Корнелия Нинова на митинг на СДС? Като рошав мъж с бял шлифер!

Червената лидерка: Благодаря за подарения здравословен смях
31 окт 2017 17:37,
122
Корнелия Нинова на митинг на СДС? Като рошав мъж с бял шлифер!
Снимка: Facebook

Лидерката на БСП Корнелия Нинова на митинг на СДС в зората на демокрацията. Плакат на сини активисти на фона на храм-паметника "Св. Александър Невски" и заградена с червено физономия на задните редове обикаля от известно време интернет. Според авторите на публикациите това е самата Нинова.

Лидерката на социалистите обаче отрече това с публикация в профила си във Facebook.

"Вярно е, че поканих Бойко Борисов да се разберем като мъже, но не го приемайте толкова буквално. Доста се позабавлявахме с публикацията, в която на митинг на СДС съм показана като рошав мъж с бял шлифер", пише тя.

Нинова зове последователите си в социалната мрежа, ако познават "двойника" й, да я запознаят с него. "Благодаря на автора, че ми подари пет минути здравословен смях", пише още тя.

"А извън веселата част, каня ви на 27.11.2017г., от 15.30 часа, в Софийски градски съд, на първото заседание по делото ми срещу Борисов за твърдението му, че съм била член и активист на СДС", написа още Нинова и обеща:  "Там ще е истинското забавление".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А извинете , обърках се . Исках да кажа , Деян Неделчев- екибаната ...!?!?
109
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това на снимката , Деан Донков - екибаната ....!?!?
108
0
 
2
 
! Отговори
Ккк преди 6 години
Е трябва да си на 6 водки да не познаеш Т.Колев по каскета!
107
0
 
0
 
! Отговори
Българина преди 6 години
А бб беше ли ало ваньо или не беше? Кот кажат началниците от козяк това ще е стига да не му извадят биографията ...
106
2
 
3
 
! Отговори
Питам преди 6 години
Как веднага познахме Тодър Колев на първия ред, а не можем да познаем Корделка ? Тези около нея на снимката , защо не кажат истината.
105
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
... и толкова са "прозрачни". СДС, ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриоти, Атака, НДСВ.... всички са колеги, "артисти" и играят по един и същ сценарий! Престанете да им се хващате на въдицата и да се делите на комунисти, демократи, социалисти! В България не е имало нито комунизъм, нито социализъм, нито сега има демокрация! Имало е и има експлоатация на българите, на по-слабите за сметка на "избраните"!
104
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво сте се сдърпали - дали Нинова била от СДС или не?! Това толкова важно ли е? Че щяла да съди Борисов за клевета! Те колко хора (вкл. Нинова и Борисов) са за съд за значително по-сериозни провинения! Те за ..... приказки се засъдили... Интересувай те се - защо не Ви е асфалтирана улицата пред дома, защо некачествените ремонти не се оправят по гаранция, защо никой и думичка не изписва за ТЕЦ-овет и директивата на ЕС, защо в Белене има похарчени доста пари, пък няма нищо на среща...
103
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стават грешки с тълкуването на снимките. Онова с другия бял шлифер най-отпред, прилича на Майкъл Джексън.
102
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До 106Много си умен , червенотиквеник!!!
101
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дигизирала се е
100
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помните ли песентаВземи панелите, трабанта, но въздуха ми оставиЕ, взеха ви, и панелите и трабанта, и спестяванията, и работата, и децата, и здравето, и държавата.Оставиха ви въздуха.Айде сегА, ДВАТА ПРЪСТА НАГОРЕ И СКАЧАЙТЕ!!!
99
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам тая снимка и ми се повдига ..Как ни излъгаха грозно докато ние скачахме по площадите и ни лъжеха, че държавата е лош стопанин, че като приватизират всичко и като дойдат чуждите инвеститори ще имаме швейцарски стандарт на живот, едни хора ограбиха и ликвидираха държавата, гепиха активи за милиарди, разпродадоха всичко ценно, три милиона българи изчезнаха, вече нищо не е българско нито земята, нито морето, нито държавата.
98
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Е на това му се вика ПРЕСТРУКТОРИРАНЕ, от едно място на ддруго, където келипира е по-голям.
97
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До маноловОх! Много болни хора ходят по нашите земи! Такива фалшификации трябва да влизат в съда, но ментално болните не ги съдят!
96
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е сега вече окончателно убедиха ли се офцете, че нищо не се промени за 30 години и същите късни номенклатурчици от бай тошово време и техните деца, си стоят на същите места под формата на различни партии и 30 години ограбват (и ще продължават) хората, чрез фирмите си и чрез бамките!не стъпвайте на избори - това е единственният начин за борба !
95
3
 
8
 
! Отговори
винету преди 6 години
значи не е корнелия а е оня пидирунгел съчки събирам - икебана ли беше е.бана ли беше
94
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори и така да е,какво лошо има.Тогава всички студенти и въобще млади хора бяхме седесари.Уж за добро,а тя каква стана.Даже и композиторът,написал седесарските песни за разните му валсове и разводи онзи ден си призна разочарованието от тази псевдодемокрация.А Корнелия Нинова освен друго никога не е била член на БКП за разлика от банкянския Суджук,който и досега си пази партийната книжка.
93
8
 
9
 
! Отговори
Честен преди 6 години
Честно казано по ми прилича на Цветан Цветанов .............П.П.Аууууууу, че съм и аз ама. Та тогава той защитаваше с голи гърди партията майка!
92
9
 
12
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Тя е, тя е...По онова време се правеше на мъж .Така ДС се опитваше да я внедри в редовете на опозицията...
91
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за всички наши културни дейци - слуги на БКП.................