Филип Димитров: Темата "корупция" - удобна за изявления

Оставете парламентът да си върши работата, настоя той
22 окт 2017 15:41, Петя Славова
109
Филип Димитров: Темата "корупция" - удобна за изявления
Снимка: архив, Булфото

Парламентът е този, който има пълната свобода да избира ръководството на антикорупционния орган, каза Филип Димитров в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR.

"Оставете на парламента да си върши работата! Той е този, който има пълната свобода да избира ръководството на антикорупционния орган!", каза той и допълни, че темата за корупцията е много удобна за големи изявления.

По думите му, консултативен съвет е събитие интересно само по себе си, но институциите, които имат право да решават въпроса е парламентът и органите за правораздаване.

"Парламентът е този, който има пълната свобода да избира ръководството на антикорупционния орган", настоя той.

"Законите се раждат в парламента. И там е дебатът. Оставете на парламента да си върше работата! Тепърва КС ще се произнесе, за това, дали е нарушена Конституцията, с гласуваната оставка на Делян Добрев. И да, това е прецедент", заяви още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко може да вземе пример от този само за едно нещо - да поиска вот на доверие и да си ходи. Все пак, достойно е!
46
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От къде го измъкнахте това изкопаемо ?????????
45
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 46 абе МНОГО СИ ОБЪРКАН. Явно не си бил в БЪЛГАРИЯ. Добитъка бе на холехтива сиреч ТКЗС.ИМАХА ПРАВО САМО ЧЕРВЕНИ ПАРТИИЦИ И ПРИБЛИЖЕНИ НС ТЯХ ДА ВЗИМАТ ЖИВОТНО.Руски фирми се уплашиха ако Ф. ДИМИТРОВ продължаваше.
44
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Филип Димитров -един от гробокопачите на България еврейн и хомосексуалист освидетелстван от психиатри като шизофреник. Те такива ни натресоха от синедриона .да ни управляват и да ни загробят хубавата ни държава.
43
13
 
6
 
! Отговори
от кабинет на вътреш преди 6 години
На Ф. ДИМИТРОВ МУ СПРЕТНА НОМЕР ДПС С ГЛАСУЕАНЕТО И С ЧЕТРИ ГЛАСА ЗАГУБИ.. Турската партия излезе Руска. / агент Сава/ИЗКАРА СЕДЕМ МЕСЕЦА . Демокрацията в Бщългария е НЕДОНОСЧЕ ЗАРАДИ РУСОФИЛИТЕ , които ту се турчеят ту се романеят важното е пари да падат .
42
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е може би най- безличният политик след 89г. По негово време беше унищожено селското ни стопанство с безумните ликвидационни съвети. Хората си изпоклаха добитъка, настъпи хаос, всякакви *** изпокрадоха селскостопанския инвентар в ткзс- тата и апека-тата. А имаше поминък за селското население, там работеха и много ци,гани, бяха изгубени външните ни пазари.Селата и градовете опустяха. Планът на Запада си свърши работата със съдействието на политиците ни предатели.
41
5
 
17
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 38Човекът, който докара България до това окаяно състояние се нарича Бойко Борисов. Преди него бяхме много по-добре.Но ти понеже нямаш мозък си гласувай за него. Пак.
40
23
 
7
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Възможно ли е тук да има толкова много руски ***?По времето на Филип Димитров България беше сто пъти по-добре от сега, въпреки че едва се бяхме отървали от комунизма и още не бяхме част от Европейския Съюз!!!Не изкара и един мандат, защото комунистите го свалиха. А достатъчни бяха само два мандата и България нямаше да я познаете сега!!!Колко... трябва да си за да го отричаш?Но българинът заслужава да е зле!
39
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този никаквец закопа България и като верен храненик на американските изпостници направи всичко, за да колонизират България...Сега мънка нещо за корупция. Сигурно така са му го написали от посолството.По-странното е, че никаквец с нулеви качества го слагат на гранилка, ссякаш е донесъл поне една полза за България до сега.
38
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Филип Димитров!?!Каква сила накара и тази долна твар да изпълзи и да започне да ни уведомява за глупостите, които бръмчат в главата му?Да не би Плюнката да е в болнични и платеното му вече време да са предоставили на този?"Постиженията" на Филип Димитров го "издигат" на нивото на Прецедента.
37
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тези, които платят най-много ще бъдат включени в антикорупционните органи.
36
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Филип като конституционен съдия взема огромна заплата почти без работа, а след пенсионирането си ще вземе пенсия без таван. 65 000 човека у нас вземат тавана, като 99% от тях не им изплащат определената законно и с официален документ пенсия, но членовете на този съд / по някои данни/ вземат около 5 000лв. пенсия.ЗАЩО?
35
4
 
10
 
! Отговори
BG преди 6 години
TOZI E PRATENIK NA DIAVOLA SATANA.*** SLUGUVASHT NA SEBEPODOBNITE SI NACHALNICI
34
6
 
24
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Ето, този е един от онези, които докараха Бг до това окаяно състояниев!!!!!
33
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бях забравил за този господин. :-) Добре, че ни припомнихте, че съществува. Още от време оно умните хора разбраха, че ако г-н Димитров каже нещо /и то изобщо бъде разбиремо и смислено/, трябва да правят точно обратното. :-)
32
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТ КОЯ ДУПКА ИЗПЪЛЗЯ ТОЗИ?ТОЙ СЪСИПА И РАЗГРАБИ СЕЛСКОТО СТОПАНСТО И РАЗДАВАШЕ ЗАВОДИТЕ ПО ЗА 1 ЛЕВ.АНТИКОРУПЦИОННИЯТ ОРГАН МАЙ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ОТТАМ.
31
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този не беше ли човекът, който вкара т.н. "ликвидационни съвети" ... WTF ?
30
1
 
11
 
! Отговори
Да преди 6 години
Прав е Филипча ,думата "корупция" е обтекаема като щастие,справедливост ,истина,всеки ги разбира ,както му изнася и смята,че неговото е меродавно!За да важи за всички е нужен закон!
29
21
 
9
 
! Отговори
опетков преди 6 години
До анонимен Нещо си объркал годинките. Мизерията си я имаше през всичките годинки на соца, но най-видна беше по Луканово и Виденово време. Ако ти е много мъчно за соца, прочети признанията на др. Младенов на последния пленум на БКП при соца.
28
10
 
5
 
! Отговори
опетков преди 6 години
До Страхил Те и свинете живеят добре в *** си. Когато има "ред" и помия, друго не им трябва. Задай си въпроса, след като живееха толкова добре защо комунистите си спретнаха преврата?