Каракачанов: Не приемам приказки за стачки. Армията не е детска градина!

Опитваме се да решим проблемите на армията, заяви той
24 окт 2017 18:15, Петя Славова
124
Каракачанов: Не приемам приказки за стачки. Армията не е детска градина!
Снимка: архив, Булфото

"Не приемам приказки за стачки и бунтове, армията не е детска градина и никой нито в авиацията, нито в другите видове въоръжени сили не си е помислил за подобно действие. Това каза министърът на отбраната Красимир Каракачанов по повод тренировъчните полети на авиобаза "Граф Игнатиево", предаде "Фокус".

Още по темата

"Беше ни зададен въпрос от командира на авиобазата за двигателите, които са доставени. Има договор, който е сключен от предишното ръководство на министерството. В него са описани изискванията към тези двигатели. Ние не можем да нарушим този договор, не можем да подписваме допълнителни споразумения или протоколи.

Искаме договорът да се спази – да се спази точно, защото основната наша грижа е животът на летците", допълни министър Каракачанов. "Не можем да рискуваме да приемем едни двигатели без всичко по договора да е изпълнено точно и след което да се случи нещо непоправимо. Грижата за човешкия живот е на първо място и човекът е най-голямата ценност в армията“, подчерта той.

"В тези 6 месеца аз като министър и правителството, в което участвам се опитваме да решим проблемите на армията в трите вида въоръжени сили. Заделени са 100 млн. лв. за увеличаване на заплатите на военнослужещите, заплати, които не са вдигани от 2013 година. Нашият стремеж е да мотивираме личния състав и чрез достойно заплащане и условия на труд, и чрез нова техника, на която да получават умения и да се повишават отбранителните способности на Българската армия", заяви министър Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
5
 
2
 
! Отговори
до 35 преди 6 години
Хей The talk is cheap както казват янките явно и при тях няма демосрация ако обещанията се криминализират едва ли ще е много cheap. Само в Русия има демокрация.
28
9
 
4
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
Каракачанов е служил редовно войник, колкото и да не ви се харесва и не искате да го чуете... ...а от писанията ви, най-много се кефи тро ла Осман, който също пише тука!
27
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не са прикаки а действителвост г-н Каракачанов. Имаше ли стачка имаше нека не бъркаме розовите уникорни със действителноста? Пилотите на военен съд ако са невинни ще ги пуснат нямате ли доверие във правосъдния министър и съдебната система?
26
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами тя каква е в момента държавата,такава е и армията!Пълна скръб!!!!!
25
4
 
13
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 6 години
Българската армия не е детска градина,но колко години вече е сладко пушечно месо за ,,приятелите ни,, от Запада. До кога?
24
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Нека КаракачановА защо ти не се качиш на ламборжини от 1986г и газ до ламарината?
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
патриотите доказаха, че и *** за зеле не става от тях, крадливи и безидейни като всички, изредили се в управлението от 90-та насам
22
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като не приемаш приказки, вземи се качи заедно с някой пилот на един от тези "ремонтирани" самоети, даже да вземе цялото БСП, ДПС, ГЕРБ и да ги разбие в някое поле, та да се оттървем от робовладелци
21
12
 
4
 
! Отговори
до там ли стигнахте преди 6 години
Е тва е... ...масово *** ским тят, че Каракчанов не е служил войник?! При условие, че е отслужил редовно, а от тези дето пишат, повечето не са!
20
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това прас. ще го гази танк скоро време ! Ако в България е останал поне един български войник то той ще вдигне оръжие по вас иззедници антибългарски
19
4
 
11
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
тоз нещо обърка годините!!!2013 може твойта заплата да се е вдигнала:-)))))))))))))))
18
3
 
7
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
А защо ти не сe качиш със Ненчев като гласува за Ненчев ти беше добре нали айде сега ти отиди.
17
4
 
8
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Видяхме днес как ги решаваш-с трапези из Плевенско !06587
16
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, македонецо от Русиьие - не детска градина, но не е и свинеферма.В България има много хора, които не си дояждат, а ти преяждаш и с власт и с пържоли.Безсрамник такъв.
15
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо дебелото прасе не се служло войник, в годините когато това беше задължително и всички служеха - дори болните и сакатите.
14
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ааахахахаххх...Ва си и циркаджията...Пратете,го тоя да служи в армията ***!
13
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че тогава да поръчва нови двигатели и части,че и самолети нали това е нужно на летците след като реда за прием е по опростен и гарантиран срок за експлуатация опредлен според конструкторски решения и проекти в съотвествия със стандарти и конкурентни производители запознати с разните изисквания за високите възможности на летателните апарати и тяхното реализиране във височините след като оградите са ниски и планински козел може да ги прескочи,що остава по умни на гръб пирамида да правят по пехоти.
12
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това пра//се като не е служило войник, какъв го крепи като военен министър? То автомат на е фащало, един патрон не е гръмнал, какви заповеди ще ни дава утре ако турците ни нападнат? Баси, що не е станал готвач поне, ще му отива на тумбака. Я вижте министрите от другите страни, един да има като този Плондир?
11
14
 
5
 
! Отговори
Soldier of Fortune преди 6 години
Главнокомандващия да си подава оставките писна ни, като няма да работят да не работят не можем да ги задължим насила да работят, да живеят гей-парадите . Правете любов и станете вегани. Сърбите ще си купят руски самолети и ще идат да си гледат кефа вие се джанкайте ***.
10
3
 
20
 
! Отговори
Нека Каракачанов преди 6 години
Нека Каракачанов се качи на Волга от 1986 година и тогава да говори!