ОП няма да предлагат здравен министър, право на премиера е

Оставката на Николай Петров – принципно решение
Обновена: 1 ное 2017 11:34 | 1 ное 2017 11:25,
6
ОП няма да предлагат здравен министър, право на премиера е
Снимка: архив Булфото

Грижа на ГЕРБ е да излъчат човека, който ще бъде най-добрият за поста министър на здравеопазването. Това коментира председателят на "Обединени патриоти" Волен Сидеров и уточни, че от тяхната формация не са предлагали кандидатура.

"Нека оставим на министър-председателя да избере, да посочи. Не сме предлагали, нито търсим такава квота. Ние имаме вече представени кандидати в кабинета. Това министерство е грижа на ГЕРБ и те да излъчат човека, който ще е най-добър за тази позиция", каза Сидеров.

Още по темата

Според него оставката на министър Николай Петров е принципно решение.

"В този случай няма закононарушение, но той прецени от чисто морална гледна точка, че трябва да подаде оставка. В това отношение Борисов показва, че действа принципно, макар и да има само съмнение, приказки и слухове. Това е пример за управление, в което не се правят компромиси", коментира Волен Сидеров.

По думите му обаче най-големият проблем е, че е сбъркан моделът на здравеопазването, защото болниците са били превърнати в търговски дружества.

"Затова да коригираме системата, а не да търсим кой ще устои на изкушението", заключи Сидеров.

По повод на намерението на БСП да внесе вот на недоверие шефът на парламентарната група на патриотите настоя, че коалицията е стабилна и левицата не може да се надява на успех да събори правителството.

"Вотът няма да мине, патриотите ще бъдат на мястото си. Но тяхното право е да внасят вотове, надявам се дискусиите да бъдат полезни, а не само заяждане", коментира още Сидеров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
За Сидеров и закононарушенията знаем добре! За похарчените пари по курорти, още с Капка и т.н. също знаем- пури, скъпи питиета и др. такива/ богати бизнесмени не си го позволяват, защото знаят как се изкарват пари/. Но наистина няма нищо незаконно. Разликата е, че това са може би народни пари от субсидии, средства от симпатизанти и не са изкарани с пот! Та такива хора не може да са морално мерило и коментарите им просто са смешни.
5
0
 
0
 
! Отговори
Георгиев преди 6 години
Разбрахме как пак по втория начин е набутан за министър Г-н Николай Петров анестезиолога на каката на премиера Бойко Борисов. Сега сигурно да очакваме да сложат пак по същата линия и неврохирургът на каката на Борисов. Шуробаджанащина от всякъде.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен Сидеров - Здравен министър!!!
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И за какво ни е нужен здравен министър?
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЪН АЛЧНИТЕ И НЕНАСИТНИ АКУЛИ ОТ ВЛАСТТА. МНОГО МЛАДИ И УМНИ БЪЛГАРИ НЕ ИСКАТ ДА ОСТАНАТ ТУК ЗАРАДИ ТЕЗИ ДЕТО НЯМАТ НАСИТА...ХАЙДЕ СТИГА СА СКАЧАЛИ ОТ ГЕРБ ДА ГО ЗАЩИТАВАТ ,ЩЕ РАБОТИ КАТО Е ОСТАНАЛ В БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ПОЛУЧАВА ТОЛКОВА КОЛКОТО ЗАСЛУЖАВА А НЕ С ТАКИВА ДАЛАВЕРИ ДА СЪСИПВА БЪЛГАРИЯ. ТОВА Е ХРИСТОМАТИЕН ПРИМЕР ЗА КОРУПЦИЯ И СЕГА С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ ВСИЧКИ СЕ ИЗТЪПАНЧИЛИ ДА НИ ВНУШАВАТ ЧЕ ВСИЧКИ Е ЗАКОННО...МОЖЕ ДА СМЕ ЛОШ МАТЕРИАЛ ,НО ЗНАЕМ КОГА НИ ЯХАТЕ БЕЗНАКАЗАНО !
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На този на снимката ще му бъде ли повдигната съдебна отговорност или ще си остане само с оставката.Ще върне ли парите или ще си ги харчи на спокойствие?