Раздор в столетницата? Столът на Нинова бил аеродинамичен!

Калоян Паргов отсече: Нинова трябва да даде шанс на повече хора
23 окт 2017 09:10,
49

Година и половина по-късно Корнелия Нинова ще трябва да докаже правотата на своята посока. За да можеш да управляваш лидерски, трябва да дадеш възможност на повече хора да вземат участие в управленските процеси.

Това заяви в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR председателят на столичната организация на БСП Калоян Паргов. Пет дни преди извънредния конгрес на БСП в събота, той посочи, че очевидно има ступор в партията, който трябва да се отпуши.

Още по темата

"Столът на Корнелия Нинова е аеродинамичен", отбеляза с усмивка гостът в "България сутрин" и не се съгласи, че в БСП има голяма разделение. Паргов посочи, че това е седмицата на алтернативите - на алтернативния бюджет на БСП и на различните виждания за начина, по който се води политиката.

Той е на мнение, че при евентуални предсрочни избори на този етап победата на БСП не е сигурна. По думите му трябва да се направи равносметка и да се продължи напред.

"До този момент стратегията работеше - спечелихме президентски избори, за малко не успяхме на парламентарните. Трябва да променим нещо в стратегията", отбеляза Калоян Паргов.

"Местната власт е показно на модела, който ние атакуваме и отричаме. Но не е достатъчно само да показваш гафове и грешки, а какво различно ще правиш. Имаме закони, конкурсни процедури и система за оценяване на администрацията. Това е по-различното, което искаме да направим", допълни социалистът.

Паргов очаква от предстоящия конгрес сблъсък на идеи, а не личности нападки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До "*** нагла": И тук ли си се появил с това, което го постваш вече сто пъти. Давай нататък: "*** лицемерката", "*** милионерката" , "Жената Мъж", "Поражението- победа?" и т.н.
33
2
 
4
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 6 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
32
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко Борисов обича да прилага принципа - разделяй и владей. Взема в правителството някой от сините, взема от пишман патриотите, взе пишман националиста Волен, даде му парици и му затвори устата, отиде и на сватбата му и подарък му занесе.Разби раформаторския блок в кабинет Борисов 2 и сега си помисли, че чрез Гергов ще разбие и БСП. Няма да стане.Няма а му мине номера.Успех на Корнелия Нинова.Тя е силна жена и е пич.
31
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джавкайте си колкото си искате.Плюйте колкото си искате, но Корнелия Нинова е интелигентен човек. И това ще преживее и тези,които е отстранила ще мирясат. Нинова е трън в *** на ББ и компания. Е, прочела е в пъти повече книги, а не само "Винету"; не се хили като базмозъчно същество пред тълпа журналисти-слуги и не казва О КЕЙ и бон жур на всеки чужд политик, който е пристигнал в България.Пък вие си злобеете и пиете минуси ко-о-о-л -кото си искате.Дали ще ви стане по-добре? Надали.
30
11
 
10
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 6 години
*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...
29
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП-то се гърчи в предмъртна агония.Преди няколко години Първанката отцепи АБВ, сега Гергов ще отцепи още малко, а KYRнелия ще бъде хвърлена на кучетата както й се полага.
28
6
 
8
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
"Аеродинамичния стол" е без "крила" и се е устремил отвесно НАДОЛУ!
27
10
 
10
 
! Отговори
Загубата е победа ? преди 6 години
*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.
26
2
 
7
 
! Отговори
ай сик преди 6 години
Да си вдигат задниците с премиера и да си ходат при децата си в сащ.Да управляват хора,чиито деца са тука.Така ще са заинтересовани да се подобри положението.Не международното,а вътрешното.
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откритост, честност, без задкулисни игри, неща които трудно могат да се случат. Колкото и горчива истината е по-добра от най-добрата лъжа. Залага се на добрите познанства не на кадърността. Конфронтацията е лош съветник и обречен на провал. Нинова да се отръска от наставници, има твърде голям потенциал но по често вместо да вдига глас да вдига вежди...
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до НЕ МИНАВА Ехей! Колко неща минават . Я как минава, комунистите подгъзурници днес са ГЕРБ,свирепи демукрати . Минава ,минава !
23
3
 
9
 
! Отговори
seira преди 6 години
ТЕАТРОТО Е ПЕРМАНЕНТНО:"ЖИВКОВОТО" БКП (ГЕРБ) СЕ ДЖАВКАТ С "ЛИЛОВОТО" БКП (БСП) ПО ВЪПРОСА "КОЙ Е ПО-ЧИТАВ" ... А НАРОДА ГЛЕДА ЦИРКА И БЛЕЕ ЛИ БЛЕЕ ...АМИН!
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя малкия пръдльo другарката Нинова вчера го направи началник и вече и клати стола. Бесепарска им работа...
21
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** трябва да и целуват краката на Нинова, че ги вдигна от прахта, където бяха. Тези всички процеси ги задвижиха онези, които лапаха в Парламента над 20 години, а сега са извън него - Янаки, Найденов, Гергов и прочие. Абе много сладка тази власт бе.
20
5
 
13
 
! Отговори
до НЕ МИНАВА преди 6 години
Минава другарю руски ***, минава и още как.Вече над 10 г. минава и ще продължи поне още 10 г. Единствения им голям гаф беше цъцка е те си го получиха, но се и научиха.Може и да са най-големите ***, но са поне българска партия и държат на България и ЕС защото без ЕС сме кръгла нула.А комунистите са погъзурници на русия и колкото пъти им се отдаде да предадат българските интереси, толкова пъти го правят. Добре че не ни натикаха като 16 та република на СССР, че щяхме да се влачим като Молдова
19
11
 
10
 
! Отговори
ТАКА.... преди 6 години
ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ТЕЗИ КОИТО МНОГО ГОВОРИТЕ ЧЕ МЛАДИТЕ ХОРА ХАРЕСВАТ НИНОВА И ГЛАСУВАХА ЗА НЕЯ ОТ КОЕТО СПЕЧЕЛИ БСП - КОГА Е ИМАЛО 80 ДЕПУТАТИ В ПАРЛАМЕНТА????? ОСТАВЕТЕ ЖЕНАТА И АКО ВИ СЕ Е ВИДЯЛО ЧЕ НЕЩО Е СГРЕШИЛА КАЖЕТЕ И ГО ЛИЧНО ЗАЩО ТРЯБВА ДА ХОДИТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ГОВОРИТЕ ПРОТИВ НИНОВА ТАКА МНОГО ХОРА НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСП и както казват турците СРАМОТА!
18
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Зозо Червената крадлива банда се прероди. ГЕРБ се зове днес .
17
12
 
20
 
! Отговори
НЕ МИНАВА преди 6 години
НЯМА КАК ЕДНА МАФИОТСКА СТРУКТУРА, ПЪК И ИМЕНУВАЛА СЕ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ, СТАВА ВЪПРОС ЗА ГЕРБ, ДА СЕ СПРАВИ С ПАРТИЯ С ТРАДИЦИИ НА 125 ГОДИНИ. ЩЕ ЛАЯТ, ЩЕ ЛАЯТ И ЩЕ СПРАТ. НАЙ-ДОБРЕ ЗАВИНАГИ. ГЕРБ СА ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ. БИВШИТЕ ПАРТИЙЦИ НА БКП СЕ НАМЕСТИХА В ГЕРБ И ТО НА РЪКОВОДНИТЕ ПОСТОВЕ. И ЗАТОВА И ДЪРЖАВАТА И НАРОДА СА НА ТОЯ ХАЛ. КАКТО БИВШИТЕ БКП-ПАРТИЙЦИ ЛАМТЯХА ЗА ПОСТОВЕ, ВЛАСТ И ОБЛАГИ, ТАКА И И ТИЯ , НО ЗА МНООГО ПАРИ, ЧРЕЗ ВЛАСТТА. СПРАВКА -ВИНЕТУ БУДА БОРИСОВ-ЛАКОМИЯ МУТРЕНСКА
16
4
 
8
 
! Отговори
До 21 преди 6 години
Аз не знам какво правят прасетата,когато са гладни,но ти очевидно знаеш.
15
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прасетата,като останат без ядене,първо,изравят цялата пръст в ***,после почват да се ядът едно друго!Всякакви асоциации са неуместни !