ГЕРБ готви отговор: На 49-ия конгрес – на мракобесната БКП

Бойко Борисов свиква министрите и депутатите си на извънредно заседание
29 окт 2017 07:45,
300
ГЕРБ готви отговор: На 49-ия конгрес – на мракобесната БКП
Снимка: архив Reuters

ГЕРБ се готви за отговор на критиките, които се чуха по адрес на управляващите по време на вчерашния конгрес на социалистите.

На него лидерката Корнелия Нинова обяви курс към предсрочни избори и обяви БСП за алтернатива на сегашната корупционна власт.

За да отговори на това лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов свиква днес разширено заседание на Изпълнителната комисия на партията. В него ще участват членовете на ръководството на формацията, министрите и депутатите.

Още по темата
Това обявиха в съобщение от пресцентъра на управляващата партия. В него се казва, че ГЕРБ отказва да приеме и да мълчи "пред поредната порция от лъжи, манипулации и различни обвинения, изречени днес по време на 49-я конгрес на БСП".

"А всъщност този 49-ти конгрес продължава отброяването на най-мракобесните времена на Българската комунистическа партия, които ще бъдат запомнени с трудовите лагери, взривяваните църкви, националните катастрофи и фалитите на държавата ни", се казва в позицията на управляващите. ГЕРБ винят лидерите на БСП и ПЕС в изричането на груби неистини и смятат, че това е най-агресивна форма на езика на омразата.

"За пореден път другарите от "Позитано" се занимаваха само и единствено с ГЕРБ, вместо да погледнат ситуацията в собствените си редици", се казва в съобщението на управляващите.

В него се напомня, че на последните парламентарни избори хората отново избраха ГЕРБ да управлява страната.

"Гражданите решиха, че не желаят "алтернативата", която им предлагаха Корнелия Нинова и БСП. Гражданите решиха Нинова да остане в опозиция", пише в съобщението до медиите.

В него се допълва, че днес у нас има икономическа стабилност, стабилен икономически ръст, чуждестранните инвеститори откриват нови предприятия, доходите се увеличават постепенно, градовете и селата се преобразяват, инфраструктурните обекти вървят в срокове, България е надежден партньор в ЕС и НАТО и българският глас се чува от всички.

"На тези неща ли предлага отново алтернатива БСП?", питат още от ГЕРБ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че хората знаят кой спечели изборите-ромеите и държавните калинки.
240
0
 
2
 
! Отговори
ТАНЕВ преди 6 години
ТУК Е ПЪЛТО С ПРОСТАЦИ И НИЩО ПОВЕЧЕ.
239
2
 
4
 
! Отговори
ТАНЕВ преди 6 години
ДРАГИ ГЕРБАДЖИИ НЕМОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАЩИТИТЕ ОТ ПРОСТОТИЯТА НА БСП.!
238
4
 
5
 
! Отговори
Помнещ преди 6 години
*** с помощта на Костов приватизира 48 % от Техноимпекс, около 8 милиона долара по цени от онова време. Та точно солташачката на Костов и видна приватизатпрка да го играе боркиня срещу корупцията е яко гнусно.
237
0
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Другари червени ГЕРБерасти,и вечно червени оригинални комунисти,вие вярвате ли си?
236
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
ген петров министьр на здравето по бтв дьщеря му и зет му а аз се бяхзаблудила че е читав мьж на вма не и вьрви на директори позор
235
2
 
10
 
! Отговори
Онкологията на ГЕРБ преди 6 години
Корнелия: Герб крадът, лъжат и са корумпирясъли от оградата ни с Турция до Дунава и от Черно море до Сърбия...Тиквата Бо: Диваци...ДивациЖурналистът който незададе въпроса: къде се научихте на такива лидерски вопли. Глас от залата: И ти да идеш у Симитли един диф тигел да ти изоноди Кмето и ти ке да ги мелиш за живия спомен от пладнешките изсуджуквания на гербалната тиквоидна меласаПипони, Кратуни и Тикви, и с ръпоните не са Онко пациенти защото имат Гербалната Мозъчна Недостатъчност
234
4
 
7
 
! Отговори
бай ганьо преди 6 години
До БОКО Е ПОЛУДЯЛНЕ СИ В ЧАС
233
0
 
1
 
! Отговори
СУРЧО преди 6 години
До АнонименТЪПАНАР
232
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ ще е на власт още 20 години.Свиквайте кремълски продажници :)
231
5
 
10
 
! Отговори
Петя преди 6 години
Бойко е мъник.
230
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другарите от Позитано и господата от никъде- нещата отиват натам.
229
0
 
6
 
! Отговори
В преди 6 години
За да оцелее човек по ваше време,трябваше да е като Галилео Галилей,иначе ако знаеше много,най-често изчезваше!Така,че ако някой искаше да ръсте в кариерата,трябваше да ви върви по гайдата!Друг е въпросът,че не вярвахме ,че всичко тече,всичко се променя,с изключение на простотията!
228
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гавазина на Тато, дето му разтриваше ушните раковини навремето тръгнал да плямпа за мракобесничеството на БКП. И това ако не е лицемерие на ходещ женски полов огран....
227
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом БКП е мракобесна,а всички във властта сте били нейни членове,значи трябва да ви свалим час по-скоро,защото не искаме мракобесни персони да ни управляват.
226
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди, *** избиваха собствения си народ. Сега, шайката на Бай . прави същото.Къде е разликата... А, да! Разликата е, че тиквената шайка е надградена с мутр енски маниер!
225
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко,защо беше член на мракобесната БКП?Защо търкаше ушите на бай Тошо?Защо си запази партийната книжка?Защо се отрече от идеите си?Защо бе,Бойко си такава фурнаджийска лопата?
224
21
 
10
 
! Отговори
Петя преди 6 години
Бойко е велик.
223
7
 
17
 
! Отговори
123 преди 6 години
Царе на лъжите, интригите и манипулациите са чугунените комунистически глава от Герб. Как може народ да избира такъв *** човек за премиер? Не може. Всичко е пито платено, иначе няма как да стане? Ти да организираш и подкрепящ протести 300 дни, да не ходиш на работа в НС, и да казваш, че това не е твоето правителство, какво е това освен организиран бунт срещу правителство, което работеше и отлепи България от дъното. Как може да говориш за стабилност и сигурност след като си правил точно обратно
222
3
 
8
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Колко от тези са били членове на "мракобесническата" БКП и колко от тях са наследници на създателите на ЗЗД /закон за защита на държавата / ...забележете не на монархията!Преводът на думата демокрация е народоуправление . То включва правото на хората живеещи на определена територия ДА СЕ ОБЕДИНЯВАТ И РЕШАВАТ СЪДБИНИТЕ СИ -ОБЕДИНЕНИ ПОМЕЖДУ СИ/ дори и в различни религии/ .ДЕМОКРАТИ ЛИ СА СРЕЩУ КАТАЛУНИЯ ИЛИ ФРАНКОФАШИСТИ ???