ГЕРБ напомня: Няма да управляваме с БСП! Невъзможно е

Управляващите се ядосаха от думи на Кирил Добрев
31 окт 2017 14:03,
131
ГЕРБ напомня: Няма да управляваме с БСП! Невъзможно е
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Ръководството на ГЕРБ излезе с позиция, в която отново напомни, че партията не иска да управлява с БСП.

Още в неделя, след разширено заседание на министрите и депутатите си,  управляващата партия обяви, че никога не е имала намерение да управлява със социалистите, няма да има и за в бъдеще.

Изявлението дойде ден след конгреса на червените, на който лидерката Корнелия Нинова каза, че партията на Бойко Борисов се е опитала да опитоми опозицията с постове.

Още по темата

Днес ГЕРБ отново напомнят, че няма да се коалират с БСП по повод вчерашно изказване на зам.-шефа на Националния съвет на социалистите Кирил Добрев.

Вчера той анализира интервю на Корнелия Нинова от миналата година и каза, че ако БСП са първа сила, е нормално да поканят ГЕРБ на разговори за коалиция.

"Нормално е, ако ГЕРБ се съгласи, да търсим начини за решаване."

"Днес се разминаваме, пак казвам – днес се разминаваме, след три години може да се съберем", цитират от партията на Борисов думите на социалиста.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще продължи да опровергава лъжите на БСП за възможно коалиционно управление между двете партии, се казва още в изявлението на Изпълнителната комисия на управляващата партия.

От централата на ГЕРБ за пореден път обясниха, че за партията е "невъзможно и неприемливо" да управлява заедно с БСП. "Никога и под никаква форма подобна коалиция не е била обсъждана нито вътре в ГЕРБ, нито с представители на БСП", обявиха още от управляващата партия.

От ГЕРБ припомниха, че на конгреса си на 26 ноември ще обсъдят приемането на специална декларация, в която се казва, че партията няма да управлява заедно с БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
3
 
! Отговори
Пенсионер, човек. преди 6 години
БСП няма да управлява без ГЕРБ. Невъзможно е .
114
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гангстера бил бесен...а не може да стреля ...ами сега...ще гепи още някой друг милиард, ще глътне още няколко тона суджук и ще се успокои
113
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вечер баба Корнишона с тиква ли се коалира или с краставица и 2 тик?
112
1
 
1
 
! Отговори
Бож. преди 6 години
Как мина празника на Корнишоните?
111
0
 
5
 
! Отговори
КОНГРАЧУЛЕЙШЪН ТИКВО преди 6 години
ТОЧНО ТАКА! КОМУНИСТИТЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И ИВАН ЙОРДАНОВ КОСТОВ/СТИГНАЛ ДО КАНДИДАТ ПАРТИЕН ЧЛЕН,ИЗПРАТЕН В УКРАЙНА, ТОГАВА В СЪСТАВА НА СССР И СТАВА АГЕНТ НА СЪВЕТСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ/, А СЕГА ОТ"НАЙ-УБЕДЕНИТЕ ДЕМОКРАТИ", ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ. И НЕ САМО ТОВА, ЗАКОПАХА СТРАНАТА И НАРОДА СЕ НЕПОСИЛНИ , ЗАГРОБВАЩИ ЗАЕМИ. ЗНАЧИ: ВЕДНЪЖ РАЗГРАБВАНЕ-ОТ КОСТОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ, В ХАЗНАТА ВЛИЗАТ 2 МИЛИАРДА, ПРИ ПРИВАТИЗИРАНИ 22 МИЛИАРДА,А БОКО ЗАГРОБИ НАРОДА С 20 МИЛИАРДА ДЪЛГ И ОГРАБЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ.
110
0
 
16
 
! Отговори
Ми преди 6 години
Вие не трябва да управлявате с никой просто не трябва да сте в управлението.
109
3
 
11
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Герб да кажат ,колко заеми теглиха през годините,които са на власт!Колко?Просто и ясно!Колко?
108
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти му казваш,че е за затвора, то ти казва че не иска да се коалира!!!! Тези хелоини съвсем изтрещяха!
107
4
 
6
 
! Отговори
бай ганьо преди 6 години
До АнонименТИ СИ ТИКВАТА ПРОСТА
106
1
 
8
 
! Отговори
Бож. преди 6 години
Честит празник,Корнишони!
105
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко, къде си бе! Честит празник ТИКВИ!
104
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само с БСП, и без тях ГЕРБ не щат да управляват.Вече десет години само крадът и мародерят.Айде поискайте и малко работа да свършите, бе гробари.Докоганще ви чакаме да се научите как се управлява.Как с краде разбрахме.Как се измъквате от бедствия , наводнения , взривове, бири, суджуци, апартаменти и всякви такива - разбрахме. Че не щете да работите - разбрахме.Сега разбираме, че и занапред ще се дърпате от работата и щ налитате на свинското. Тикви.
103
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
браво
102
4
 
8
 
! Отговори
Жиб. преди 6 години
Хелоуин е ден и на баба Корнишона- честит имен ден,червено бабче!
101
3
 
9
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
100
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пощадете премиера поне днес-празник му е.Хелуин-тиквен ден.Честит празник,Бойко.
99
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е,кой ви моли да управлява с вас,та излизате с отрицателна позиция.Абе вие друга работа нямате ли си?Тази държава е оставена на автопилот.Чиновниците или се обясняват,или опровергават или ръсят едни и същи глупости пред която медия ги покани,да се чуди човек кога работят.
98
0
 
12
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Бае ви Прое пита:ако при него е бил кмета на Симитли,тогава може,да е хванала нещо.
97
9
 
3
 
! Отговори
Бае ви Прое пита: преди 6 години
Чувам,баба Корна направила пътяка до Бойковата одая от зор да се хваща с връзки и да са уряжда,но чувам и друго- хванала се за друго,па не щяла да са пуска?
96
3
 
5
 
! Отговори
Бож. преди 6 години
Въпрос към Съветник Исти:-Кога ГЕРБ ще управлява заедно с БСП? Отговор: Когато Стаянишев влезе в НС и се закълне с ръка върху "Майн кампф",че е чист кореец.