Борисов: Нинова първо да иска оставките на своите

За питането на Ерменков: Оставете ахмаците да говорят
Обновена: 19 окт 2017 19:07 | 19 окт 2017 18:46, Анисия Иванова
41
Борисов: Нинова първо да иска оставките на своите

Корнелия Нинова първо да иска оставката на търговците в Русе, депутатите, които купуваха гласове, а след това на Патриотите, защото това е несериозно. Това каза пред журналисти в Брюксел министър-председателят Бойко Борисов по повод поисканата днес оставка на вицепремиера Валери Симеонов от лидера на БСП заради оградата по турската граница.

Той коментира и изказването на червения депутат Таско Ерменков от вчера, че министър-председателят и шефът на разузнаването Драгомир Димитров са братовчеди.

Още по темата

"Вчера един ахмак казал, че Драго ми бил братовчед. Единият е от Велико Търново, аз съм от Банкя – това са фалшиви новини. Моля ви, проверявайте преди да пускате такива неща. Той си е ахмак човекът, знаем го какъв е. Майка му като го е кръстила с това име, тя го е набедила. И това го гледаха милион души вчера – шуробаджанащина и братовчед на разузнаването. Оставете ахмаците, нека си говорят“, каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
7
 
! Отговори
АНТОНЧО ТОДОРОВ преди 6 години
ЕДНА МАФИОТСКА СТРУКТУРА ГЕРБ, КОЯТО Е ОТ 10 ГОДИНИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА В БЪЛГАРИЯ И ЧИЙТО ЕДИНСТВЕН ИНТЕРЕС Е КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ ДА ОГРАБИ, ЗАЩОТО ЛИЧНО БОКО РАЗПРЕДЕЛЯ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПАРИ,ТОЙ Е НА ВХОДА И ИЗХОДА НА ЛАПАЧКАТА.ПОМНИМ КАКВО КАЗА КАТО СЕ КАЧИ НА ВЛАСТ:"ИЗТЪРВАХА МЕ".И ВИЖДАМЕ КАКВО СТАВА.СРЕЩУ ВСЕКИ, КОЙТО ЗАСТРАШАВА АБСОЛЮТНАТА ИМ ВЛАСТ ДА КРАДАТ БЕЗНАКАЗАНО,СЕ ИЗСИПВА ЛАВИНА ОТ ПАРИ-ЧРЕЗ МЕДИИ,ЧРЕЗ ПЛАТЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ СЪЮЗНИЦИ,ЧРЕЗ ОБИКНОВЕНИ БАНДИТИ. ЧЕТЕТЕ"ХАЙКА"
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много затъпя този чичка, стана по-отвратителен!!!
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е вярно. Ние сме от Плевен, сестра ми се омъжи в Пловдив и децата ни са братовчеди с различни фамилии и от различни градове.После синът ми се ожени във Варна, племенницата ми се омъжи в София и така техните деца и наши внуци са втори братовчеди с различни имена и от различни градове.
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БОКО ДА НЕ ПРАВИ ХОРАТА НА ***. НЕ ЗНЕЧИ КАТО ЕДИНИЯТ Е ОТ БАНКЯ, ДРУГИЯТ ОТ ТЪРНОВО, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ БРАТОВЧЕДИ.АКО ЛЕЛЯ МУ НА БОРИСОВ СЕ Е ОМЪЖИЛА В ДРУГ ГРАД И БРАТОВЧЕД МУ ЩЕ Е ОТ ДРУГ ГРАЗ-Д. НА КОГО ГИ РАЗПРАВЯ ТЕЗИ.
28
5
 
10
 
! Отговори
грипът преди 6 години
огнището на Кратунения грип е открита в Банкя.Зоната на заразата е в три поияса1- периферна или пипонестия Грип щампа А2- средна зона или наречена Кратунен Грип Щампа Б и 3- централна зона ГЕРБ Грип Щамапа ВУчените са доказали че самотна Тиква майка чрез самозаплождане е дала живот на гъмжило от целулозни израстъци в цялата страна
27
18
 
10
 
! Отговори
Престъпен тандем преди 6 години
Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?
26
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 2013-та изкара платените протестиращи и ги държа месеци наред да реват по центъра. И обясняваше колко го искали него. Като стана пак премиер и си призна, че като си прибрал своите хора от протестите "то нищо не останало". Еми и тука е така. Има си човека една платена бригада да дращи.
25
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов, земи некой ден като имаш време да прочетеш по мрежата какво мисли народът за тебе. И тогава коментирай другите политици. Явно срам нямаш и не ти дреме на какъв хал е българинът. .То само с манипулации по избори не става. Не ни внушавай колко те обичаме, щото ние си знаеме.
24
8
 
13
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Ето че пак се е появил гербаджийският *** с копи/пейстовете "*** лицемерка", "*** милионерката", "жената мъж" и "Загубата е победа ?". Изглежда коментарите по темата са притеснили наблюдаващия гербаджия и са спешили трола да действа.
23
7
 
8
 
! Отговори
Извора на Белотикват преди 6 години
Един пробит долар струва повече от една тиква първескиняКой журналист ще се осмели сега да извади сметките които са зад кориците на папките за метрото, аутобаните, санирането, Тутюно производството-телта по границата.Останала ми е вярата в Цецо- той е поне по-близо до народа. сте му забравиме шестте апартаманта, ама треба да изрита тази клъста гнилоч смърдяща на сяра от банкянаския избор. Изворът на Белотиквата
22
14
 
11
 
! Отговори
Загубата е победа ? преди 6 години
*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да си каже мнението за завряния зет - за панделата ли е или да?
20
13
 
11
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Мачкай Баце на *** *** кратуни. Вземи си и чистачки, че голяма помия се лее! А милионерка - кремльовка това и е работата да лае, тя друго и без това не може!
19
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП и ГЕРБ са като боксьори преди важен мач - разменят си шамари пред камерите на кантара, а после си пият заедно питиетата и бистрят стратегията как най-добре да се правят на врагове, за да може баламите да се надъхват и нов играч да не се допусне. А да си предават щафетата ГЕРБ - БСП и така, докато има балами...
18
11
 
14
 
! Отговори
жената мъж преди 6 години
*** обеща, че БСП ще победи на парламентарните избори, но не си изпълни обещаниието. Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.
17
8
 
14
 
! Отговори
Този наглец преди 6 години
Се самозабрави. Срам ме е от него.
16
4
 
11
 
! Отговори
родител преди 6 години
А ОСТАВКА НА КОГО ДА ИСКАМЕ ЗА ДВОЙНИТЕ ЧАСОВЕ НА ДЕЦАТА ЗАРАДИ НАРЕДБА НА ЧИНОВНИК ОТ МИНИСТЕРСТВО - НЕ ЗНАМ КОЕ? МОЖЕ ЛИ ДА ИМАТ В ЕДИН ДЕН 2 ПОРЕДНИ ЧАСА МАТЕМАТИКА И СЛЕД ТОВА 2 ПОРЕДНИ ЧАСА ФИЗИКА? МОЖЕ! ФАКТ Е! ПРОВЕРЕТЕ! БОЖЕ, Г-Н БОРИСОВ, СПРЕТЕ ТОВА БЕЗУМИЕ!
15
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борко си е нашия нов Бай ***. Както и да го гледаш, *** си е, а много му се иска да е роден с финес и интелект, а той се родил за дребен бандит, Сикаджия. Маргините и Маджо са го ползвали само да им пази и мие колите. Още тогава са видяли, че от него и бандюга не става. Алчен и шубелия е. А с пълзене и целуване на макарони се натресе като премиер. И ограби народа.
14
17
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Уахаахахааааа..., браво но ББ, право в целта! Т.Ермевков си е класически бунaк и слуга на Путин. При това е от най-гладните ***.
13
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТА НАЛИ И ТИ СИ ОТ СЪЩОТО ТЕСТО-ЗНАЧИ И ТИ СИ ЗА *** !