето им в медиите.
26
10
 
9
 
! Отговори
Косю преди 6 години
Тия от бсп-то окончателно са се разбутали. Какво значение има кой на кого е братовчед или шурей, важна е компетенцията му. Значи все едно моя трети брачед ако е депутат или нещо друго, аз да нямам право да заемам държавна или общинска позиция. баси откачалките, няма с какво да се занимават, само с глупости
25
4
 
23
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
До ВаскоВъшко ,генерал Кирил Войнов е вуйчо на Еднокнижеца ,той го е набутал навремето у милицията !!! Стига сте се правили на девици !
24
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Васкоabsoljutno sam saglasen komunistite da vi vkarat v lager vsichki gerberasti do poslednoto chervo zaradi tazi provokaciq, koqto pravite s bedniq narod
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
poslednite dni na Boiko Bulgaroubiec, ot edin mesec e v kriza i umira ot strah
22
14
 
11
 
! Отговори
Васко преди 6 години
Хаха, как пък нямат срам червените манипулатори, зер в БСП не са все синове, дъщери, внуци и правнуци на тези, които искаха да ни продават като 16-та република и ни докараха три пъти до фалитл Не случайно самите те си признаха, че членството при тях е по полов път, като спина. И зер май заради батко и братко при Станишев и Р.Овч ни спряха еврофондовете, а и заменките за 3 милиарда забравиха и сега са най-чистите, хаха. Но колкото и да изхранват троловете тук, ние няма да ги забравим.
21
1
 
16
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Е, па друго си е доерието кога роднина ти пази гърба от "завистници и уроки" и от разните му там "Суджук гейт".)))))))))))))))))
20
11
 
11
 
! Отговори
бг преди 6 години
Тук всички са втори ,трети и т.н. братовчеди ,но не знаят .БСП-Дс обаче знае всичко.
19
15
 
17
 
! Отговори
Димитров преди 6 години
Таско Ерменков -само като му чуеш името и ти ставо ясно какво големо гюбре е.
18
12
 
18
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
ЗЕР НА НИНОВА МЪЖА НЕ РАБОТИ в РУСКАТА ФИРМА "ЛУКОЙЛ", ТА ТИ ШЪ МИ КАЙШ!
17
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както се казваше във филма "Специалист по всичко" : "Втори братовчед на третата му балдъза"
16
8
 
21
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Бойко е за България като братя Галеви за Дупница. И там хората ги харесваха, защото вършейки далаверите си, но хвърляха по някоя труха и на тях.
15
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма нужда да търсят роднини.Достатъчно е да се огледат окло себе си,за да видят купените депутати,коалиционни партньори,кметове на общини,олигархични кръгове,за да им стане ясна картинката.
14
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко е хитър Андрешко.Приятелите му крадат и за него,а роднините му си живуркат покрай него.
13
4
 
13
 
! Отговори
рррррррррр преди 6 години
свито, свито ама може да крадне, нали праско!
12
11
 
31
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Докато ГЕРБ са на власт-забрави.Нали сами си разчистиха пътя от себеподобните и си изчистиха досиетата,за да могат днес да се правят на света вода ненапита.
11
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чичака на снимката ни лъже, ***, краде, обижда, предава и продава, но и бавно ни затрива като нация. Средоточил е цялата се власт в бандитските си ръце, помагам от десетина слуги, успя да ни раздели и да се мразим, купи протестния вот, обезсили го като плащаше за да се протестира, уби всякаква надежда, че България може да се развива нормално. Около 2 милиона напуснаха, болните не мигар да се лекуват и умират, а пенсионерите също. Никаква надежда нема докато го търпим! Арестуването му е задължит
10
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аааа,роднините на Борисов са на друго място,например Продан Борисов-братовчед на премиера и управител на офшорка,пазеща парите на ББ.
9
12
 
33
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Предлагам да ръкоположим Борисов за цар с името цар Бойко Първи, а България за монархия. За да може спокойно той и лакеите му да назначават близки на държавната софра. Както е тръгнало всичко ще се предва по наследство.
8
4
 
34
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Роднина-милиционер-роднина-милиционер...колко е актуално и днес!