Борисов: Нинова първо да иска оставките на своите

За питането на Ерменков: Оставете ахмаците да говорят
Обновена: 19 окт 2017 19:07 | 19 окт 2017 18:46, Анисия Иванова
41
Борисов: Нинова първо да иска оставките на своите

Корнелия Нинова първо да иска оставката на търговците в Русе, депутатите, които купуваха гласове, а след това на Патриотите, защото това е несериозно. Това каза пред журналисти в Брюксел министър-председателят Бойко Борисов по повод поисканата днес оставка на вицепремиера Валери Симеонов от лидера на БСП заради оградата по турската граница.

Той коментира и изказването на червения депутат Таско Ерменков от вчера, че министър-председателят и шефът на разузнаването Драгомир Димитров са братовчеди.

Още по темата

"Вчера един ахмак казал, че Драго ми бил братовчед. Единият е от Велико Търново, аз съм от Банкя – това са фалшиви новини. Моля ви, проверявайте преди да пускате такива неща. Той си е ахмак човекът, знаем го какъв е. Майка му като го е кръстила с това име, тя го е набедила. И това го гледаха милион души вчера – шуробаджанащина и братовчед на разузнаването. Оставете ахмаците, нека си говорят“, каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
15
 
23
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
11
13
 
31
 
! Отговори
пряко от провинцията преди 6 години
Г-н Борисов,вярвахме Ви.Гласувахме за Вас.Но България не е само на Витошка където виждате че хората ядат и пият.Съвземете се и погледнете колко беден е народа по краищата на държавата ни!В края на краищата спечелихте изборите не защото за Вас гласуваха тези дето си пият кафето на Витошка...
10
12
 
27
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 6 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Гуцанов, Мерджанов, Янаки Стоилов,В.Лечева, Красимир Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
9
13
 
28
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
За назначените в Хасково роднини на Делянчо Бойко мълча като риба, сега намери повод да каже нещо. Разпределението на държавни поръчки на свои хора го могат управляващите, няма какво Бойко да чака Корнелия Нинова да каже за това.
8
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мен Бойко Борисов опусна кълбото.Като влязоха във властта голи го гледаха в очите,пишеха му и оди.Сега ,като се налапаха,станаха важни и започнаха да надигат глас и да му се противопоставят ,,Гладна въшка,като се наяде,излиза на яве''.УДАРИТЕ СА ХИТРИ В ГЪРБА.Дано вижда какво става и да вземе мерки.Тези,които го хвалят непрекъснато,първи ще му забият ножа с корупционни схеми и шуробаджанаци.
7
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя защо троши държавни пари да лети до Брюксел? От него нищо не зависи, никой не го бръсне за 5 стинки. Знаят си го, че е полуграмотен и корумпиран, но послушен. В САЩ работят активно за него по закона Магнитски. Решат ли, ще му бият шута веднага или ликвидират. Така правят със слугите им, които не да им нужни повече.
6
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България е твърдо на последно място в ЕС по заплати, пенсии и стандарт на живот.Гарантирано от ГЕРБ!
5
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еднокнижника от Банкя така заби държавата в тинята, че ще трябват години, докато се изрине това което е сътворил заедно с Шайката си. Защо ходи по Брюксел, с какво помага това за нашия живот? И като ходи и нищо не разбира, не говори Английски, само харчи пари. Там добре си го знаят, че е ***, гледа умно, аха да проговори. А заедно с Цецко Многоапартаментов са като Макс и Мориц. Освен за подигравка и слугинаж, за друго не стават. И какво се дуе, най-корумпирани и най-бедни сме.И той е виновен
4
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герб дойдоха на власт с големи обещания .Хайде на практика покажете,че сте против корупция и шуробаджанащина.
3
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A синът на депутатката от Герб Дукова,а родата на Добрев кога.Само не ни казвайте какви специалисти са.Преди да влязат във властта близките им какво работеха,я кажете?Ако бяха на тези места преди 2009 значи си ги заслужават,но сега това си е яко лапане на държавни средства.
2
7
 
21
 
! Отговори
Гилотинов преди 6 години
Краде,повръща,краде,поръща....Некомпетентен ***.
1
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ти кога ще вземеш оставката на Добрев, гледам собствената ти партия не те бръсне за слива и на два пъти отказва оставката дето си я приел.