Радев: Оградата по турската граница е напълно готова

За оставката му: Нинова да я иска от премиера
Обновена: 19 окт 2017 20:23 | 19 окт 2017 20:15, Анисия Иванова
20
Радев: Оградата по турската граница е напълно готова
Снимка: БТА

Сто процента е изградена оградата по границата с Турция. Това обяви вътрешният министър Валентин Радев пред журналисти след среща с вътрешния министър на Словакия Роберт Калиняк.

Радев каза още, че защитните системи за председателството ще са готови до месец. Те ще са същите или подобни на тези, които е имало в държави при други европейски председателства. "Всичко онова, което може да ни предпази от инциденти", коментира Радев, цитиран от БТА.

Още по темата

За поисканата му днес оставка от лидера на БСП Корнелия Нинова, Валентин Радев отговори, че Нинова трябва да отнесе искането до премиера Бойко Борисов, тъй като той е човекът, който го назначава и освобождава.

Радев каза още, че не счита, че действията му са цензура на свободата на словото. Нинова поиска оставките на Радев и вицепремиера Валери Симеонов заради вчерашното решение на Министерския съвет за обявяване на възпрепятстващото съоръжение по българско-турската граница за стратегически обект за националната сигурност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оградата по турската граница е едно абсолютно безсмислено съоръжение,което се преодолява с лекота.Единствената полза от него е,че управляващите откраднаха милиони.След като Унгария и Австрия блокираха достъпът на *** през границите си,Сърбия също затвори границите.Сега лесно се влиза в България но никой не може да излезе.За това пришълците хукнаха през морето за Румъния.Всички вече видяха истината за оградата.така че и да засекретяват вече е късно.
16
1
 
6
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
ОТ ГЕРБ ПОСТОЯННО ГОВОРАТ ЗА ПРОЗРАЧНОСТ. ЗАЩО ТОГАВА ЗАБРАНИХА ФИЛМА НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА И ОБЯВИХА ОГРАДАТА ЗА СЕКРЕТЕН ОБЕКтЛИЦЕМЕРИ.
15
0
 
7
 
! Отговори
граничар преди 6 години
ОГРАДАТА Е НАПЪЛНО ГОТОВА ЗА РЕМОНТ !
14
0
 
10
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Каквито им магистралите такива им и оградите!П.П. Важното е, че ОТНОВО СЕ ОТКРАДНАХА ЕДНИ ПАРИ. А народеца нека си вряка или кряка или мучи ..... както му е угодно / свобода им даваме, да си изберат как да протестират /НИЕ НАШТО СИ ГО ЛАПАМЕ!
13
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставка - какви оставки, стига вече. Ос*рал се някой, накрал се повече, отколкото може да понесе - демек преяжда от кражби, и после "оставка".Искаме ДИСЦИПЛИНАРНО уволнение, съд и да връща всички нанесени щети!!!!
12
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев:"Оградата е напълно готова и абсолютно безполезна"
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Blagodarenie na tozi profan i blagodarenie na Boiko Borisov se sazdade pominak kanaldjistvo. Interpol trqbva da gi arestuvat
10
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъже мръсника милиционерски. Пуснете филма,за да се види истината, или поне реалността. Валадери Симеонов каналджия, ченгесарите каналджии, а Бойко ни лук ял,ни суджук мирисал.
9
1
 
12
 
! Отговори
76433 преди 6 години
Подаването на оставка е личен акт като проява лично достойнство и личен избор. Уволнението е по преценка и разпореждане на висшестоящия. И по тениска, и в смокинг, където е имало пагон, си личи - не само по стойката, за съжаление.
8
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Телена ограда за стотици милиони, срещу китайска ножица за арматура за 20 лв. Предимството е ясно, парите забравете.
7
1
 
17
 
! Отговори
бай х преди 6 години
Радев: Оградата по турската граница е напълно готова .... и е вече за ремонт
6
2
 
20
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Таман свършват от едната страна и я почват от другата ....въртим едни пари значи.....
5
1
 
25
 
! Отговори
проктолог преди 6 години
Радев: Оградата по турската граница е напълно готова. Остава само да сложим обозначенията, къде бежанците да си слагат стълбите, за по-удобно.
4
2
 
22
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 6 години
Другаря Радев: Дупките по оградата по турската граница са напълно готови
3
1
 
22
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 6 години
ТУРЦИЯ ЗА 1 ГОДИНА ПОСТРОИ 911 ( ДЕВЕТСТОТИН И ЕДИНАДЕСЕТ) КИЛОМЕТРА БЕТОННА СТЕНА НА ГРАНИЦАТА СИ СЪС СИРИЯ - ВИСОКА 3 МЕТРА ( + 1 МЕТЪР БОДЛИВА ТЕЛ) СЪС ПРИЛЕЖАЩ ПЪТ, + КАНАЛ 4 х 4 МЕТРА, + МИННО ПОЛЕ, + БЕТОННИ КУЛИ - 25 МЕТРОВИ (5 ЕТАЖА) :)))), В МОМЕНТА СТРОЯТ 144 КМ НА ГРАНИЦАТА С ИРАН - ВСЕКИ МОМЕН ЩЕ Е ГОТОВ - ПОЧНАХА Я ПРЕДИ 4 МЕСЕЦА,ПОСЛЕ Е ИРАК, АРМЕНИЯ , ГРУЗИЯ, ГЪРЦИЯ, И ДОКАТО НИЕ ДОВЪРШИМ НАШАТА - ЩЕ ИМАМЕ БЕТОННА ОТ ТУРЦИЯ - С АВТОНОМНИ ВЪОРАЖЕНИ РОБОТИ НА ВСЕКИ 300 МЕТРА:))))))
2
2
 
24
 
! Отговори
Какво иска да каже? преди 6 години
Че всички изкопи под оградата са готови ли?
1
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега вече и ще я прескачат със стълби, видяхме снимките...:-)