Цачева уверява синдикатите: Пари за увеличение има!

Увеличението за силовите синдикати ще бъде 5% и влиза в сила догодина
31 окт 2017 20:30,
9
Цачева уверява синдикатите: Пари за увеличение има!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Пари за увеличение на заплатите в Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" и Главна дирекция "Охрана" ще има. Това стана ясно след среща на министърът на правосъдието Цецка Цачева с представители на Синдиката на служителите в затворите в България  и Синдикат "Охрана".

Още по темата

Тя е уверила, че в проектобюджета за 2018 г. са осигурени средства за персонал, които позволяват увеличаване на основните възнаграждения в двете главни дирекции, съобщиха от пресцентъра на министерството.

Предвиждало се увеличението да бъде с 5 процента от началото на следващата година. "В рамките на закона ще бъде търсена възможност за удовлетворяване и на други искания, поставени от вас", изтъкнала на срещата министър Цачева.

На срещата е станало ясно, че работната група, която има за цел унифициране на правилата за формиране на допълнително възнаграждение за постигнати резултати в служебната дейност на служителите в двете главни дирекция, ще се събере в спешен порядък до дни, за да изготви необходимата нормативна основа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Цачева е напред във времето. Вече е приела бюджета и знае че има пари за полицията. Дали заслужават или не е друг въпрос. И накрая, моите съболезнования за очакваното увеличение от 5%. По добре нищо, отколкото такава подигравка.
8
0
 
8
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Цачева казва, че има пари за петнайстата заплата на хората от правосъдното министерство
7
1
 
12
 
! Отговори
99 преди 6 години
Разочаровън съм. Те Не заслужават. Има единици които заслужават. Но са малко. Да ги направят *** процент заедно със съдиите. Като пребират и глобавят да им се дига заплатата от глоби. Тия смот-ани политици не разбраха,че хазната трябва да се пълни не от високи данъци а от глоби!
6
8
 
14
 
! Отговори
Нели преди 6 години
Полицията никога с нищо не ми е помогнала. Имала съм нужда ,писала съм жалби ,но никога с нищо. Вече нямам никакво доверие в полицията не пиша и няма да пиша жалби безмислено е да хабя химикалки и нерви.
5
0
 
15
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
Само за тях ли , за другите сектори няма ли да има по-високи заплати???
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цачка Цечкова трябваше да е майката на матряла, но руските хакери... еех, поне бащицата ни остана.
3
2
 
23
 
! Отговори
Драйвър преди 6 години
Цачева! Честит празник. Днес е денят на тиквата респективно на ГЕРБ, както и на всички вещици. Още веднъж честито!
2
2
 
20
 
! Отговори
УЖЖЖАААААСССССС! преди 6 години
Цачева няма нужда да се гримира и маскира за Хелоуийн.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Pensii 500 eur minimalna saplata 1000 eur kskzo v garzia rumania sarbia turzia namsleni saolsti ns deputstski saplati do 2500 lv ministri 3000