Патриотите за атаката срещу Ангел Попов – претоплена манджа

Такива твърдения имало още през май, като е заведено дело
18 окт 2017 20:12, Василия Пейчева
6
Патриотите за атаката срещу Ангел Попов – претоплена манджа
Снимка: кадър Bulgaria ON AIR

Патриотите определиха атаката срещу зам.-министъра на транспорта Ангел Попов, който е номинация на НФСБ, като "претоплена манджа" и ответен удар.

Още по темата

По-рано от БСП обвиниха Попов, че в качеството си на председател на браншова организация, в периода 2012-2014 г. е събирал пари от свои колеги с цел да им уреди разрешителни за превоз на товари.

Патриотът Борис Ячев обаче обясни, че още през май месец са се появили същите твърдения и е имало атака от една организация в международния транспорт. Тогава зам.-министър Попов е завел дело за набеждаване и публично уронване на престижа и то вече е в съда.

"От вчера от страна на Автомобилна администрация са предприети административни принудителни мерки към един от членовете на същата тази международна транспортна асоциация. Мерките водят до временното отнемане на лиценза за международен превоз. Предполагаме, че днешната атака, през устата на депутатите от БСП, е по повод на тази принудителна мярка", коментира Ячев.

"Днешното изявление на депутата от БСП го оценяваме като поредния похват на животното, наречено сепия - когато е застрашено, да пуска един мастилен облак, за да отвлече вниманието в друга посока, да се отвлече вниманието от скандалите с депутатския брат в Русе. Днес се поднася една претоплена манджа с едни сигнали от месец май, по които има заведено и дело", настоя той.

Ячев допълни, че са наясно, че пресичането на порочни практики в международния транспорт от страна на Автомобилната администрация и правителството може да предизвика подобна съответна реакция с "удари под пояса".


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МАНДЖАТА Е ПРЕТОПЛЕНА, АМА ЩЕ Я ПРЕТОПЛИ ПРОКУРАТУРАТА И ЩЕ Я ЯДАТ ПАТРИОТИТЕ.
НА ПЪВО МЯСТО ТОЗИ ПАТРИОТ С БУЗКИТЕ НА СНИМКАТА ГОРЕ.
3
5
 
3
 
! Отговори
Тъпанар преди 1 година
Вадят те - дръжки вадят. Комунистите са се настървили за властта и клюкарят за дребните далавери - видите ли, борим се с корупцията - изберете ни. Големите далавери, в които са замесени всички тия 240 лай.наря, никога няма да видят бял свят.
2
4
 
8
 
! Отговори
Байфидан преди 1 година
Преди 5 години един член на БСП в моя град ми поиска 50 стотинки да си купи кафе от автомат и още не ми ги е върнал. Очаквам да бъде призован от съответните органи, разобличен и осъден.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега и прокуратурата може да зеведе едно делце..