Ден на будителите, но... Възпитанието ни куца, паметта ни - къса!

Разочарован съм от това, което видях днес в НС, обяви Маноил Манев
6
Ден на будителите, но... Възпитанието ни куца, паметта ни - къса!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Занимаващите се с политика хора много често сами уронват авторитета на институциите, в които работят. Това мнение изрази депутатът от ГЕРБ Маноил Манев, който в Деня на народните будители гостува в предаването "Денят ON AIR".

"Будител е много чисто нещо. Разочарован съм от това, което видях в парламента, защото за пореден път показахме, че и паметта ни е къса, и възпитанието нещо ни куца", посочи той по повод днешните нападки в НС, по време на които бяха използвани епитети като "идиоти" и "еничари".

Още по темата
Гостът на Bulgaria ON AIR подчерта, че в последните дни е имал честта да се запознае с истински будители, като създателя на най-новия български филм "Дамасцена" и мениждъра на ансамбъл "Българе".

В контекста на атентата в Ню Йорк Маноил Манев обяви, че у нас вече се е провело заседание, на което са обсъждани подобни ситуации. "Тази трагедия е много показателна. В САЩ през последните години започна да се натрупва усещане, че случващото се в Европа не може да се случи там. Мерките и борбата с тероризма не могат да минават на рутинност", коментира той в студиото на Кузман Илиев.

По думите му системата работи много просто, като се прави анализ на т.нар "тесни места", анализират се събитията и се изграждат мерки за сигурност във връзка с направените анализи. Депутатът от ГЕРБ посочи още, че нашите служби са носители на едни от напредничавите идеи.

Маноил Манев коментира и Бюджет 2018, посочвайки, че МВР получава около 63 млн. лева в повече, като 55 млн. от тях са за заплати на служителите. Той подчерта, че вътрешният министър изразява твърдото убеждение, че увеличението трябва да се случи диференцирано.

"Той чака да чуе да предложенията на синдикалните организации в МВР", отбеляза Манев..

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БЕДНОСТТА ДРАГИ ДЕПУТАТЕ НА ГЕРБ УДРЯ НЕ САМО ФИЗИЧЕСКИ АМИ И ДУХОВНО ПО НАРОДА ,ЗАТОВА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН СЕ ЧУВА ЗА НАРАСТВАНЕ НА АГРЕСИЯТА ,ЗА НАРАСТВАНЕ НА УМРАЗАТА ,КОЯТО ВИЕ СЕ ПРАВИТЕ ЧЕ Я НЯМА ИЛИ НЕ Я ВИЖДАТЕ КЪМ ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ И ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ,ЗАЩОТО НАРОДА ОТКАЧИ ВЕЧЕ ОТ ВАШАТА ЛАКОМИЯ !
4
0
 
1
 
! Отговори
Девил преди 6 години
Чех, чех и не разумем - за ки възбудители иде реч. Некой да обесни!
3
1
 
3
 
! Отговори
Идеалист преди 6 години
Не чакайте от това правителство да развива наука. Погледнете какви хора стоят на върха на държавата и какви прякори имат.
2
0
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Другарю Манев,какво очаквате,след като цяло стадо безпросветни министри се изредиха да променят образователната програма,да вадят Иван Вазов от нея,защото...абе защото ТАКА.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Парите за МВР - на конкурсен принцип. Сто метра за 12 секунди. Отношение тегло към ръст - маааксимум 27 (BMI). Тестове за лоялност - през шест месеца. Няма да питаме за два чужди езика, ама на някои и българския им е като чужд. Едно стихотворение от Иван Вазов - на изуст. Лунната соната - на два гласа без акомпанимент. И 25 лицеви опори.