Минута мълчание в НС в памет на жертвите в Бургаско

Днес в община Камено е обявен ден на траур в памет на жертвите
26 окт 2017 10:15, Василия Пейчева
24
Минута мълчание в НС в памет на жертвите в Бургаско
Снимка: БТА

С минута мълчание в памет на жертвите на наводненията в Бургаско започна днешното пленарно заседание.

От името на парламента председателят на Народното събрание Димитър Главчев изрази съпричастност и солидарност с болката на близките на загиналите.

Още по темата


Вчера наводнението в Община Камено отне три човешки живота, а една жена от Черни връх се издирва все още.

Засегнати от пороите са селата Камено, Константиново, Трояново, Братово, Ливада, Русокастро, Равнец, Черни Връх, Полски извор, Тръстиково и южните квартали на Бургас.

В някои места в областта количествата на валежите достигнаха до 100 л/кв.м.

Днес в Община Камено е обявен ден на траур в памет на жертвите на стихията.


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ОСТАВКА!!! Избихте народа, маскари!
22
0
 
8
 
! Отговори
GD преди 11 месеца
Такова лицемерие и наглост!
От парламент, правителство и общини зависи изграждането и поддържането на инфраструктурата и точно поради тяхното престъпно бездействие се случват такива трагедии. А и не само - те са отговорни за цялата мизерия в малките населени места, където хората живеят ден за ден за да оцелеят някак си.
И сега същите тези боклуци ще ми обикалят телевизиите като цветарки за да се обясняват, да обявяват дни на траур, да изказват съболезнования и да пазят минута мълчание. СЪД!!!
21
1
 
8
 
! Отговори
Почитател преди 11 месеца
Това държава ли е ?Пари за военни контингенти за Камбоджа, Ирак, Румъния и ни знам още за къде има! Пари за уж магистрали,а това са ,,скрити ,,военни летищни писти,, има, пари за елементарно строителство на селски мостчета и водохващащи канавки няма.Няма пари и за ,,Евангелието на Левски!,,Е... какво искаш тогава от хора,коиито уважават паметника на ,,Ковача,,в Брюксел,а хабер си нямат от това,което ни е завещал Васил Левски и то завети отнасящи се до всички народи в света.
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В момента властта в БГ - на централно и на местно ниво е пълна със случайници.
Единственият критерий при назначаването им е да са безрезервно верни на Партията и лично на Вожда Еднокнижник.
И в никакъв случай да не са по-умни от него.

РЕЗУЛТАТИТЕ СА НАЛИЦЕ ... за съжаление.

Бог да прости нелепо загиналите в мирно време българи.
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 10
защото вече нямаме държава, а сме краварска колония,управлявана от генерал-губернатор.С фондовете от ЕС се купува т.нар. "елит", който освен да краде, изпълнява безпрекословно заповедите на господарите.За това ли скачахме по площадите - да разрушим всичко постигнато и построено през "лошия" социализъм?
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пари за магистрали към Турция и Гърция има, а за чисти циментирани корита на реките и укрепване на язовирни стени няма. Вече се чудя кое е по-важното?
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нека да сравним България, например с Чехия или Румъния, когато има такива бедствия. Вижте им екипите и машините, организацията. Къде са те, къде сме ние. Съджука превърнал държавата в обран бостан, пари за линейки и пожарни няма??? Да не говорим за Спасителни системи. У нас линеките се карат от едно смачкани чичовци, облечени като просяци. В Румъния екипа е като барети, стегнат, eкипиран. Защо ще даваме милиарди за самолети, да се подобри ГЗ, БП и Пожарната. Кой спасява, те, тогава? Оставка!!!!
16
0
 
15
 
! Отговори
ХХХ преди 11 месеца
Минута мълчание - година оправдание !
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да, с основание хората са нервни и ядни. Монокнижника разнебити държавата с пиставянето на верни но много проЗДи като кметове, министри и всякакви. Резултатите ги виждаме. А днес Цецо Цървула рече, че вината била на тези които предвиждат времето, не били познали. Във всяка една развита държава, провинцията е по-красива, спокойна и уредена. При възможност, хората бягат от големите градове. У нас 5-6 града, останалото разруха, бедност, изостаналост. Умни хора трябват, не верни на падишаха.
14
0
 
15
 
! Отговори
Цинизъм 2 преди 11 месеца
Г-да депутати, ако е останала какпака съпричастност и хуманност във ВАС...
1. Водната инфраструктура е част от НС-нст на БГ, тя не може да бъде в частни ръце.
- Национализация на всички язовири, контрол и доклад на състоянието.
- Не може в Искър да се изсипват фекални води от вилите, когато има санитарна зона, какво правят там?!
-Кой е дал разрешение за построяването им - РДНСК или друг, да си понесат отговорност по НК. За пречистване се слагат вредни и опасни химикали.
Вие създадохте Законите
13
0
 
18
 
! Отговори
справедливост преди 11 месеца
ОСТАВКА ! ! !
12
12
 
2
 
! Отговори
zorro преди 11 месеца
В България е ден на траур,загинали са 3-ма и една в неизвестност..А в Лондон изгоря многоетажен блок с десетки жертви- и нямаше дори извинение...Просто грешка...
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За Хитрино съдят машинистите, като избягват да съобщават името на железопънтия превозвач Булмаркет. Защо? Защо Булмаркет си изтеглили парите от българските си сметки ... защо застраховката им не покрива стойността даже на техния локомотив? Защо редовно са пътували с превишение на скоростта? Защо въпросите за това се игнорират? Защо?
10
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Погнусявам се от безочието и наглостра на тези 240 бандити в НС!!! Защо са там, само за да трупат пари и се окопават във властта. Огромна част от България е изоставена. Изсичат се дървета нелегално, изнасят се, далаверата върви. Дават се пари за малките общини, които се крадат веднага, от 50до80%. Суджук ефенфи няма капацитета да управлява, няма програма която да спазва.Каквото дойде, важното е САЩ и ЕС да са доволни.България, българина, да умиргат в бедност и нещастия.Само глоби, данъци и такси
9
2
 
19
 
! Отговори
до 6 преди 11 месеца
Собственици на почти всички язовири в България са мутрите от ГЕРБ и това се знае от години, но медиите услужливо мълчат.
Едно от първите неща, коиото Борисов направи, след като узурпира чрез фалшификации властта през 2009 година бе да раздаде на приятелчетата си от СИК язовирите на България, строени от родителите ни.
8
1
 
18
 
! Отговори
Цинизъм! преди 11 месеца
Съболезнования към близките на починалите,или по-скоро убитите!
Да..., убити, поради бездействието, беззаконието и арогантността на управляващите, независимо от партийната принадлежност.
- Късат се стени, язовирите преливат - част от тях са дадени на частници.
Уважаеми господа депутати, днес Вие с корупционните си Закони убихте хора.
Язовирите и водите са част от националната сигурност. Как продадохте ноември 2010 77% дял на Веолия?! Давате водна инфраструктура на частна ф-ма?
Срам и позор за БГ
7
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"НАГЛИТЕ" са в парламента.
6
0
 
20
 
! Отговори
zeus преди 11 месеца
Скъсали са се стените на 7 микроязовира, кой ги стопанисва, поддържа ли стените? Пак ли няма виновни?
5
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дядо Боже и Орешарски са виновни.
Некадърниците от ГЕРБ така и не понесоха отговорност за десетките жертви в село Бисер, в село Хитрино и сега в Бургаско.
Те са над закона, а простият материал не спира да гласува за палачите си.
4
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Колко осъдени има за трагедията в село Бисер по време на Борисов 1?
Взети ли са мерки, които да не са само на хартия
Явно не?