Корнелия Нинова на митинг на СДС? Като рошав мъж с бял шлифер!

Червената лидерка: Благодаря за подарения здравословен смях
31 окт 2017 17:37,
122
Корнелия Нинова на митинг на СДС? Като рошав мъж с бял шлифер!
Снимка: Facebook

Лидерката на БСП Корнелия Нинова на митинг на СДС в зората на демокрацията. Плакат на сини активисти на фона на храм-паметника "Св. Александър Невски" и заградена с червено физономия на задните редове обикаля от известно време интернет. Според авторите на публикациите това е самата Нинова.

Лидерката на социалистите обаче отрече това с публикация в профила си във Facebook.

"Вярно е, че поканих Бойко Борисов да се разберем като мъже, но не го приемайте толкова буквално. Доста се позабавлявахме с публикацията, в която на митинг на СДС съм показана като рошав мъж с бял шлифер", пише тя.

Нинова зове последователите си в социалната мрежа, ако познават "двойника" й, да я запознаят с него. "Благодаря на автора, че ми подари пет минути здравословен смях", пише още тя.

"А извън веселата част, каня ви на 27.11.2017г., от 15.30 часа, в Софийски градски съд, на първото заседание по делото ми срещу Борисов за твърдението му, че съм била член и активист на СДС", написа още Нинова и обеща:  "Там ще е истинското забавление".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
37
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
9
11
 
29
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Да. На снимката е Деян Неделчев Икебаната. Много добър глас който за съжаление вече не изпълнява стойностни песни. Ако пък е Нинова също няма лошо. Поне е била за промяна за разлика от оня който не си е върнал партийната книжка и днес уж "громи и мачка" комунистите.
8
2
 
43
 
! Отговори
Така е преди 6 години
В първити годино на демокрацията бая комунисти се изплашиха да няма гонение и станаха демократи . Някои партийни секретари казваха, че никога не са били такива. Като стана ясно че никой няма да ги закача , станаха социалистически милионери.
7
5
 
24
 
! Отговори
познавача преди 6 години
Алооо Верчеее, това лице което виждаш е ПЕВЕЦЪТ ДЕЯН НЕДЕЛЧЕВ миличка, на тази снимка са предимно музиканти и певци от цяля България. ДЕЯН Е бивш колега и прекрасен музикант,алооооо......
6
18
 
8
 
! Отговори
Синьо НПО преди 6 години
Това ще да е спомен от първия Гей прайд в София..
5
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
синьо-червена мъгла
4
5
 
9
 
! Отговори
СДС = ПРОВАЛ преди 6 години
Трима сатанисти се готвят за селфи на последния ред.
3
11
 
40
 
! Отговори
шушляци преди 6 години
Той и ББ още си пази партийната книжка, ама на снимките е с черен шлифер.
2
10
 
42
 
! Отговори
смех! преди 6 години
Е, хайде и аз да я развеселя малко Нинова - Станишев я изгони от правителството, заедно с Певвски, за корупция - ха, ха, ха!
1
18
 
44
 
! Отговори
LEVSKI преди 6 години
БСП ЗАРАЗНО ЗЛО комунистите алчни за власт.