Дъждът – най-големият враг на държавата, беснее Слави

"Като общност не можем да се справим с един есенен дъжд"
25 окт 2017 18:08,
96
Дъждът – най-големият враг на държавата, беснее Слави
Снимка: архив "Булфото"

Дъждът излезе най-големият враг на държавата. Това констатира в коментар на ситуацията в страната днес Слави Трифонов.

"Падне дъжд – станат големите задръствания. Падне дъжд – наводни метрото. Падне дъжд – прокапе Ларгото. Падне дъжд – намокри оборудването за АЕЦ "Белене" и ръждяса.  Падне дъжд – зейне дупка 2 на 5 метра под оградата с Турция. И най-зловещото – падне дъжд – загинат хора! Все едно сме тропическа държава и това е тайфун!" пише водещият в профила си във Facebook.

И допълва: "Бесен съм! Не, яростен съм!"

Според Трифонов не можем да се справим с елементарни проблеми.  "И обвиняваме природата заради нашата неспособност да си избираме политици и заради това, че като общност дори, не можем да се справим с един есенен дъжд", допълва той.

"Извод: Дъждът – най-големият враг на държавата", завършва телевизионният водещ.

Най-малко четири жертви взеха днешните порои в Бургаско. Има евакуирани хора и хора, които се издирват. Премиерът разпореди на вътрешния министър Валентин Радев, на министъра на регионалното развитие Николай Нанков и на екоминистъра Нено Димов да посетят пострадалите райони.

По-рано и соцлидерката Корнелия Нинова съобщи, че партията й ще изпрати свои сътрудници, за да установят от каква помощ имат хората в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
12
 
17
 
! Отговори
Ееееех, Слави! преди 6 години
Май те хваща вече старческото слабоумие... а може да е и Алцхаймер
62
13
 
12
 
! Отговори
Lv преди 6 години
Коментар 69 показва, че почитателите на Славчо са пълни ***.
61
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНе сравнявай Левски с никого, несреднико.Дори не можеш да си представиш колко грозно нещо си написал....разкай се!
60
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави е един от най големите *** който допринесе за стването на Парванов президент и тройните двойните коалиций и погрома на България с каква наглост иска да управлява.
59
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славчо освен в босфор тв, вече си изпроси ефир и в други" медии"Отвратен съм.Как го е постигнал няма да питам.
58
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСамо Слави, ще ни оправи!!!!!=========Ах ти, палавнико или палавнице! Само слави не вие "оправял"Мълчи, жертво!
57
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това устатото гологлаво учиндолско говeдo докога ще ни занимава с глупотевините си? Ега ти малоумното изказване!
56
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако порицае и застане срешу управлението заради икономическия ни статут с аргоментирани,реални,икономически и математически предложения,с идеи подрепени от адекватни и реалистични доводи -РАЗБИРАМ !Но да се възмущава по този начин и за такива неща,целейки да си вдигне рейтинга,е меко казано долно лицемерие и гнусен популизъм !!
55
10
 
7
 
! Отговори
R преди 6 години
Някои червени другари искат Бойко да разбира и от времето, това е работа на синоптиците и те са прогнозирали грешно.
54
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Придворен шут !Абсолютен спекулант !Ако някой си мисли ,че при всяко едно друго правителство,последствията от този дъжд биха по-различни в положителен аспект,то този някой е или хипер глуп***в или крайно фанатизиран до глупос,т !!
53
7
 
8
 
! Отговори
Ментора преди 6 години
Тая медийна икона, която се е докарала с шапка на която не може да прочете правилно дори написаното, но върл фен на козяците , та тоя голям спец по забавите , хумора и балканската песен е излязъл и той да се накваси под дъжда!Това ще е!!! Бойко пратил хеликоптер да огледа , булдозер да покопа и ....толкоз После с поглед към началника ще каже Бог да ги прости , ще им платим по 300 лв. Нагло лицемерно, безчувствено ...Дори от хорското нещастие тия .....си правят пиар!
52
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе колега, че навсякъде стават наводнения е ясно, ама със съвременните твхнологии да кажеш че си изненадан от дъжда или снега, е меко казано тъпо.Просто некомпетентност, безразличие, шуробаджанащита която е наредила само *** на всички управленски места, води до всичко това.После Природата виновна.
51
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В цял свят има наводнения. В най развитата и богата държава САЩ скоро целите градове бяха под вода. Срещу природата още никой неможе да се бори. 160 литра/ кв е много вода , където и да е ще има наводнение. Стига спекулации .
50
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно сравнение:В Калифорния, преди да преминат последните урагани, от общината минавали и започвали да предупреждават хората, разнасяли материали за укрепване на прозорците, другаде евакуирали хората.Специално внимание се обръщало на семейства с малки деца, дори на мои познати знаели че имат бебе, им предложили транспорт до най-близкия град и тн.А тук-излиза мутрата да каже , че не могло да се предвиди.Нещастници!!!!!!!!!!!
49
3
 
22
 
! Отговори
Даскала преди 6 години
Слави май наистина е решил да става политик!Щом се появи проблем с жертви ....веднага излиза на седнал протест!Славчо къде беше за село Бисер?И какво се е променило от тогава , някой да си е взел поука , някой да е влязъл в затвора за изпуснати язовири на МО?Няма нищо!Уж лаят много кучета , а мечката от Банкя дреме в бърлогата!Няма полза от Вас Славчо!Само се правите на бойци по пороците на държавата!И Вие като ония!
48
8
 
14
 
! Отговори
ЕХЕЕЕЕ.... преди 6 години
Този *** се вживава в политик.Иначе е куха кратуна.......
47
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За нищо не става и тоя дрът ерген...Семейство не може да направи, а иначе от всичко друго разбира. Да си прави цирка по БТВ и да пее чалга по стадионите , докато има бyдали да го гледат и слушат.
46
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във всяка кръчма на България чуваш същите приказки като на Слави , но никой нищо не прави. Например само преди дни Славчо е уволнил балерина , защото е била бременна. Нали искаш закони и ред , защо уволняваш без да спазваш закона . Въобще празни приказки на износен шоумен .
45
4
 
18
 
! Отговори
бгнаивник преди 6 години
Дойде си на думата: политиците са виновни за наводненията. Значи дайте ми властта и държавата тръгва по мед и масло/защото поскъпнаха, пък са 80% ментета/. Също като него...
44
5
 
20
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Виновни са летците щото не щат да летят и да плашат облаците...а БАЦЕ няма време и с тях да се занимава цяла Европа му е на главата...