Корнелия Нинова за катастрофа №2: Мисля, че не е случайна!

За 1 месец 2 катастрофи с такси на една фирма, чуди се лидерката
Обновена: 24 окт 2017 19:37 | 24 окт 2017 17:00,
172
Корнелия Нинова за катастрофа №2: Мисля, че не е случайна!
Снимка: Facebook

"Започвам да мисля, че случилото се вчера не е случайно. За 1 месец 2 катастрофи с такси на една и съща фирма".

Така лидерката на БСП Корнелия Нинова коментира новият пътен инцидент, в който попадна. Вчера, на път за централата на соцпартията, автомобилът, с който се движеше, бе ударен от такси. По същия начин колата й катастрофира преди малко повече от месец. Тогава лидерката на БСП пострада и носи яка на врата си десетина дни.

Още по темата

Сега отново е с яка, но защото новия сблъсък е отключил проблемите от първия.

"Първият път ударът бе отзад, сега в страни, седях отзад в автомобила и не пострадах, но фактът, че и този път таксиметровият автомобил излезе от глуха улица, нарушавайки правилата за движение според мен не е случаен", каза Нинова пред struma.com.

Лидерката на социалистите обясни, че е добре и пише доклада си за конгреса на БСП. Той ще се проведе след броени дни и бе свикан преди две седмици от пленума на социалистите по предложение на Нинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами всеки си има слабо място.Ахил-петата,Корнелия-главата!Тя изгони всички стари кадри от БСП,па сега случайности търси!Ами джедаите се бунтуват другарко Нинова.Оби Уан Гергони и Люк Скаймиков имат доста съмишленици.
136
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами всеки си има слабо място.Ахил-петата,Корнелия-главата!Тя изгони всички стари кадри от БСП,па сега случайности търси!Ами джедаите се бунтуват другарко Нинова.Оби Уан Гергони и Люк Скаймиков имат доста съмишленици.
135
1
 
3
 
! Отговори
Закономерно преди 6 години
Следващият път ще я челосат отпред, може би фатално.А в София само една таксиметрова фирма ли има?
134
1
 
6
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До Анонимен 134 Не знам Миков дали е бил пияндурник , но беше спокоен, уравновесен човек. Знаеше какво е истинското състояние на партията и не се изхвърляше с простотии като Нинова.Нинова не знае две елементарни неща. При слаба икономика силна социална политика не се прави и прогресивен данък не се въвежда.Това само ще срути държавата за трети път.
133
7
 
13
 
! Отговори
АБВ преди 6 години
Тази все повече заприличва на Сидеров. Явно и тя мисли, че е по добре да говори простотии и да се споменава името и, отколкото да не се говори нищо за нея. Значи не е случайно, че някакъв бакшиш ти е чукнал леко колата? Че такива леки произшествия са стотици всеки ден! Но иначе колко добре изглежда с яка за пред електората си! Та тя е жертва на атентат!
132
2
 
12
 
! Отговори
СТИГА! преди 6 години
СТИГА С ВАШИТЕ КОМУНИСТИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ МЕЖДУ ПАРТИЕН ЧЛЕН И КОМУНИСТ ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА - ПРЕДИ 89 Г.ВСИЧКИ КОИТО ИСКАХА ДА СТАНАТ НАЧАЛНИЦИ СТАВАХА ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ,СЛЕД 89ГОДИНА ОТИДОХА В ДРУГИ ПАРТИИ ПАК ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ И ПАК ЗА СЪЩОТО КОГАТО ВИДЯТ ЧЕ НЯКОЙ Е ПО ДОБЪР ОТ ТЯХ СЕ МЪЧАТ ДА ГО СМАЧКАТ ТЕ ЗНАЯТ КАК ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕДИ 89Г. ТАКА ПРАВЯТ И СЕГА НО ТЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ КОМУНИСТИ А САМО ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ ПРОУМЕЙТЕ ГО НАЙ ПОСЛЕ
131
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хубаво беше почнала да си транспонира огромната тлъста копула с кон ...трябва ли и да се движи с кола?
130
4
 
15
 
! Отговори
сър Пичук преди 6 години
Koмунизмът си отива,спете спокойно деца!!!
129
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ШОУТО НА СЛАВИaLOO TIKWENIK
128
6
 
11
 
! Отговори
пак Нинова преди 6 години
Кой ще тръгне да се занимава с тая.И двете не водят до летален резултат. Повече прилича на предупреждение. Вътрешнопартийни кавги. Пък и манталитета им е такъв.Нищо чудно такава катастрофа да не е имало и всичко да се окаже медийна проява.
127
5
 
15
 
! Отговори
бай Танас преди 6 години
Еленът Йончева оди по оградата с Турция и занича за дyпки!Убаво занича, обаче забравя, че кат се навежда из тръните, зaдникът и щръква беззащитен!
126
0
 
16
 
! Отговори
Корни флейкс преди 6 години
Край Филибето шум се вдигалъскат брадви, шишовеето - Гергов пристигасвинари си зове
125
6
 
18
 
! Отговори
бай Танас преди 6 години
Aма мacтио?Чукнaл те некой...Ми радвай се мa!Че освен с колата, друг едва ли ше те чyкнe скоро!
124
7
 
12
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 6 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Гуцанов, Мерджанов, Янаки Стоилов,В.Лечева, Красимир Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
123
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нейното раждане е цяла катастрофа!
122
2
 
22
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Права е ***, катастрофите я следват една след друга. Първо бяха издънките и като приватизатор в кабинета на Костов, после дойде периода и като заместник министър на икономиката и енергетиката в кабинета на Станишев, впоследствие той лично я уволни след делото "Топлофикация" където в кюпа с Вальо Топлото се оказаха и тя и Овчаров, че и Пеевски. После като председател на БСП дойде срещата и с ген.Решетников и фиаското с изборите ... Всичко това и отне Демокрацията ... !!!
121
1
 
3
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
ДрОгарко! Баницата вече е раздадена! А по повод твоите неволи, ще ти кажа една мъдрост: Едно нещо ако ти се случи, не е задължително да ти се случи втори път, но случи ли се два пъти, неминуемо ще се сучи и трети път...
120
5
 
10
 
! Отговори
Петър преди 6 години
Като видя *** Нинова и се сещам за Филма Реджеп Еведик.Обича да се налага и не може да носи никаква отговорност.Това не е комедия а трагедия.Тази жена е трагедия за България. Може би от БСП са разбрали че след нея столетницата може да прекрати съществуването си.
119
3
 
12
 
! Отговори
Загубата е победа ? преди 6 години
*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.
118
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Божееее, тая леля си повярва, че е важна клечка.Видиш ли тръгнали хората, опити за атентат да правят върху теб, мале мале. Сигурно се мисли за президента на САЩ.