Корнелия Нинова на митинг на СДС? Като рошав мъж с бял шлифер!

Червената лидерка: Благодаря за подарения здравословен смях
31 окт 2017 17:37,
122
Корнелия Нинова на митинг на СДС? Като рошав мъж с бял шлифер!
Снимка: Facebook

Лидерката на БСП Корнелия Нинова на митинг на СДС в зората на демокрацията. Плакат на сини активисти на фона на храм-паметника "Св. Александър Невски" и заградена с червено физономия на задните редове обикаля от известно време интернет. Според авторите на публикациите това е самата Нинова.

Лидерката на социалистите обаче отрече това с публикация в профила си във Facebook.

"Вярно е, че поканих Бойко Борисов да се разберем като мъже, но не го приемайте толкова буквално. Доста се позабавлявахме с публикацията, в която на митинг на СДС съм показана като рошав мъж с бял шлифер", пише тя.

Нинова зове последователите си в социалната мрежа, ако познават "двойника" й, да я запознаят с него. "Благодаря на автора, че ми подари пет минути здравословен смях", пише още тя.

"А извън веселата част, каня ви на 27.11.2017г., от 15.30 часа, в Софийски градски съд, на първото заседание по делото ми срещу Борисов за твърдението му, че съм била член и активист на СДС", написа още Нинова и обеща:  "Там ще е истинското забавление".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
22
 
14
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Бат, б.б. има вече халюцинации. Всеки рошльо му се привижда Корнелия. То не бе страх, не бе чудо, май му държи още влага когато Нинова го покани навън да се разберат като мъже. Влизай пак във ВМА за профилактика !
69
7
 
14
 
! Отговори
Колю преди 6 години
Прилича на Деян Неделчев Икебаната
68
5
 
13
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Това са певци и артист !!! Васко Найденов,Лили Иванова ,Тодор Колев...Няма кой да я снима Корнелия с тия звезди-тогава е била никоя...
67
9
 
20
 
! Отговори
Ясен Тополев преди 6 години
Един министър-бивш вече на здравеопазването беше разкрит от журналист в схема на източване на държавни пари за сумата от 1 600 000 лв. .Прокуратурата казаха-случва се .И дотам, няма затвор, няма връщане на откраднатото.Обаче, Нинова е важна, къде се снимала и как била облечена през 1990 г.Та на въпроса: Кога ще видим политици в затвора и кога ще върнат откраднатото ?
66
1
 
4
 
! Отговори
РККА преди 6 години
Блъскай,бачкай и твори има кой да *** за твое добро е поне ще си във форма...физическа ,ако си непукист иии психическа...предлагам да се обединят в една партия като едно семейство са... карат се ,бият се пеба..в.а.т се и се хранят на една маса...кирливата сапунена вода от този сериал залива и смърди вече 30 год и ще пребъде...
65
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, действително, това беше времето на големите надежди и очаквания на хората за промяна към по - добро. Става ти някак тъжно, когато имаш такива по детински чисти очаквания, а видиш впоследствие реалността и хората, които ги съсипаха и оцапаха. Сега си давам сметка, че народът ни беше така тежко ударен именно в неговите пориви за по - добро и че това предопределя отчаянието и разрухата, която последва и досега...Не продавайте ЦЕННОСТИТЕ И ВЯРАТА СИ, НЕ БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ МРАКОБЕСИЕТО ПРИЯТЕЛИ !
64
1
 
16
 
! Отговори
Румен преди 6 години
ех,народеее ...с какви глупости ви пълнят главите
63
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А черешката на тортата е, че и *** -най-ревностния защитник на евроатлантизма е бил комсомолско секретарче, а баща му партиен секретар от висшата номенклатура в Пиринския край.И кво стана накрая? Най-върлите комунисти сега са най-върли демократи.
62
3
 
4
 
! Отговори
DGDevroatlantitzi преди 6 години
Tia progresivno misleshti demokrati sasipaha Bulgaria predavaiki komunizma a sega shte lapat evreiski pi.shki i zlatni chervei shte gi iadat shto sa preuspeli
61
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да ни спретнат една снимка на Мамата на нацията като партиен секретар. Как дърпа ушите на непослушните.Когато е правена горната снимка Мамата още е била партиен секретар. А Боко се отказал да излиза от БКП и си не давал ценната партийна книжка.
60
2
 
5
 
! Отговори
До 53 преди 6 години
Ти какво томно искаш бе,,чедо" Ти знаеш ли какво беше и какво стана.Кой ти пречи,какво учиш или работиш.В казармата беше ли,Ние направихме по трудното,а повечето от вас чакат да им дадат.Какво чакаш,днес никой не ти пречи да се реализираш ако си упорит.Ама пред лаптопа с псувни и обиди от чистачката до президента-това ви е ,,борбата."За лек намек с такива думи в онова време просто не оставаше жив.Има и свестни ,,юнаци" но те нямат време да висят по цял ден в нета и да раздават правосъдие
59
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това по къф случай ни се съобщава?Да земат да покажат Борисов на партийно събрание на БКП отпреди 89-та.
58
5
 
11
 
! Отговори
леле преди 6 години
Как тази не е близо до гуруто и Ив. Костов ?????
57
6
 
19
 
! Отговори
Костов помогна преди 6 години
На *** да приватизира/ открадне едни 48% или осем милиона долара от Техно Импекс. Точно *** да защитава бедните е яко гнусно!
56
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ту жена, ту мъж, ту червена, ту синя, ту пълна фъш.кия.
55
5
 
18
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Румен Офчи тъпчеше *** в шоколадовия цех докато крадяха едни милиони от енергетиката посредством швейцарската им фирмичка
54
6
 
16
 
! Отговори
необяснимо преди 6 години
Не е за вярване, че медиите се занимават от месеци с тази крава Нинова. Хиляди лъжи сътвори и пак и обръщате внимание. .
53
0
 
0
 
! Отговори
до 57 преди 6 години
Вкарвам добавена стойност в бг икономиката да има за твойта пенсия, некое друго въпросче?
52
4
 
5
 
! Отговори
Наистина велико! преди 6 години
Етиен Леви / Сути / е много готин пич.Ти познаваш ли го бе пубере.Бил ли си с него,общувал ли си.Или така гледаш от тюфлека телевизора, кръщава,плюеш,обиждаш.Ами да ,днес всичко ви е позволено в нета. И ти и такива като теб искате добра България .Ами какво си сторил ти за нея бе дринго голобради.Как искаш да просперира тази държава с такива като теб.Тези от снимката и ние се надявахме че ще изметем простотията,но явно сте много и още не свършвате
51
1
 
0
 
! Отговори
ми прав си преди 6 години
До до 50Така е!А я кажи ти какви ги вършиш,след като виждаш и можеш?