Ламбо преди Конгреса: С войните дотук или ние ще сме дотук!

Актьорът излезе с отворено писмо до критиците на Корнелия Нинова
27 окт 2017 14:21,
102
Ламбо преди Конгреса: С войните дотук или ние ще сме дотук!
Снимка: архив "Булфото"

Стефан Данаилов, актьорът-любимец и емблема на БСП, излезе с отворено писмо до критиците на Корнелия Нинова ден преди конгреса на социалистите.

На най-висшия си форум утре червените ще обсъждат как да бъдат алтернатива на ГЕРБ. Очаква се обаче недоволните от политиката на Корнелия Нинова да я подложат на сериозни критики.

В писмото си Ламбо ги призова да спрат войните или те ще свършат работата на опонентите, която те не успяват да свършат.

"Не мога да си обясня каква е тази мания, всеки от "нас" да си мисли, че нашата столетница не може без всеки от "нас", че ако не сме "ние" - другите са само грешници, че можем да служим на хората и Партията, само ако сме в нейното ръководство... и никъде другаде...", пише актьорът-социалист.

Още по темата

Той пита какво ли мислят за това хората, които дори не са членове на БСП, но от години вярват безапелационно на партията.

"Иска ми се да попитам тия, които винят Корнелия, че няма политическа инициатива, че няма визия за развитието на Партията в перспектива, че няма опозиционно поведение - Вие, другари, имате ли идея, какво всъщност значи това? Мислите ли, че само вот на недоверие, поискан от парламентарната група е достатъчен да олицетвори опозиционно поведение, ако не се ангажират всички членове на Партията с такова искане?", пише още Данаилов.

Той напомня битките на соцлидерката и пита къде са били критиците й тогава. Ламбо изброява издигането на Румен Радев за президент, въвеждането на мандатност за лидера и депутатите от БСП, многото законодателни инициативи, борбата за Бузлуджа, за телевизия на БСП, за Бюджет 2018.

"Отдавна си задавам въпроса - кога и защо рутината се настани сред нас? Забравихме призива на писателите до 49-тия Конгрес да оставим в миналото задкулисните игри, компроматите и компромисите с политическото ни кредо", пише още Стефан Данаилов.

Той допълва и че не пести критики и към Нинова, които споделял и със самата нея.

"Тя е самоотвержен биткаджия, но готовността й за поемане на отговорност от името на цялата партия не винаги е най-доброто поведение за един водач. Препоръчвал съм й, че има нужда понякога да изчака и опипа пулса на общото мнение. Да си пръв сред равни не значи първи да поемаш всички тежки удари", пише актьорът и допълва: "Подкрепям Корнелия, вярвам й, нейният хъс за победа над нашите опоненти има истински притегателен заряд и не бих се лишил от радостта от сърце да й помагам".

Ламбо подкрепя и тезата, че може би е време младите да поведат редиците, а възрастните да ги следват.

"Войните помежду ни трябва да свършат тук и сега или те ще довършат онова, което не се отдава засега дори на опонентите ни! Спрете междуличностните противопоставяния и да се залавяме  за работа!", завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До СТРАНДЖАТА Абсолютно си прав Странджа. Като ден днешен си спомняк как в едно интервю Ламбо призна , че 10 г. е мислел дали да стане член на БКП. За тези 10 г. е успял да прозрее че без партията няма кариера. Та какъв комунист е тоя , един нагаждач .
84
0
 
1
 
! Отговори
позитано 20 преди 6 години
Избирам второто.
83
2
 
5
 
! Отговори
nina преди 6 години
"...Спрете междуличностните противопоставяния и да се залавяме за работа." Много добре казано, г-н Данаилов! Чудесно би било това да е мотото на работещите в българския парламент - включая и БСП!!!
82
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Конграчулейшън,т...ри,наспахте ли се? Как сте с идеологиите и коя е най-хуманната?!
81
0
 
11
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Ламбо, Ламбооо, от комунистическата идеология и идеята за социално равенство на БСП (БКП) остана само популизма!!!!!Повечето от твоите съпартийци днес са по "капиталисти" и от капиталистите!!!Язък, Ламбо, почти цялото ръководство на партията ви се продаде за "30 сребърника"!!!!!
80
13
 
17
 
! Отговори
Мим преди 6 години
Ламбо, никога не е късно да станеш за резил... няколко пъти.
79
14
 
10
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ СУДЖУКА преди 6 години
ТАЛАНТЪТ СРЕЩУ БЕЗДАРИЕТО- ТОВА Е ТЕМАТА. НЕГРАМОТНИТЕ ДРАСКАЧИ САМО ПОВТАРЯТ ПРОСТОТИИТЕ БОКОВИ, КОЙТО НЕ СЕ ПОСВЕНИ ДА ОМАСКАРИ И НАЙ-ЛЮБИМИЯ АКТЬОР НА НАЦИЯТА СТЕФАН ДАНАИЛОВ- МАСТЪР. КРАСИВ,ИНТЕЛИГЕНТЕН, БЕЗСПОРЕН ТАЛАНТ, СВЕТЪЛ УМ.СРЕЩУ СЕБЕ СИ ИМА ЕДИН ДРЕБНАВ ***, ОТМЪСТИТЕЛЕН, БЕЗПАРДОНЕН ГРУБИЯН КАТО БАНКЯНСКИЯ, КОЙТО НЯМА ДА БЪДЕ ЗАПОМНЕН, А ОСМЯН И ЗАКЛЕЙМЕН СЛЕД НАХАЛНИЯ МУ ПРЕСТОЙ ВЪВ ВЛАСТТА. КАРИКАТУРА И ПОДОБИЕ,ЧЕ Е НЕЩО ВЕЛИКО САМО В СОБСТВЕНАТА СИ БОЛНА ФАНТАЗИЯ И ПРЕТЕНЦИИ
78
10
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Ламбо е един ***... - яхнал червената вълна, но не по убеждение...
77
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ламбо беше чаровник и отличен артист.Не случайно студентите го наричат мастер,а не тиква.
76
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ламбо е един голям *** цял живот е бил храненик на власта(комунистите) и не се наяде още иска да управлява сигурно ще живее три живота.
75
3
 
8
 
! Отговори
морал преди 6 години
Не ми дреме за бсп.Но герп що не ги наказаха,а си съжителстват с тях ,делят печалбата и от време на време се "ръчкат",та смях да става?Щото са същите крадци като тях,че и по зле.Шмекериите ще затрият държавата,а те ще се кефят на парите,колко да се кефят-животът е миг и нищо не се носи на оня свят.
74
2
 
27
 
! Отговори
БСП е обречена преди 6 години
БСП не са нито социалисти, нито комунисти, просто ръководството и е от децата и внуците на олигарсите от полит-бюро, от ЦК, ДКМС, докато симпатизантите и са от бедния българки народ. Така крадените, бедните и онеправданите се надяват на чудо червените милионери, т.е. техните палачи, да се смилят и да им дадат подаяние. Това няма как да стане никога! Затова тази партия е обречена, поне докато не се пречисти напълно и не стане истински представител на бедните слоеве от населението.
73
13
 
8
 
! Отговори
АРИЯ НА КЛЕВЕТАТА преди 6 години
ТУК БРОДИ ЕДИН НЕНОРМАЛНИК, НА КОЙТО КАКВОТО И ДА МУ ОПОНИРАШ, ТЪПО И УПОРИТО ЩЕ ТВЪРДИ, ЧЕ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ. ДОРИ НЕ ЗНАЕ КОЛКО Е ПРАВ - КАНДИДАТ ЧЛЕНЪТ НА БКП ИВАН КОСТОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ГРАБИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ. НО, ЕДИН ОТ НАЙ-МЛАДИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА БКП БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ,МУ СЛОЖИ ШАПКАТА, ВЕЧЕ Е МИЛИАРДЕР, НО НЯМА НАЯЖДАНЕ. ПОСОЧЕНИТЕ ОТ НЕГО ХОРА ОТ БСП, НЕ САМО,ЧЕ НЕ СА ОТГОВОРНИ ЗА СЪСИПИЯТА НА ДЪРЖАВАТА,СА В ЧАСТНИЯ СЕКТОР,А НЕ В УПРАВЛЕНИЕТО КЪДЕТО СЕ КРАДЕ БЕЗНАКАЗАНО
72
1
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До я па ти ..... Прав си, за Бат Серго от "На всеки километър", където той заедно с Митко Бомбата, се беше превъплътил в ролята на *** агент, дошъл да върши диверсии в предКомунистическа България, трябва да се говори или добро .... или нищо .... !!!
71
12
 
4
 
! Отговори
я па ти преди 6 години
Я клекни Калеко,когато говориш за Ламбо.Коман са ва-Комси комси комса не е като парле ву франсе,ще знаеш!
70
4
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Споко Ламбо,"Вие се на всеки километър от тук до края на света",а войните са част от Вашата природа, като почнем от партизанските Ви акции, за обиране на мандри, диверсиите Ви и взривяването на църкви /атентата в Света Неделя/, та да стигнем до куфарчетата на Луканов, приватизационните бонове на Виденов, организирането на метежи, като февруарския и източване на банки, като КТБ, това е все част от Вашия почерк, така че ако не воювате както помежду си, така и срещу народа си,просто няма да сте Вие
69
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стефан Данаилов като е изиграл една култова роля някога да не си мисли, че 45 години едноличен диктат, изнасяне парите на народа и избиване на невинни хора като кучета без съд и присъда , 27 години корупция, СИК, ВИС, Мултигруп, АЕЦ Белене и пр. и пр. безнаказано дерибействане на една партия, дошла на власт с държавен преврат и чужди войски са нещо, което българите са забравили или ще забравят ? Тия хора изобщо живеят ли в реалността ? Чудя им се на сбирките и разсъжденията наистина....
68
16
 
5
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 6 години
Прочетох всички мнения и установих,че никой до сега,ама никой не е дал хляб па народа по 15 стотинки килото,освен комунистите по време на тяхното и на народа властване при Социализма.Ето това е истината и враговете (класовите) затова така жестоко беснеят сега.Беснейте! Народа български започна да се събужда! И ще ви омете!
67
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преименувайте се бе, безсрамници.Нито сте комунисти нито сте социалисти,нито сте лява партия,нито сте българи.Вие сте БОК-Безстрамна Олигархична Партия.
66
2
 
25
 
! Отговори
Червените милионери преди 6 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.