Няма да изслушват Каракачанов за протеста на пилотите, НС не пожела

БСП застана зад военните, солидарни са
82
Няма да изслушват Каракачанов за протеста на пилотите, НС не пожела
Снимка: архив, Bulphoto

Мнозинството в парламента отхвърли искането на левицата военният министър Красимир Каракачанов да дойде в Народното събрание и да им обясни защо се стигна до протеста на военните пилоти.

Вчера част от летците в авиобаза "Граф Игнатиево" отказаха да се качат на самолетите под предлог, че не се чувстват психологически пригодни за полети.

Още по темата
Каракачанов пък намекна, че може би това е изкуствено създадена ситуация от някой.

От БСП обаче днес бяха категорични, че застават зад пилотите.

"Станахме свидетели на един безпрецедентен протест, военните пилоти не издържаха на условията, в които са принудени да изпълняват своя дълг да служат на България", отсече от парламентарната трибуна червеният Николай Цонков.

Според него до тази ситуацията се е стигнало заради водената досега политика на отказ от модернизация на армията.

"Солидарни сме с тях и смятаме, че техните потребности са в основата на стабилизиране на сектора "сигурност", заяви още соцдепутатът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
Петко преди 6 години
До Анонимен81 Този е изцяло изкуфял .При соца едностаун апартамент струваше 1000 лева,ати говориш за шкафове. Аз още живея в апартамента,който взех за 2000 лева.
74
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 62Тия 150 лв се равняват на около 3 000 лв cегашни по покупателна способност, ето тъй фалира.Абе психо един кухненски шкаф 84-та година го купих за 81лв.Сега един шкаф от талашит 1500лв ли е бе?Фалира не, ами фалира.Такава мизерия беше, че ще се бия до смърт с вас комунистите ако пак докарате страната до там.Трижди да сте проклети!Предатели и убийци долни.
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 75И миг-21 е по-добър от американските боклуциМа верно ли?Я покажи един МиГ21 спечелил въздушен бой с Ф16, 15 или 18
72
0
 
1
 
! Отговори
До 77 преди 6 години
Кои заводи и какво произвеждаха бе дринго.Ти на колко годинки си я си спомни ЕДНА наша конкурентна стока на световния пазар.Нали точно това каза бай Тошо ,че не можем с нищо да се конкурираме в света извън СИВ. С планова икономика,техника и оборудване от 1939 /западната/ и сделаната руска такава.Света отиде напред ни е петилетки правехме.Едно нещо ако е правилно и печелившо не може да се самоунищожи.Четете бе млади хора,а по старите си спомнете как беше.Как се модернизира без пари/валута/????
71
0
 
0
 
! Отговори
До 76 преди 6 години
А на държавата са нужни войници,а не мамини синчета-теоритици,с грешна самооценка.Като някои голобради ,,специалисти " по долу А 75 твоя лаптоп или таблет руски ли е или някакъв ,,западен бо.к.лук"?
70
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много разбират от икономика соросчетата. Ако не се беше разпаднал Съюза обаче точно те щяха да са първи радетели на комунизма. Ако не разбираш защо се срина икономиката на страните от СИВ след падането на СССР, значи трябва да си абсолютен лаик. А това, че вместо да се модернизира производството и да се мъчим да сме конкурентноспособни на Запада, продадохме всички заводи и предприятия на икономическите хитмени за по 1 долар е най-голямата катастрофа в модерната история на България.
69
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На пилотите са им нужни самолети и други летателни машини да летят да разузнават преди тях,на моряците са им нужни кораби и други машини от този тип разузнаване да правят,на сухопътните сециалности са им нужни транспортни и други машини,които да управляват и разузнаване да правят,на железопътните специалности им трябва локомотиви и друго оборудване за композиции,и транспортиране в съчетание с разузнаване,на ракетчиците им трябват установки с ракети и други машини за разчети,на министър писалки.
68
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И миг-21 е по-добър от американските ***. Нормално е пилотите да протестират като им готвят едни летящи ковчези мейд ин у с а.
67
1
 
1
 
! Отговори
До66 преди 6 години
Имаше през 60те и 70те докато издухахме заемите и спряха да ни дават И бай Тошо обяви социализма за НЕДОНОСЧЕ и призна че са ни лъгали,а след това Луканов обяви мораториума и краха беше факт.Ние търгувахме със.....себе си-СИВ и произвеждахме каквото ни заповяда СССР.Просто този 45 годишен експеримент се оказа неуспешен и П.Младенов констатира-,,България е една обрулена държава ,един обран бостан.Положението е катастрофално" И като спряха заемите спря и ,,разцвета". Един долар стана 3,600лв. ФАКТ
66
0
 
3
 
! Отговори
До 71 преди 6 години
Ами попитай мама и татко .И това ли не вярвате.?Прав е мъдреца-Премахни на един народ историята и след едно поколение той се превръща в тълпа,а след още едно тях можеш да ги управляваш като стадо.Защо вие пуберите си мислите че живота вБългария е почнал преди 10 години.Израства поколение което няма представа за реалноста.След това разочарованието ще е огромно и винаги ще обвиняват някой друг.Заливат ни грубости,неадекватно но агресивно поведение,винаги,, компетентни"без да са живели и видели
65
2
 
1
 
! Отговори
До 65 преди 6 години
До 65-з Къде видя фалита бе момче ? Когато имаше само кибрит и оцет по магазините,режим на тока ,купони за храна и бензин,когато в хазната останаха само 300милиона,когато се редяхме в тъмното сутрин от 5часа за литър мляко и тридневна опашка за 20 л. бензин ти сигурно си бил изключение.Видели сте вие криза и фалит ,презадоволено интернет поколение плюещо наляво и дясно.Само казарма за вас и 1 месец социализъм ще е достатъчен да разберете каква е реалноста.Какъвто и да е Б.Б е по добре от преди.
64
0
 
0
 
! Отговори
до 69 преди 6 години
Ти къде си живял бе да не си живял след 89г по времето на капитализма и демокрацията та едно кило леща ти е струвало толкова? Виденов и Бай Тошо са съвсем различни хора дрогарю капиталист.
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 62-Кажи беГлупости. Като запада съсипа икономиката как искаш да няма хиперинфлация бе ти луд ли си? Ако ти запалим апартамента кой ще е виновен че нема къде да живееш, огъня?
62
1
 
1
 
! Отговори
До 62-Кажи бе преди 6 години
Ти къде си живял бре? При Виденов едно кило леща струваше 850 лева-Помниш ли ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА,зърнената криза,освирепелия народ независимо от партийна принадлежност.Не разбрахте ли че комунистите могат да правят само революции ,да обещават и да изпразват хазната.Какви 10 години бе ,някои сме живели по-дълго и сме свидетели на много неща.Социализма рухна от самосебе си по цял свят и в Русия вече не го строят Това което сме преживели ние дечко ,ти не можеш да проумееш.Сега е слободия за вас пубери!
61
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КГБ хибридните суджуци: Решетников - Радев - Графигнатиево !
60
3
 
5
 
! Отговори
през 1999 преди 6 години
Сърбите да ни осигурят противовъздушната отбрана. Все пак те са единствените, които успяха да свалят през 1999 много невидимия американски бомбардировач F-117.
59
0
 
6
 
! Отговори
до 62 преди 6 години
През комунизма заплатите бяха около 150 лв юнако комунизма фалира три пъти и тъй фалирa, че имахме 250 000 човека армия, 30 изтребителя и подводници и космонавт и компютри Едно билетче в градския транспорт беше 6 стотинки при всеки един фалит. Лекaраства, храни, дрехи, парно, ток. всичко струваше стотинки безплатно здравеопазване и прочие. Тия 150 лв се равняват на около 3 000 лв cегашни по покупателна способност, ето тъй фалира.
58
1
 
3
 
! Отговори
Кажи бе, кажи преди 6 години
До Анонимен 47А и още нещо, днес Германия обяви, че Гърция е излязла от кризата.Гърция с дълг 300 милиарда евро не е фалирала пък ние сме фалирали а?Айде бегай при KYRнелия да обсъдите тактиката.
57
1
 
3
 
! Отговори
До Арсенал преди 6 години
Ти Таско за народен представител ли го имаш .Точно той е байГаню!
56
0
 
2
 
! Отговори
Кажи бе, кажи преди 6 години
До Анонимен 47Ахахаха чакай, че ти дочетох простотиите..Кошницата в магазина тогава я пълнех за 7-8 лева,а сега за същите неща една двайсетачка не ми стигаПълнел си наелоново пликче, не кошница.Дай да видим каква е инфлацията за 10 години и каква беше при Станишев за една година.Хайде !