Обединение на десните ще разбива монопола в политиката?

Председателят на ДБГ: Нужни са нови идеи, ново мислене
24 окт 2017 13:00, Анисия Иванова
40

Обединение на десницата. За това ще настояват от ДСБ, "Да, България", БЗНС и СДС във всички краища на страната, посочи в студиото на "България сутрин" председателят на Движение "България на гражданите" Димитър Делчев.

"Ясно е обаче, че няма да стане просто така чрез обединението на пет политически партии, искащи от останалите да ги последват. Защото по този начин единственото, което ще се постигне, е тяхното разделение. Ще направят и огромна услуга на ГЕРБ и БСП, които имат интерес в дясно да има раздор", коментира още той.

Пред Bulgaria ON AIR Делчев заяви, че старите лидери трябва да се освободят от онзи начин на мислене, който работи в полза на министър-председателя Бойко Борисов и на модела ГЕРБ.

По думите му, ако десните тръгнат да разбиват "монопола" на управляващата партия, е необходимо да се търсят изцяло нови начини и да предприемат различни от познатите ходове на действие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Десните ! А стига бе ! *** имали такива в БГ ?
17
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бсп и царя са единствените партии, които дигаха пенсиите значимо. Сегашните не им се иска за това да се говори, но е факт. Това не е дясна политика, а политика обърната към проблемите на хората.Сдс, Да България и други такива нищо не направиха за живота на българите. Сдс единственото нещо, което направи беше реституцията, но тя облагоетелства малко хора.Костов раздаваше големи предприятия за без пари. Някои още работеха и ако се бяха стегнали можеха да изкарат още 10-15 години.
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За тези трябва съд и доживотен затвор, а не да ми приказват за обединение с надеждата пак да докопат кокала.
15
2
 
3
 
! Отговори
Десните преди 6 години
Може би проблемът в управлението на България е, че има монопол на дясното в властта, а монопола не води до нищо добро - няма конкуренция, а тя е движещата сила, вкл. и за властта. Това, че БСП твърди, че е лява партия, а другите партии поддържат тази заблуда, не я прави лява партия, а е израз на страха на дясното от конкуренцията на лявото. Може би в България трябва да се появи конкуренция на дясното, т.е. поне една значима лява партия и поне една значима центристка партия.
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахахаха. Политически трупове правят неистови опити да се съживят.
13
1
 
9
 
! Отговори
Десните преди 6 години
Всъщност всички партии са десни, вкл. ГЕРБ, ДПС и БСП. даже може да се каже, че БСП е най-дясната партия от значимите партии в България след 1990 година. Десни са според действията им, а иначе те си приказват, че са някакви си и много народ им вярва.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои десни?
11
0
 
9
 
! Отговори
Скепто преди 6 години
Че са нужни нови идеи и ново мислене съм на 100% съгласен, ама от стари ***** нищо ново не очаквам.
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тези видяха от лудия дебелия и че.рния че се съединиха в името на мангизите и власта и тези са решили да го правят същият номер. Още ли не са разбрали че са погребани? Подава се по някой крак и ръка от гроба им и си мислят че ги виждат в цял ръст!
9
3
 
7
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Такава държава - няма бъдеще!
8
3
 
8
 
! Отговори
Циник преди 6 години
За съжаление в България дясно няма! За сетен път - избирателите заложиха на " патриотите " само за да видят за пореден път, че са излъгани!Твърдия ( предвид бетонираните тикви ) електорат на столетницата - гласува без да мисли....щом партията зове! Българите опитаха - НДСВ...вярваха, че наследника има поне малко от морала на баща си - само за да видят - как шепа "гастрольори" ги крадат и си заминават.В България плурализъм няма - 300 партии деривати на деветосептемврийските превратаджии!
7
1
 
8
 
! Отговори
Стар Костовист преди 6 години
Тези Куневисти, много млади се разболяха от деменция. Само преди няколко месеца искаха управлението на Борисов 2 да продължи и те да лапат, лапат до безкрайност. Те са най-долните и алчни хора, които съм срещал. Не говорете с тях и ги прогонвайте от сбирките на ДСБ.
6
3
 
19
 
! Отговори
Zv. преди 6 години
Какво обединение какви 5лв.Видяха,че не могат да минат 4%.И как да са привлекателни,като е ясно кои са там-Куневица дето от милион поразии,които сътвори с НДСВ сега се преориентира,последователите на Иван Костов-най-успешно разсипалия българската икономика крадец с безумната си приватизация.И видиш ли,тези отново зажаднели за власт и крадене.
5
3
 
11
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Костов и Стоянов в стремежа си да се облагодетелстват - хвърлиха България обратно в ръцете на комунистите...и така като гледам за "вечни времена"! Трябваше вместо това - да са безкомпромисни , да сезират Конституцията за ДПС...трябваше да се борят с корупцията - а не да я създават и подклаждат! Това са хората, които подсигуриха наследственост на реднеците от ТКЗС тата с партийните книжки, трето поколение внуци на активни борци - се гаврят с България - независимо от съкращенията БСП...ГЕРБ...
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя *** за какво ново мислене ломоти като драгалевския Айдук му дърпа конците , а колкото до някакви си граждани все са отрочета на червени фамилии няма отърване от тях.
3
2
 
17
 
! Отговори
Спас! преди 6 години
Десните ги обединява единствено даването на рушвети за закупуване на евтини самолетни билети, айфони и общински апартаменти. Дори не се срамуват да го признаят публично, защото за тях далаверата е естествено и нормално нещо и не смятат, че уреждането на неща с връзки е срамно от гледна точка на цивилизования човек.
2
2
 
6
 
! Отговори
абе.... преди 6 години
.....ха, дано , ама надали.
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия разбиха държавата, след това себе си, сега щели да се обединяват и да разбиват ... че то не остана какво!