ГЕРБ напомня: Няма да управляваме с БСП! Невъзможно е

Управляващите се ядосаха от думи на Кирил Добрев
31 окт 2017 14:03,
131
ГЕРБ напомня: Няма да управляваме с БСП! Невъзможно е
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Ръководството на ГЕРБ излезе с позиция, в която отново напомни, че партията не иска да управлява с БСП.

Още в неделя, след разширено заседание на министрите и депутатите си,  управляващата партия обяви, че никога не е имала намерение да управлява със социалистите, няма да има и за в бъдеще.

Изявлението дойде ден след конгреса на червените, на който лидерката Корнелия Нинова каза, че партията на Бойко Борисов се е опитала да опитоми опозицията с постове.

Още по темата

Днес ГЕРБ отново напомнят, че няма да се коалират с БСП по повод вчерашно изказване на зам.-шефа на Националния съвет на социалистите Кирил Добрев.

Вчера той анализира интервю на Корнелия Нинова от миналата година и каза, че ако БСП са първа сила, е нормално да поканят ГЕРБ на разговори за коалиция.

"Нормално е, ако ГЕРБ се съгласи, да търсим начини за решаване."

"Днес се разминаваме, пак казвам – днес се разминаваме, след три години може да се съберем", цитират от партията на Борисов думите на социалиста.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще продължи да опровергава лъжите на БСП за възможно коалиционно управление между двете партии, се казва още в изявлението на Изпълнителната комисия на управляващата партия.

От централата на ГЕРБ за пореден път обясниха, че за партията е "невъзможно и неприемливо" да управлява заедно с БСП. "Никога и под никаква форма подобна коалиция не е била обсъждана нито вътре в ГЕРБ, нито с представители на БСП", обявиха още от управляващата партия.

От ГЕРБ припомниха, че на конгреса си на 26 ноември ще обсъдят приемането на специална декларация, в която се казва, че партията няма да управлява заедно с БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Главите ще ви режа и на цялото ви семейство.
94
5
 
15
 
! Отговори
ДОБРЕ... преди 6 години
АМА ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ БСП НЕ СЕ НАТИСКА ДА СЕ КОАЛИРА С ВАС СТИГА СТЕ СИ ИЗМИСЛЯЛИ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ К.ДОБРЕВ ВИ ПРОБВА И ВИЕ СЕ УТРЕПАХТЕ ДА СЕ ЯДОСВАТЕ СПОКО..... КОРНЕЛИЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ДОСТАТЪЧНО ДЕПУТАТИ И АКО И ТРЯБВАТ ДВАМА ТРИМА НАМА ДА СА ОТ ГЕРБ И ПАТРИОТИТЕ
93
0
 
22
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
А защо отказа да напуснеш БКП навремето, бе мутро?
92
2
 
13
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Корнелия Нинова не е казвала, че Бойко е предлагал коалиция с БСП, така че няма какво да се опровергава. Нинова каза, че са предлагали постове и това е вярно. Да си припомним, че Бойко предлагаше на Деница Златева (зам. председател на БСП) пост на министър в правителството на ГЕРБ. И след като тя отказа, някои медии известно време обсъждаха темата защо ѝБСП не иска да управлява заедно с ГЕРБ. А Бойко си траеше, но не мина номера. А за горещия картоф на европредседателството отлюспиха Боршош.
91
0
 
5
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Има сфери, в които трябва да се дава свобода, но то е по подразбиране, свързано с човешките права, със свободата на личността. Но когато трябва да управляваш национално здравеопазване, национална сигурност, икономика и каквото и да било национално дело, се изисква строга пирамидална структура, която да направи да достигне до всеки българин еднакво качествено и сигурно грижата за него. А не, болницата фалирала, общината фалирала, защото на местно ниво някой бил неспособен.
90
3
 
4
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
87, единственото, до което водят мажоритарните избори е казусът Каталуния. За да бъдем една държава, с един общ дух и цели, не можем да имаме различни цели на регионален принцип. Когато ковеш закони, трябва да възприемаш народа като единица. Няма закони за София, закони за Варна и закони за Кърджали. Достатъчно е това, че избираме регионално местната власт, но изпълнителната, която прилага законите. Едни силни независими регионални политици биха скарали регионите.
89
2
 
8
 
! Отговори
луцифер преди 6 години
тия ги разправяй на бустана от тикви
88
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е защо таака нали сте все червени там на ж.павета
87
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бсп никога не са толерирали мафията,затова имаше толкова показни убийства.Сега мафията си има държава.Смърт за измекярите мафиоти-комплексирани некъдърници
86
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-големи крадци няма как да има.Герберските *** скоро сами ще искат да са в затвора
85
3
 
7
 
! Отговори
Банкинските Комисари преди 6 години
това крещене че тиквите нямало да управляват в коалиция с Алените макове мирише на това да има от менторите як натиск връз тиквеника да се коалира защото иде потоп и всичко което окупираха, заграбиха и узорпираха им се И З П Л Ъ З В А!некой да е чул Корнелия да плямпа че би било ако така да се каже... да се коалират с тиквютките.нема такъв филм
84
12
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До 83:Преди да пишеш Борисов с кого се е целувал и къде си спомни,че първо вашия Станишев се целуваше с Местан и му се извиняваше за "възродителния"процес.
83
2
 
14
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
"Премиерът на ГЕРБ Бойко Борисов предложи на председателя на БСП Корнелия Нинова да поеме поста на председател на Народното събрание, но тя отказа."Още помним, нали. А това, че Бойко говори каквото му дойде на момента, го знаем отдавна. За утре можем само да гадаем.
82
2
 
17
 
! Отговори
Будва преди 6 години
Нали говорихте че и с ДПС няма да управлявате.Цяла банка откраднахте.Без убити няма да стане,на мутрите мутренската
81
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко си знае работата и за това успява да управлява толкова успешно
80
3
 
7
 
! Отговори
Край преди 6 години
Да бе. Герб, ДПС и БСП отдавна управляват заедно всичко от което падат пари - През КТБ заедно ни окрадоха около 4млрд лева, В "санирането" работят и червени фирми. Единствения начин да се разбие тази задруга са мажоритарни избори в два тура ама те народе мой са ти забранени. Па и ти народе или не го разбра или при толко бира в найлонови шишета и кебапчета от пилешки клюнове не ти е до революции.
79
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто няма да съществувате скоро мутри.,,1.20000 българи затрихте за 10 години.Един по-един ще сте на екскурзия.Аз специално няма какво да губя,затова ще усетите колко болка има във този свят
78
1
 
6
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Това е добре, сложи се точка на нещо, което се мътеше от много време, мечтата да се управлява като в Германия. Най-накрая приключихме с този въпрос. Без опозиция не става. Обединението е хубаво, но само когато мотивът е много чист и благороден и е сигурно, че самите хора също са такива. В политиката това не се приема по подразбиране, защото не важи, когато се носи такава власт. Властта корумпира във всяка сфера. Дори почтени хора.
77
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко казал на Нинова че ще и щипне нянките а тя му казала че ще му щракне яйчицата! Та взели че се.......
76
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе няма невъзможна любов. Само преди месец /може и по-малко/ Бойко Борисов и компания бяха на сватбата на Волен Сидеров.Преди това какви тежки думи си думаха, в съда ходиха , клетви един друг си казваха и най-накрая се прегърнаха и в уста се целунаха и подаръци си дадоха. Продуцентите и сценаристите на турските сериали могат да завидят.Голям *** си Боко-о-о-о