Каракачанов съзря дестабилизация в искането на оставка на Симеонов

Причините за атаките на ДПС и БСП не били свързани с работата му
39
Каракачанов съзря дестабилизация в искането на оставка на Симеонов
Снимка: архив, Булфото

Искането на опозицията за оставка на вицепремиера Валери Симеонов е доста пресилено и напълно незаслужено, смята военният министър Красимир Каракачанов.

Още по темата
Според него причините за атаките на ДПС и БСП нямат нищо общо с работата на Симеонов, а те били желанието на едните да дестабилизират кабинета и вътрешнопартийните проблеми на другите.

"ДПС не могат да преглътнат, че не са във властта, че не те разпределят парите с обръчи от фирми и се опитват по всякакъв начин да унизят Патриотите, включително с това да ходиш в чужбина и да пишеш доноси срещу собственото си правителство", отсече Каракачанов.

Аргументът на БСП да поиска главата на Симеонов, защото кабинетът е взел решение да определи оградата на границата за стратегически обект на националната сигурност, бил несериозен.

"Нарочно се прекалява с това", отсече военният министър.

"БСП има вътрешни проблеми за решаване, как да сплотиш електората да гласува за теб, ако не изкарваш политическите си опоненти по-черни от дявола", отсече още той.

Каракачанов отрече и обвиненията на ДПС, че управляващите тенденциозно налагали разделение на обществото. Освен това, той бил получил само една покана за празника на Кърджали – от областния управител, но не и от кмета.

За искането на главния прокурор Сотир Цацаров за прекратяване на дейността на фондацията "Асоциация Бату платформ", чрез която незаконно е осигурено финансиране на предизборната кампания на политическата партия ДОСТ, Каракачанов припомни, че това е било ясно на всички.

Сега решението дали да заличи ДОСТ от регистрите било в ръцете на съда, но пък лидерът на воеводите припомни, че в България финансирането на политическа формация от друга страна е забранено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ИМА ДВА ПРЯКОРА : ДАЛАВЕРИ И ВИНКЕЛАЗА ПЪРВОТО Е ЯСНО И ЗАСЛУЖЕНО, НО ВТОРОТО ? МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ОБЯСНИ?
12
4
 
21
 
! Отговори
ХРИСТО БОТЕВ преди 6 години
Патриот е душа дава за наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек що да прави?продава си и душата.И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква за туй ходи,че черквата й търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек що да прави?залага си и жената.И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,а вий него със трудът си!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек що да прави?изяда си и месата.
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАРАКАЧАНОВ ВЕЧЕ СТАНА 130 КГ. ЗА КОЛЕДА ЩЕ СТИГНЕ 150.
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе,шкембе войвода,вие да не сте свещени крави.Ако трябва,ще подавате оставки.Нагазили сте лука яко,но но който ви изобличи,става лош.Айде де!Да не мислите,че не разбираме какви ги вършите.Отлично съзнавате,че следващ парламент няма да видите,затова блажите като пред пости.Не обиждайте и не подценявайте народа,не е толкова ***,колкото си мислите.
9
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След разкритията за шуробаджинащина и политически "оправдани" назначения в кръга на ГЕРБ единственото ,което успяха да намерят е някакъв дребен мошеник брат на депутат от БСП(доста време ми отне да разбера името му - всички т.н. медии говореха включително от нова тв,явно са си взели "ПОУКА"от случая с Викторчо, само за "БРАТА НА ДЕПУТАТА ОТ БСП"-БРАВО ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ,БРАВО и КИМ ЧЕН ИР, би се гордял с вас,а мен ме е СРАМ,вие превърнахте България в Северна Корея на Европа.
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми Симеонов - като Борисов - чисти като сълза двамцата. Земи единия у.дри другия.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kogato horata izlqzat na ulicata shte se kriqt mishkite.
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам тия тримата патриотари,разбирам какви гении е родила нацията ни.Гений беше Ботев,като написа стихотворението"Патриот".Гений беше Алеко,като откри Бай ***.Гений беше и Доньо Донев,като нарисува Тримата глуппаци.
5
1
 
19
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Гледах го сутринта ,разказваше истории за комсомолски секретари ,които сега си показвали рогата и нито дума за сътрудници на комунистическите тайни служби,които кой знае защо са министри в сегашно време
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На пишманпатриотите им припари на дирниците.Затова сега се събраха и тримцата в кръгова отбрана,след като Елена Йончева им разката фамилиите с тоя филм.Но това е нормално за типове,на които лакомията е обратнопропорционална на интелекта.За такива хора капани не трябват.Те сами си ги залагат и сами влизат вътре.
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оооо,Каракачанов,Валерко и Воленчо,така се прегърнаха с ГЕРБ и толкова се заобичаха,направо са бетон.Какво му трябва на човек.."едно ферари с цвят червен"/може и друг?някое и друго хотелче по границата,5 пъти оскъпена калпава ограда,обществени поръчки за батко и братко,придружени с тлъсти комисионни,усуги за олигархията,закупила половин България,медиен комфорт и чувство за безнаказаност.Абе държавата Ботсфана ли се казва или България беше.
2
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шкембе войвода навремето го хванаха по бели *** във вилата на един бивш депутат от ГЕРБ(Емо Фаса) в Етрополе да урежда купуването на гласове за партията на Борисов.Случката беше заснета със скрита камера,като тоя дебелак и досега не е дал обяснение за това.Пък и никой не го е притискал.
1
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валерката, откакто е вице, постоянно е в издънки. Нямало причина да му се иска оставката? А журналистите защо млъкнаха? Нали правиха декларации, какво стана? Или ги привикаха на тайна среща с баце Боко, та им затвориха устите? Ей, абе много се услажда тази власт! Каракачанов качи десет кила, откак е министър. Волен и другите се замазниха, опънаха им се лицата, светнаха им очите. "НЕ СЪМ БИЛ БАБО БОЛЕН, АМИ СЪМ БИЛ ГЛАДЕН"!