ГЕРБ напомня: Няма да управляваме с БСП! Невъзможно е

Управляващите се ядосаха от думи на Кирил Добрев
31 окт 2017 14:03,
131
ГЕРБ напомня: Няма да управляваме с БСП! Невъзможно е
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Ръководството на ГЕРБ излезе с позиция, в която отново напомни, че партията не иска да управлява с БСП.

Още в неделя, след разширено заседание на министрите и депутатите си,  управляващата партия обяви, че никога не е имала намерение да управлява със социалистите, няма да има и за в бъдеще.

Изявлението дойде ден след конгреса на червените, на който лидерката Корнелия Нинова каза, че партията на Бойко Борисов се е опитала да опитоми опозицията с постове.

Още по темата

Днес ГЕРБ отново напомнят, че няма да се коалират с БСП по повод вчерашно изказване на зам.-шефа на Националния съвет на социалистите Кирил Добрев.

Вчера той анализира интервю на Корнелия Нинова от миналата година и каза, че ако БСП са първа сила, е нормално да поканят ГЕРБ на разговори за коалиция.

"Нормално е, ако ГЕРБ се съгласи, да търсим начини за решаване."

"Днес се разминаваме, пак казвам – днес се разминаваме, след три години може да се съберем", цитират от партията на Борисов думите на социалиста.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще продължи да опровергава лъжите на БСП за възможно коалиционно управление между двете партии, се казва още в изявлението на Изпълнителната комисия на управляващата партия.

От централата на ГЕРБ за пореден път обясниха, че за партията е "невъзможно и неприемливо" да управлява заедно с БСП. "Никога и под никаква форма подобна коалиция не е била обсъждана нито вътре в ГЕРБ, нито с представители на БСП", обявиха още от управляващата партия.

От ГЕРБ припомниха, че на конгреса си на 26 ноември ще обсъдят приемането на специална декларация, в която се казва, че партията няма да управлява заедно с БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оня ден се ядосаха на конгреса на БСП,днес се ядосали на думи на Кирил Добрев?Тия нямат ли си друга работа,освен да опровергават думи на противниците си.Подхвърлиха по 300 лв.на наводнените хорица,които за нищо няма да стигнат,вместо да си платят за безхаберието,довело до трагедията.Не президента,премиера трябваше да отиде там и да подкрепи страдащите хора,морално и финансово.А той щял да им праща психолози.Такава подигравка,не е истина.
34
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невъзможно било! Напротив! И двете партии сте свидни рожби на БКП. Ако сте го забравили, погледнете си биографиите- комунисти, ченгета,партийни секретарки, партизански внучки и т.н. И най-важното- двете партии сте така вторачени в собствения си джоб, че не виждате най-важното- България си отива, народът й изчезва, умира и бяга. Кой ще живее, кой ще ражда деца, кой ще работи тук? Какво ще стане с прекрасната ни страна? С родината ни? Ще я има ли след 30г. или не, както пишат на много места?
33
0
 
10
 
! Отговори
А дано не преди 6 години
Малии ГЕРБ и БСП в коалция - такова краднене няма да има и в африканските държави.
32
3
 
14
 
! Отговори
до 31 преди 6 години
На кого точно викаш патриоти - на шу-шу-миг-ите далавераджи Валерко и Шкемби ли ?Патерците на Тиквата, който им подхвърля разни огризки за да крепят Стабилността Му.А те нали са си по-мия-ри - не отказват.
31
4
 
18
 
! Отговори
БРАВО преди 6 години
Мачкай Нинова гадните гербаджии .Всеки Висш Член на ГЕРБ си е НАСАДИЛ един Фотоволтаичен Парк и взима пари от Българите , има Брониран Мерцедес и Хотел в Гърция .Очаквайте Скоро по БТВ .
30
0
 
9
 
! Отговори
Грую преди 6 години
Един вид казаха ... избори на всеки 2-3 години
29
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не забрави Борисов да я пита и още нещо КАК ОТ КОСТОВИСТКА СТАНА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА ЦК НА БКП,това някаква предварително уговорена работа ли е,КОГА СИ ТИ ИСТИНСКАТА ДРУГАРКО-КАТО СИНЯ КОСТОВИСТКА РАДВАЩА СЕ ПРИ ВЗРИВЯВАНЕТО НА МАВЗОЛЕЯ ИЛИ КОГАТО ХОДИШ ДА СЛАГАШ ЦВЕТЯ НА ГРОБА НА ЛЮБИМИЯ БАЙ ТОДАР/айде да не кажете че е забравено че ББ му бил охрана когато ДРУГАРИТЕ МУ ГО ОСТАВИЛИ КАТО УЛИЧНО КУЧЕ САМ/.Другари ЗАЩО ДОПУСКАТЕ ЕДНА КОСТОВИСТКА ДА В-Е ВОДИ ЗА НОСОВЕТЕ а още и Добрев Кирил????
28
8
 
4
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Все едно кой с кого, важното е турски партии да няма в парламента и патриотите да са във властта. Вижте в германия какви простотии вършат. Гледат да няма патриоти и турските партии да са нажвласт. Коя държава според вас има по голямо бъдеще при това положенив? Ние от където се връщаме, германия се е засилила на там. След 20 г ще видим кой крив и кой прав
27
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България на три Шишета !Шише 1 - Тлъстака БорисовШише 2 - ПрасилянШеше 3 - Тлъстата Цаца
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тия народът им крив, материал бил, опозицията им крива, с кого ли не се коалираха, пред кого ли не се навеждаха...Вие нямате грам достойнство, млъкнете и се благодарете, че все още има луди, които ви търпят.
25
3
 
16
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
Нещо си се объркал - Пеевски е стар ортак на Гробарите.Театъра беше само за пред ба-лъ-ци като теб.Не слушай лъжите им - виж делата им.И в Библията е казано - по делата им ще ги познаете.Пеевски печели всичките Обществени поръчки, раздавани от Суджуците.За което естествено връща половината кинти, но под масата.Цацата пък, назначен от Главния Суджук успешно бори корупцията.Дори вкара в затвора Спас от Кочериново, че е присвоил 429 лв.А за корумпето Петров, свил 1.6 млн прекрати делото.
24
7
 
0
 
! Отговори
Пастир преди 6 години
Е,не!Трите прасета със свинаря Гергов.Това си е нормалната композиция!
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Земята ражда тикви,.балкана юнаци нали ?
22
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми не управлявайте, бе кой ви кара? Махайте се , всички.
21
4
 
15
 
! Отговори
HELLOWEEN преди 6 години
Честит имен ден, другарю Борисофф.Да ви е жива и празна голямата куха Тиква.Честит национален празник на всички българи - 31 октомври - Тиквенден.
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама кой иска да управлява с вас,бе?
19
2
 
17
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
Значи признаваш че Тиквата съсипа държавата с безпринципните си коалиции ?
18
12
 
4
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
16Ти забравили, че БСП подкрепи Пеевски за шеф на ДАНС, а ГЕРБ бяха против. Опреснете си малко п***метта безочливи ***!
17
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов, извикай гърмящата червена змия и и кажи с две думи ДРУГАРКО ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА БКП ЧУВАМ ЧЕ ИСКАШ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ САМО СЕДЕМ МЕСЕЦА СЛЕД ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ КОИТО ВИЕ ИЗГУБИХТЕ ОТНОВО,ДРУГАРКО НА КАКВА ДРОГА СТЕ В ЦК НА БКП??Аз пари за нови НЕнужни избори Н-Е-М-А-М,ВИЕ СТЕ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА ПАРТИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ "ПРЕКРЪСТЕНИ"КОМУНИСТИ МИЛИОНЕРИ,ИЗВАДЕТЕ 40000000лв,ДРУГАРКО И СИ ПРАВЕТЕ ИЗБОРИ!!Ако ли не ВЪРВЕТЕ НА .....!накрая Борисов може и да я почерпи с нещо!!!
16
1
 
16
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 години
Аз пък отивам да си купя една голяма евро-тиква от пазара ще си правя евро-фенер днес имаме голям евро-празник !!!