ГЕРБ реагирали след лъжите на конгреса на БСП

Правим регистър на фалшивите новини, каза Александър Ненков
30 окт 2017 12:25,
47

Езикът и изречените лъжи по време на конгреса на БСП са накарали ГЕРБ да реагира и да свика извънредна среща на членовете на партията. Това обясни депутатът от ГЕРБ Александър Ненков пред репортер на Bulgaria ON AIR.

По думите му една от основните причини от най-голямата парламентарна група да дадат извънредна пресконференция, е ориентираният изцяло към ГЕРБ конгрес на социалистите.

Още по темата

"Започнахме да правим рубрика "регистър на фалшивите новини". Много са примерите, които показват начина на мислене на тези хора. Това е едно окалване, което те винаги са го можели", заяви народният представител.

"Който и друг да беше излязъл да говори по тема корупция, щях да вникна в неговите думи. Но точно тези хора и точно техният лидер, когато Станишев я уволнява за корупция... Корупция винаги е имало и винаги ще има. Трябва да има работещи правоохранителни органи и работеща съдебна система", каза още Ненков за "България сутрин".

Той е на мнение, че създаването на новия антикорупционен орган и борбата с административната реформа са ефективни методи. За да си боец срещу корупцията, не трябва да си много креслив, смята Ненков.

Депутатът коментира и заявката на БСП да поиска вот на недоверие към правителството.

"Да си представим, че внасят вот на недоверие и правителството не успява да събере необходимия брой гласове два месеца преди европредседателството. Това държавническо ли е?", обясни народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: бспконгресгерблъжи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
2
 
! Отговори
БиБи-2 преди 6 години
Като старшина в ДС Цветанов е могъл да се запише като задочник в посочените в к.46 специалности, но той е записал ВИФ и е станал бегач, а е изкласил като учител по физкултура.. Станал ВИШИСТ и го направили офицер. Бил ли е член на БКП и кога се е превъртял от КаДеСе на демократ. Сам ли е сторил това или са го внедрили като Пета колона в ГЕРБ? И защо като вижда, ч егънките на мозъка му са малко, се стреми към върховете на ГЕРБ и РБ? Ще съсипят те двамата с Б.Б техния ГЕРБ и България...
46
0
 
2
 
! Отговори
БиБи преди 6 години
Ненков, вие от ГЕРБ като се пишете толкова умни и образовани защо не питате орг.секретар на вашата партия защо след завършване на средното си образование не е записал МЕИ или ИСИ (сегашният УАСГ) инженер да стане - в МЕИ я машинен, я електроинженер или Изчислителна техника, та да прослави България? В ИСИ - хидроинженер, строителен инженер, транспортен(пътен) инженер. Могъл е да запише в крайна сметка МГИ или ВФСИ. Приемаме, че не се е класирал, , но защо е отишъл в КДС старшина да става?
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ИЗЛИЗАТ КОЛКО СТЕ "НЕОПЕТНЕНИ" ВИЕ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ! И ИМАТЕ НАГЛОСТТА ДА СЕ ПОЯВЯВАТЕ ПРЕД ГЛАДНИТЕ И НАТИКАНИ В ЪГЪЛА БЪЛГАРИ И ДА СЕ ОБЯСНЯВАТЕ.....
44
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Езин хубав виц завършва така: 1. Не всеки който се изтропа върху теб ти мисли злото; 2. Не всеки който те извади от ла**ото ти мисли доброто; 3. ***нян не чуруликай!!!!!
43
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната остава поредният резил . Гарантирано от ГЕРБ .
42
14
 
2
 
! Отговори
K.Коцев преди 6 години
Абе тия от БСП не могат да си намерят място от яд,че Бойко е предпочитан партньор ?!Ей ,готованковци,стига сте лали като бесни кучета - Бойко може и да не ви харесва,но той прави нещо ,а вие на правите НИЩО! Осъзнайте се класове,бре!Вижте им целта само - да се снеме от власт ГЕРБ и Бойко Борисов! - нищичко за подобряване състоянието на народа?! И пак само голи и мъгляви намерения -е,няма да ви вярваме повече -стигат 50 и повече години -все гледахме за светлина в тунела и какво ?! НИЩОООО! Срам!
41
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 41Чушмъ! :)))))) Каймъ!:))))) Суджук!:))) Кръвно!:)))))))
40
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми те ако направят регистър,трябва да включат всички изказвания и обещания на Бойко Борисов.митой всичко което е казал,ако не до края на деня,то на другия ден вече отрича или коренно променя.
39
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ненков , Биков , Деса , Цветка , Кирилов и Лилито / разбира се / са мозъчният тръст на Управляващата партия! Жалко ,че изпуснаха " великите" Антончо и мИтоди. Слава на таквизи умове!
38
0
 
7
 
! Отговори
До 37 преди 6 години
Значи всеки ,който не харесва ГЕРБ е *** ?
37
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чета колко настървено плюете ГЕРБ ,значи от БСП по-фалшива и корумпирана партия няма.Пълно е с платени ***.И от къде са парите ,които заработвате?Другарката Нинова ли ви ги дава?Вие сте партия на злобарите,за това не можете да спечелите на изборите,и пак няма да спечелите.
36
0
 
5
 
! Отговори
Комисар преди 6 години
Ако Боко разбере колко дела от негово име този *** е "уредил" в КЗК ще се побърка!
35
0
 
11
 
! Отговори
риторично преди 6 години
Не се интересувам от политика, но не мога да не попитам, чисто информативно- с каква цел се изготвя списък на фалшивите новини? Ще ги обявят за класифицирана информация, ще ги обявят за неистина, ще ни забранят да ги обсъждаме или? Ако някой смята, че новина от този списък не е фалшива, как трябва да постъпи? Да премълчи, за да няма последствия? Ще ни обвинят в разпространение на фалшива новина? Добре би било да има яснота по този въпрос, защото явно ще ни се търси отговорност. Просто питам.
34
0
 
5
 
! Отговори
Пророкът Гочо преди 6 години
Тук крадат и с четирибуквието си, за да избягат в хубавия свят и да разберат, че с накраденото там могат да живеят като ... долната средна класа в най-добрия случай. Предишните го разбраха и с върнаха паричките тука като някакви леко странни "чужди инвестиции" - естествено с такса рекет на Бочи, ама последната реколта тиквички като нищо ще опере пешкира.
33
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджук ефенди изнася пари с палета чрез Отряд 28 - това е вярно!!Още преди 7-8 години, мой приятел напусна една от прикрепени служби към нсо.Каза че имало период в който почти всеки месец са ескортирали и товарили контейнери (по коментари отколегите му - с пари), и директно на правит.самолет.
32
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клептоманията е диагноза, с която приемат с предимство в ГЕРБ!
31
2
 
32
 
! Отговори
ДА! преди 6 години
НАПРАВЕТЕ РЕГИСТЪР И КЪДЕ ОТИВАТ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ САМО ДА НЕ ИЗПУСНИТЕ НЕЩО И ОТ ХАСКОВО
30
6
 
32
 
! Отговори
ХАХАХАХАХА... преди 6 години
И ТОЗИ ЛИ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ЗА ЛЪЖИ АМИ ЗАСРАМИ СЕ БЕ ЧОВЕК НАЛИ ЗНАЕШ ТИ КАКВИ СИ ГИ НАДРОБИЛ - ТЕЗИ ОТ ГЕРБ МАЙ ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ ОТ БСП И НАЙ ВЕЧЕ ОТ НИНОВА - Е СЪЖАЛЯВАМ НО В ГЕРБ НЯМА ТАКЪВ ЧОВЕК КАТО НЕЯ - УМНА ЗНАЕЩА,ДОСТА СТРОГА И НЕ ЛЪЖЕ КАЗВА ИСТИНАТА ВСИЧКО И Е ПРОВЕРЕНО ЛЪЖИТЕ СА ОСТАВЕНИ ЗА ГЕРБ И ПАТРИОТИТЕ
29
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя ще да е от интелектуалния елит на герб, по физиономията му личи.
28
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Народа го е казал, хем нас///ани, хем голями. Лелееее, от сутринта, Матросов до Матросов, един излаза, друг влаза. Данговска рече, корупцията била административно нарушение, Суджук ефенди изнася пари с палета чрез Отряд 28, милиарди има на Вирджински острови, крадат и не мислят, че се обръща палачинката. И идва онова После, което чака народа и е настръхнал. Писна му от лъжи, измами, прости и нагли управници, кметове, министри, всякакви! И всяко нещо има край, техният се вижда.