Ангел Попов се закани: Ще води дела, парите – ще ги дари

Зам.-министърът на транспорта обяви, че името му е чисто
19 окт 2017 10:24,
7
Ангел Попов се закани: Ще води дела, парите – ще ги дари
Снимка: кадър Нова тв

Завел съм дело срещу един от хората, които е писал против мен. Сега ще заведа още две дела, включително срещу депутата Георги Свиленски", заяви заместник-министърът на транспорта Ангел Попов.

"Това е претоплена гозба. Преди пет месеца част от бранша, който в момента претопля манджата, пак повдигана този въпрос. Бяха ми извършени много сериозни проверки", каза още заместникът на Ивайло Московски пред "Нова тв".

Още по темата

Така Попов коментира обвиненията на БСП към него, че е изнудвал превозвачи. Според социалистите това се е случвало в периода 2012-2014 г. , когато сегашният зам.-министър е бил председател на браншова организация. Според левицата той събирал пари от колегите си с цел уреждане на разрешителни за превоз на товари. От прокуратурата ще направят проверка.

"По никакъв начин няма да разреша да се петни името ми и ще го докажа. Парите, които ще спечеля от делата, ще даря за пострадали от катастрофи", каза още зам.-министърът.

"В момента обаче сме засегнали много интереси. Спряхме изключително голяма корупция. Имаше промени на ниво директори, включително подадени документи в прокуратурата. Има много засегнати лица", поясни Ангел Попов.

"Спряхме продаването на книжки и минаването на теоретични изпити на хора, които са неграмотни и необучени. И това мога да го докажа с цифри", допълни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В НАЙ КОРУМПИРАНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА ,В НАЙ-ИЗЧЕЗВАЩАТА И ЗАСТАРЯВАЩА НАЦИЯ ТОЧНО ЗАРАДИ БЕДНОСТТА И НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА ВСИЧКИ ВЪВ ВЛАСТТА БЕЛИ КАТО МОМИНИ СЪЛЗИ... АМА ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА ИМ ВЯРВА НА ТИЯ НЕНАСИТНИ АКУЛИ БЕ.....
5
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спряхме продаването на книжки и минаването на теоретични изпити на хора, които са неграмотни и необучени------- Ами това нали пак при ГЕРБ беше. ХОРА НА ГЕРБ КРАДЯХА, ВЗЕМАХА ПОДКУПИ И ПРОДАВАХА КНИЖКИТЕ.АМА НЕ СИ ВНЕСОХА НАВРЕМЕ ОТЧИСЛЕНИЯТА КЪДЕТО ТРЯБВА И ЗАТОВА ГИ ПОГНАХА.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТЕЗИ ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТАРИ ДА НЕ СА ВСЕ ГОТВАЧИ?ВСЕ ЗА ПРЕТОПЛЕНИ ГОЗБИ / МАНДЖИ ГОВОРЯТ.А на този -МОЖЕ ДА Е ПРЕТОПЛЕНА, АМА ТИ ЩЕ Я ЯДЕШ В СТОЛА НА ПРОКУРАТУРАТА.
3
3
 
6
 
! Отговори
Суджук преди 6 години
Много ларж тоя бе ? Дали не е рекетирал някого, че и пари за дарения има на една заплата !?
2
4
 
8
 
! Отговори
tangra преди 6 години
Кал до ушите.На такъв пост няма как да не си в схемата.
1
2
 
6
 
! Отговори
Поп преди 6 години
Институцията "Арменски поп"/съд и прокуратура БГ/ е затова.Всеки да се жали пред нея!