Дъждът – най-големият враг на държавата, беснее Слави

"Като общност не можем да се справим с един есенен дъжд"
25 окт 2017 18:08,
96
Дъждът – най-големият враг на държавата, беснее Слави
Снимка: архив "Булфото"

Дъждът излезе най-големият враг на държавата. Това констатира в коментар на ситуацията в страната днес Слави Трифонов.

"Падне дъжд – станат големите задръствания. Падне дъжд – наводни метрото. Падне дъжд – прокапе Ларгото. Падне дъжд – намокри оборудването за АЕЦ "Белене" и ръждяса.  Падне дъжд – зейне дупка 2 на 5 метра под оградата с Турция. И най-зловещото – падне дъжд – загинат хора! Все едно сме тропическа държава и това е тайфун!" пише водещият в профила си във Facebook.

И допълва: "Бесен съм! Не, яростен съм!"

Според Трифонов не можем да се справим с елементарни проблеми.  "И обвиняваме природата заради нашата неспособност да си избираме политици и заради това, че като общност дори, не можем да се справим с един есенен дъжд", допълва той.

"Извод: Дъждът – най-големият враг на държавата", завършва телевизионният водещ.

Най-малко четири жертви взеха днешните порои в Бургаско. Има евакуирани хора и хора, които се издирват. Премиерът разпореди на вътрешния министър Валентин Радев, на министъра на регионалното развитие Николай Нанков и на екоминистъра Нено Димов да посетят пострадалите райони.

По-рано и соцлидерката Корнелия Нинова съобщи, че партията й ще изпрати свои сътрудници, за да установят от каква помощ имат хората в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще се съберат герберастите да оплюват Дългия, защото им казва истината в очите - а тя е че са некадърни с един обикновен есенен дъжд да се справят, какво остава с по-сериозни неща.
2
28
 
15
 
! Отговори
666 преди 6 години
Слави явно живее на друга планета и не чете новините от Земята. В Западна Европа и САЩ също има огромни проблеми с дъждовете и доста хора загинаха. Слави явно иска да става марсианска принцеса,ама защо ние трябва да му слушаме глупостите. Да си плаща на няколко нещастника и тях да ги дрънка тия дивотии. Да престане да тероризира българите с неадекватното си поведение и изказвания.
1
26
 
23
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Откъде го изкопахте този "американски пенсионер"? Да ходи да коментира щатите с тази шапка. Тук е България.