Филип Димитров: Темата "корупция" - удобна за изявления

Оставете парламентът да си върши работата, настоя той
22 окт 2017 15:41, Петя Славова
109
Филип Димитров: Темата "корупция" - удобна за изявления
Снимка: архив, Булфото

Парламентът е този, който има пълната свобода да избира ръководството на антикорупционния орган, каза Филип Димитров в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR.

"Оставете на парламента да си върши работата! Той е този, който има пълната свобода да избира ръководството на антикорупционния орган!", каза той и допълни, че темата за корупцията е много удобна за големи изявления.

По думите му, консултативен съвет е събитие интересно само по себе си, но институциите, които имат право да решават въпроса е парламентът и органите за правораздаване.

"Парламентът е този, който има пълната свобода да избира ръководството на антикорупционния орган", настоя той.

"Законите се раждат в парламента. И там е дебатът. Оставете на парламента да си върше работата! Тепърва КС ще се произнесе, за това, дали е нарушена Конституцията, с гласуваната оставка на Делян Добрев. И да, това е прецедент", заяви още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
37
 
! Отговори
срам и позор преди 6 години
Този когато беше премиер,започна на руши промишлеността и селското стопанство,съсипа и унищожи всичко построено,а президента от ГЕРБ скоро го назначи в Конституционния съд!!!
6
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фъфльо Димитров отдавна трябваше да е в затвора.
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КС С ПРЕДСЕДАТЕЛ КОМУНИСТ НЕ МОЖЕ ДА Е ЛЕГИТИМЕН
4
5
 
38
 
! Отговори
цирк преди 6 години
Това лице преди години отказа да подпише конституцията в парламента а сега е конституционен съдия?!няма такава държава,няма....
3
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая *** откъде я изкопахте!В превод от езика на негодника, думите му означават - оставете корумпираните, те имат пълното право да избират кой да оглави "борбата" срещу тях.
2
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя кой беше, че да дава акъли а точно никой, значи да не се изказва по въпроси от които не разбира нищо. *** мозък със елементарни заучени клишета .
1
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно пък тоя дето с приятелчето му Иван Костов съсипаха България, унищожиха икономиката и селското й стопанство, които приватизираха за жълти стотинки, да се обажда ми идва малко в повече.