Ламбо с критики към Нинова: Но тя не е авторитарен лидер!

Правил й забележки за косата и очилата, харесвал я по-смирена
Обновена: 28 окт 2017 10:34 | 28 окт 2017 10:34,
42
Ламбо с критики към Нинова: Но тя не е авторитарен лидер!
Снимка: архив Bulphoto

Корнелия Нинова не е авторитарен лидер, а в партията разцепление няма, заяви актьорът и член на БСП Стефан Данаилов.

"Имах и друг вариант на писмото - по-левичарски. Но ние не се познаваме от един ден с хората в БСП, но тонът към Корнелия е много груб, каза проф. Стефан Данаилов по повод писмото, което вчера изпрати до съпартийците си в защита на лидера на БСП Корнелия Нинова.

"Тя не е авториратен лидер. Аз имам и критики към нея. Тя се пали много. Харесвам я, когато на участия в телевизията е по-кротка и смирена", заяви Данаилов. Правил й забележки и за косата и очилата.

"Аз не я харесвам с къса коса. И за очилата й казвам, ама там не ме слуша. Тя си има съветници", обясни Ламбо пред "Нова тв".

Още по темата

"Аз се радвам, че жена оглави партия. Не умеем да се радваме, когато има някакви успехи. Ние сме една организация, която е особена, тя има своето минало и ние трябва да направим нейното бъдеще", каза още той.

"Няма разцепление в партията. На някой му се иска да има разцепление, но няма такова", заяви Данаилов.

Ако се стигне до вот на доверие, Корнелия Нинова със сигурност ще оцелее, твърди Данаилов.

"Силно се надявам конгресът да бъде ползотворен. Да има конфликт, но и да има решение", каза Стефан Данаилов.

Ангел Найденов каза, че не е чел писмото му и че дори и да го беше, нямаше да го коментира от уважение към Данаилов. Той обясни, че от съдържателна гледна точка нито една от темите не е достатъчно основателна за свикването на днешния конгрес. Затова ми се струва, че интересът няма да бъде по отношение на документите, които ще бъдат разглеждани. Но част от интригата на това заседание е ще има ли промени в управлението на партията и ще има ли вот на доверие към лидера.

"Стефан Данаилов обича да се обръща към конгресите на партията, това е известно. Струва ми се, че има напрежение в партията. Мисля, че това напрежение може да бъде конструктивно или деструктиво. По-скоро основният въпрос, който за нас е от значение е, накъде ще върви България", каза на свой ред Валери Жаблянов на влизане на конгреса.

"Аз не съм информиран за искане на Корнелия Нинова за вот на доверие към нея. Няма такава точка в дневния ред, това е въпрос на лична преценка", обясни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
8
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Как да няма? А синовете и внуците на бившите първи комунисти.Бащи и дядовци затова ли бяха партизани и ятаци -поколенията да останат необезпечени.АКТИВНИ БОРЦИ ДО 10 КОЛЯНО!!!
10
11
 
4
 
! Отговори
Реално преди 6 години
БСП няма по-удачна лидерска фигура от Корнелия за този момент. Тя е правилното решение. И успешно решава една от основните задачи: да изреже пипалата не ГЕРБ в партията.
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симпатизантите на БСП масово са набори на Данаилов и е ествствено освен от визията на лидерката отдруго да не се интересуват.Дано повечето доживеем техните години.
8
6
 
16
 
! Отговори
Ст.Данаилов оглупя преди 6 години
Стефан Данаилов съвсем оглупя. Въпреки старческата му деменция, желанието му за власт все още е много силно. Все пак никога не е късно да станеш за резил...
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВСИЧКО В БСП Е НАРЕД,САМО КОСАТА И ОЧИЛАТА НА ЛИДЕРКАТА СА ПРОБЛЕМ.
6
1
 
16
 
! Отговори
Байфидан преди 6 години
До хайде стига три. Ами темата е за конгреса на БСП. Защо ни в клин, ни в ръкав намесваш ГЕРБ? Или без значение каква е новината, ние да си плюем по ГЕРБ по презумция? Ето затова те трият - и с основание. Аман от олигоффрени в нета.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не знам, обаче лицето на българското кино, никога не ми се е вписвал в тази партия... не знам защо имам такава асоциация, като чужд тяло в тази т.н. партия, съм го усещал приз цялото време...п.п. иначе статията - не ме вълнува хич...
4
13
 
3
 
! Отговори
ХАЙДЕ СТИГА ТРИ преди 6 години
неудобни за ГЕРБ коментари
3
4
 
13
 
! Отговори
ист преди 6 години
Стар, бален, изку... кал но непоправим подмазвач. Вечната му роля.
2
3
 
25
 
! Отговори
корумпирана пираня преди 6 години
Само да ви припомня, че "великата" лидерка на БСП бе изгонена от зам. министерския пост от Станишев за корупция, заедно е Пеевски!
1
4
 
16
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Аз не виждам какво общо има добрият партиен лидер, с неговата коса и очила!? Явно Ламбо вижда в Нинова, нещо повече от партиен лидер, защото на него му харесвала.