Обединение на десните ще разбива монопола в политиката?

Председателят на ДБГ: Нужни са нови идеи, ново мислене
24 окт 2017 13:00, Анисия Иванова
40

Обединение на десницата. За това ще настояват от ДСБ, "Да, България", БЗНС и СДС във всички краища на страната, посочи в студиото на "България сутрин" председателят на Движение "България на гражданите" Димитър Делчев.

"Ясно е обаче, че няма да стане просто така чрез обединението на пет политически партии, искащи от останалите да ги последват. Защото по този начин единственото, което ще се постигне, е тяхното разделение. Ще направят и огромна услуга на ГЕРБ и БСП, които имат интерес в дясно да има раздор", коментира още той.

Пред Bulgaria ON AIR Делчев заяви, че старите лидери трябва да се освободят от онзи начин на мислене, който работи в полза на министър-председателя Бойко Борисов и на модела ГЕРБ.

По думите му, ако десните тръгнат да разбиват "монопола" на управляващата партия, е необходимо да се търсят изцяло нови начини и да предприемат различни от познатите ходове на действие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Ако съберем на едно място двама интересчии, за които парите движат света, става ли от тях един кадърен политик, който да мисли и работи за националния интерес? Не, нали. Та и каквото и обединение да направят, резултата все ще е същия.
37
3
 
1
 
! Отговори
ЛИЛЯКОВ преди 6 години
До Анонимен: СЕГА ГЕРБ И СДС ПАК КРАДАТ И ЛИКВИДИРАТ БЪЛГАРИЯ.А , ТОЗИ , ДЕТО СИ МИСЛИ ЧЕ С ПОРЕДНОТО НОВО ИМЕ ЩЕ ЗАБЛУЖДАВА БЪЛГАРИТЕ , ЩЕ ИМА МНОГО ЗДРАВЕ. ВИЕ СТЕ СЕДЕСАРИ-ЛИКВИДАТОРИ И ПО ДОБРЕ СИ СТОЙТЕ НА ЗАДНИЦИТЕ ТАМ НА СМЕТИЩЕТО ,ДЕТО ВИ ИЗРИТА БЪЛГАРИНА.
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Mafia dalaveri milioneri mutri schantonerki tova li sa desnite ami te sa kato levite parvo bkp slugi na jivkov lukanov kostov simion sega slugi ba gerb zz i bb nama raslika edni i saschti sa partiizite predi i sega bg sarava naroda is4esva zigani turzi tova e
35
1
 
7
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Може да сме най бедни ,но сме в Европа,а това е възможност за много неща.У нас най големите критици на ЕС и НАТО ,са и най горещите консуматори на европейски пари,нещо повече ,колкото повече лапат ,толкова повече саботират идеята за единна Европа.Това ще лъсне в пълния си блясък по време на председателството ни на ЕС.
34
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СДС ЛАЗГРАБИХА БЪЛГАРИЯ. НАЙ-МНОГО СЕ ОТКРАДНА ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ.СЕГА ГЕРБ КРАДАТ МНОГО ПОВЕЧЕ, НО ОТ ЕВРОПАРИТЕ.ЗАТОВА АБРЕВИАТУРАТА ГЕРБ ОДНАЧАВАГрабим Европа Рушим България
33
1
 
1
 
! Отговори
Циник до 32 преди 6 години
ТИ - си на опашката!!!Аз не!Ама малко ти е - може и под нея да пропълзиш!:-)
32
1
 
4
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
До този момент тези хора не са имали никакви други идеи, освен да бъдат лост на външни сили да управляват България. Опитват се да се върнат в политиката, но дали ще правят нещо по-различно? Приличат на секта, чийто гуру е някъде в чужбина. Но те самите да родят политика, да целят благоденствието на България... за такова нещо първо трябва да си свободен от влияния. А те са създадени да са дясната ръка на този, който ги е създал, много ме съмнява да ги е освободил.
31
2
 
1
 
! Отговори
До 29 преди 6 години
Твоите илюзии никого не интересуват. Проучванията в Ес /не българските/ за пореден път показват, че пак, за кой ли път за последните три мандата сме на опашката по жизнен стандарт.А твоите илюзии сигурно са добре платени, за да не ти дреме, че хората изнемогват.
30
1
 
2
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
За 928 път ще го правят,улааооууууе.Да живей дясното.Фиу пиу миу.урааа
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дясно обединение на леваците - ДОЛ. Един ДОЛ дренки и отпадъци и остатъци от тази и онази партия. Сега отново започват да плюят Герб, за да направят нова коалиция с тях. Целта е да откраднат малко електорат от тях. По-зле са от Герб. Патриотите водеха същата тактика.
28
0
 
6
 
! Отговори
Циник до 27 преди 6 години
Аз отдавна не си правя илюзии НЕ драги!От тази помийна яма - нищо добро няма да излезе!Особено докато има такива фосили като вас
27
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
защо изльгахте хората да скачат по площадите сега след 27 години ново дясноще бори днешните управляващи нали до миналата година бяхте заедно с комуниститеот бкп-герб що не вземете да се грьмнете и да не се показвате изобщо
26
2
 
5
 
! Отговори
До 26 преди 6 години
А ти на кои барикади си? На барикадите на крадците. Цяла България разбра, че Делянчо краде, но вие се качихте на барикадите и се преборихте да продължава.
25
1
 
2
 
! Отговори
Циник до 22 и 23 преди 6 години
Как да ви обиждам?Щом сте "на барикадите" за БСП и Царя...Господ ме е изпреварил!!!
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В политиката трябват нови хора.Тия си ги знаем.Със стари к...ви нов бардак не става.Сори,мераклии за власт,но това е тъжната истина.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другите "лидери" не го припознават и затова не го канят в спасителната лотка на "десницата". Да не забравяме каква електорална тежест имаше Божо Лукарски ... събра цели 150 преференции. Ама това заслужават такива "десни", които гледат само своето оцеляване във властта!
22
10
 
8
 
! Отговори
До 20 преди 6 години
Много е удобно да се обижда. Това адски го умеете.Не е трудно да се провери как се дигаха пенсиите при царя и при Станишев.При-царя с 10% на година, при Станишее с 7,5% на година. Любимия ти вожд ги дига с по 2% на година вече три мандата.Позитано плащало. Това, което съм написал са фскти и те не могат да се зачеркнат, защото на Герб така им хсаресва и Бсп трябва непременно да се плюе. Май ти зимаш пари за тролене.
21
5
 
11
 
! Отговори
До 20 Циник преди 6 години
Колко ти дават за пост против Позитано?СДС са проклятието на България, както и останалите партии пръкнали се от бивши седесари.
20
5
 
13
 
! Отговори
До 18 преди 6 години
Как ти хрумна, че СДС и останалите от тази котерия не са направили нищо за живота на българите?! Кой мислиш ни докара мизерията и да сме най-бедни в Европа? Точно СДС са най-виновни за това, което се случи в България след 1989-та година.
19
8
 
6
 
! Отговори
Циник до 18 преди 6 години
Колко дават за пост от Позитано?БСП И ЦАРЯ - КОЛЕБАЯ СЕ КОИ СА ПО-ГОЛЕМИТЕ ПРОЙДОХИ!