Симеонов за оставката: Активно медийно мероприятие

Вицето бил с добро мнение за личните качества на колегата си
30 окт 2017 13:58,
101
Симеонов за оставката: Активно медийно мероприятие
Снимка: архив "Булфото"

Вицепремиерът Валери Симеонов нарече активно медийно мероприятие оставката на здравния министър Николай Петров.

Ген. Петров се раздели с поста си след телевизионно разследване за това как като шеф на ВМА той е възложил обществени поръчки на мъжа, от когото дъщеря му има дете.

Още по темата

Тази сутрин здравният министър подаде оставка, а премиерът Бойко Борисов я прие.

"Лично аз имам много добро мнение за личните качества на г-н Петров", каза Валери Симеонов, цитиран от "Фокус". Според него не било правилно министърът да подава оставка, въпреки отправените към него упреци.

"По-скоро за мен това беше едно активно медийно мероприятие", каза Симеонов. Той не изключи възможността опозицията да стои зад всичко.

"Вие виждате и самите отговори на въпроса ги знаете. След като няма констатирани нарушения, защо беше нужно един такъв стойностен човек да бъде отстранен, но както знаете ние сме коалиционно правителство. Той е от квотата на ГЕРБ, в крайна сметка колегите от ГЕРБ решават какво да правят", каза още Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
6
 
17
 
! Отговори
бургазлия преди 6 години
ОТ този по голям наглец и лъжец в целия си съзнателен живот не съм срещал на ченото да твърди че е бяло .Вместо да се покрие в замъка КОЗИЯ РОГ в дебрите на Странджа и да не сме да се показва че хората с камъни ще го прогонят Той седнал да твърди за неверни доказани злоупотребиида вини разследващи журналисти ..Тяи неговата съпартийка доказана каналджийка не бе виновна а я осъдиха след като се самопризна .Ред е и на него прокуратурата да се занимае ако досега са му повдигнали обвинение .
63
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
след като по радиото направиха един преглед на инициативите на ексминистър Петров, става ясно, че е настъпил по мазолите голямо множество корумпета. Най-вече му е изяла главата акцията за преборване на ментетата болнични. Такова нещо не може да се прости! Има и други инициативи, планиране мерки за предотвратяване разхищението на средствата на НЗОК, което също не може да се прости! Блатото изригна!
62
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой им с.а в гащите? Неприятно, но си е тяхно. Лошото е, че всички ние го дишаме!
61
2
 
19
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
"Смятам, че Анелия Велева е станала жертва, така вицепремиерът Валери Симеонов защити своята съпартийка от Костинброд, която беше задържана за трафик на мигранти."Е, после тя си призна и я осъдиха. Каза ли нещо после Валери, че не чух?И след Николай Петров няма да каже нищо. Нали времето си върви. Заплати, далавери също. Кой да ти помни тези подробности. Пък и кервана си върви...Е после я осъдиха, след като направи самопризнания.
60
3
 
16
 
! Отговори
до ВС преди 6 години
И ТВОЯТ РЕД ИДВА!
59
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом прикриваш отявлени престъпления- правителството пада!
58
4
 
22
 
! Отговори
sport преди 6 години
Дори се чудя защо прочетох статията :)Тази *** трябва да бъде изхвърлена някъде в северния ледовит океан, а не да му гледаме гнусната и нагла физиономия.
57
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАШИТЕ "НЕОПЕТНЕНИ ПОЛИТИЦИ". ОПЕТНЕНА Е САМО БЪЛГАРИЯ И ТЕЗИ ПЕТНА ГИ ПЛАЩА НАРОДА ,КОЙТО ЖИВЕЕ ДЕН ЗА ДЕН !
56
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МАЙ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ПРАВИ СЪДИИТЕ .АМИ КАК ДА ОСЪДЯТ КРАДЕЦА ДЕТО ОТКРАДНАЛ ДА РЕЧЕМ ЕДНО КОЛЕЛО ИЛИ ПЕТ КОКОШКИ КАТО ТЕЗИ НАГЛЕЦИ ПРИСВОЯВАТ МИЛИОНИ И ТОВА Е ЗАКОННО .....ТОВА Е БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА !
55
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И КАК СА СЕ ИЗТЪПАНЧИЛИ ДА НИ ОБЯСНЯВАТ ,ЧЕ НИЩО НЕ Е СТАНАЛО ,ЧЕ ВСИЧКО СИ Е ЗАКОННО ДА ПРИСВОИШ НАД МИЛИОН ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ Е НИЩО РАБОТА .....
54
1
 
23
 
! Отговори
Кънчо преди 6 години
Когато връткаш далавери и те изловят, вече активно мероприятие ли му се казва? То туй правителство много активисти има.
53
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СРАМ ! НЕ ЩЕТЕ ЛИ ДА МУ СЕ ИЗВИНИМ ДА ГОСПОДИНА ,ЧЕ Е ПРИСВОИЛ ЗА ДЪЩЕРЯСИ НАД МИЛИОН ? НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ! НЕ БИЛО ПОДСЪДИМО ? АМИ ПО ЦЯЛ СВЯТ ГИ ВКАРВАТ ПО ЗАТВОРИТЕ ТОЗИ СИ ПОДАЛ ОСТАВКАТА......
52
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато държавата се е овъртяла в далавери,Местан иска признаване на турско малцинство в България.Как ще отговори властта на това предизвикателство?Предстои да видим.
51
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е! Оставка трябваше да подаде не Петров, а Де/ци/бил Симеонов! И стана ясно, че там има една шайка която не подава оставка или ако подаде, не се приема. Като Делян Хасковски. Останалите бушони ги отстрелват веднага.
50
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валери ,проклет да е денят в който ви повярвах и гласувах четири пъти за вас.От 600 000 на изборите за президент ще стигнете до 600 души. Вече никой не ви подкрепя измамници,вие се самоубихте. Но какво ви пука, нали се обезпечихте.
49
2
 
41
 
! Отговори
реалист преди 6 години
С всяко отваряне на устите си ставате още по- жалки и смешни.
48
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката-шайката/мафията,начело с дон Корлеоне.
47
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво друго да каже Далавери Симеонов?И той плаче за съд,ама няма кой да го подведе под отговорност за 4 пъти оскъпената ограда по границата.И ако при професора става въпрос за милион и триста хиляди,то при Валерко-далаверко злоупотребите са за стотици милиони.Цацарооов,спиш ли?
46
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Стойчо КерестелиевДори ДПС е по-добро от ГЕРБ. Но това не означава, че ДПС е добро за България и българските граждани.
45
2
 
34
 
! Отговори
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: преди 6 години
"Лично аз имам много добро мнение за личните качества на г-н Петров", каза Валери Симеонов... И КАК ЩЕ ИМА ДРУГО МНЕНИЕ? НАЛИ И ВАЛЕРКАТА Е КРАДЛИВ И ЛЪЖЛИВ КАТО Г-Н ПЕТРОВ...