Дъждът – най-големият враг на държавата, беснее Слави

"Като общност не можем да се справим с един есенен дъжд"
25 окт 2017 18:08,
96
Дъждът – най-големият враг на държавата, беснее Слави
Снимка: архив "Булфото"

Дъждът излезе най-големият враг на държавата. Това констатира в коментар на ситуацията в страната днес Слави Трифонов.

"Падне дъжд – станат големите задръствания. Падне дъжд – наводни метрото. Падне дъжд – прокапе Ларгото. Падне дъжд – намокри оборудването за АЕЦ "Белене" и ръждяса.  Падне дъжд – зейне дупка 2 на 5 метра под оградата с Турция. И най-зловещото – падне дъжд – загинат хора! Все едно сме тропическа държава и това е тайфун!" пише водещият в профила си във Facebook.

И допълва: "Бесен съм! Не, яростен съм!"

Според Трифонов не можем да се справим с елементарни проблеми.  "И обвиняваме природата заради нашата неспособност да си избираме политици и заради това, че като общност дори, не можем да се справим с един есенен дъжд", допълва той.

"Извод: Дъждът – най-големият враг на държавата", завършва телевизионният водещ.

Най-малко четири жертви взеха днешните порои в Бургаско. Има евакуирани хора и хора, които се издирват. Премиерът разпореди на вътрешния министър Валентин Радев, на министъра на регионалното развитие Николай Нанков и на екоминистъра Нено Димов да посетят пострадалите райони.

По-рано и соцлидерката Корнелия Нинова съобщи, че партията й ще изпрати свои сътрудници, за да установят от каква помощ имат хората в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само като му видиш шапката и ти става ясно какъв е и тоя, нищо чудно от Козяк да им ги подаряват. На *** 5-тата колона.
42
5
 
18
 
! Отговори
Шефа преди 6 години
Не вярвам на тоя синковец !Според мен той си е нелегалната медийна бухалка на мутрата Борисов!Почва своето предаване с атака на Президент Радев , който видите ли трябва да мънка за летците!А летците са в ресора на военния министър!После се прехвърля на Корнелия Нинова /Защо я блъснало таксито???/Завършва с атака срещу г-н Никой в Правителството - Воленчо Сидеров!И тоя селски тарикат се прави на борец за демокрация , истина , мажоритарност, отговорност !Пълна воня се носи от Слави и екипа му
41
19
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави ако открито подкрепи Президента Радев, с Тиквите е свършено.80% от младите българи боготворят Слави Трифонов.Концертите му го показаха.Когато Тиквата събере толкова хора, ама да си купят и билети, а не да ги кара с платените от ГРОБ автобуси за конгерса на шайката престъпници в Зала Мутреец,да дойде да ми се обади.
40
12
 
3
 
! Отговори
Stonewall Jackson преди 6 години
До АнонименСлафчо се оплаква от неспособността на народа да избере правилните управници.Ако Слафчо е прав и е " правилният " кандидат за добър управник значи нема да го изберът !
39
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв тиквар бе ЧЕРВЕНА ТИКВО,МЕТЕОРОЛОЗИТЕ ГО КАЗВАТ,айде лекувайте го тоя червен ветАр дето ви дуА у главите празни та и малкото мозък ви се е изпарил
38
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Току що по новините чух ново култово изказване от тиквара... Паднали били 160-180 кубични метри дъжд,та те били проблема!
37
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не понасям чалгата, обаче Слави ми харесва, защото прави дълбок хазобрък на герберастията.
36
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде стига писахте глупости празни коруби,не виждате ли какво става по света не е само у нас,наводнения,пожари,жертви...плямпала такива
35
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един дъжд и гербаджйскита *** фалира. Недай си Боже да падне и сняг.
34
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слафффчооо,слафффчо ветар те вее на бела кобила,толкова пък да си прозрачен че няма повече накъде,Корна се изока и нали сте земляци..почти и ти след нея, ама че дъждецът е бил три пъти над месечната норма само за няколко часа кФо те интересуА налЕ???!!!!
33
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото и минуси да ми слагате и на целия свят му е ясно, че ГЕРБ е сбирщина от айдуци!
32
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славчо, Славчо... И за *** не ставаш... С природата никой не може да се бори, ако ще и гений да е, а ти, само плещиш врели-некипели. Гледай си шоуто, че и в него вече много глупости ръсиш...
31
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е! Нищо и никакъв дъжд от гербаджийски години такова майката на хората! Аре пак гласувайте за тях!
30
7
 
14
 
! Отговори
до 31 преди 6 години
Никой нищо не може да оправи тая държава няма бъдеще, щом и тоя взе да си вре носа прав е ама и той е същия. Всеки честен човек дори да помирише власт ще бъде фалиран от тъй наречения бизнес. Само нов Сталин може да направи нещо, но туй е нереално в 21-век
29
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави има много просто нещо , което можеш да свършиш .Правиш партия , печелиш изборите и ставаш Премиер . След това оправяш всичко в Държавата . Иначе всеки се възмущава от нещо , но никой нищо не прави .
28
15
 
24
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Наркотиците не прощават никому, Слави е заприличал на дядо, а неговия най-голям враг явно са чистите финансови потоци, та загуби сума пари в кипърска банка и всичките му фирми са регистрирани в офшорни зони. Голям патриот, голям държавник ще става няма що!
27
23
 
19
 
! Отговори
няма да стане преди 6 години
Тоя път Слави счупи *** с глупавите си изказвания. И не е изненадващо, че изказванията му все повече приличат на изказванията на БСП и ДПС - явно се гласят да управляват заедно.
26
3
 
22
 
! Отговори
www преди 6 години
СЛАВИ ОЩЕ КОЛКО ДЪЖДОВЕ И СНЕГОВЕ НИ ОЧАКВАТ С КОИТО НЯМА СА СЕ СПРАВИМ....
25
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави какви и маймунджилъци да прави рейтингът на предаването му продължава да пада. И все повече хора гледат на него като шут и му се смеят на мерака да става бос на политическа партия.
24
21
 
13
 
! Отговори
Reptile преди 6 години
Пък Славчо падна в баня и до днес куца..., а се смее на дъждовните несгоди на ББ... Ми, к'ъв е извода, че Слави е по-зле от ББ!