За празника от Местан: Младите имат нужда от будители

Лидерът на ДОСТ със специален поздрав към учени и учители
1 ное 2017 10:00,
27
За празника от Местан: Младите имат нужда от будители
Снимка: архив "Булфото"

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан отправи поздрав към всички българи по случай днешния Ден на народните будители.

"Човек се учи и усъвършенства цял живот, а в днешния бързо променящ се свят младото поколение има нужда от своите духовни наставници – будители", пише Местан.

Той поздравява учителите, учените и хората на културата.

"Образованието и възпитанието на младежите, обучението през целия живот в обществото на икономика на знанието е възможна кауза и политика благодарение на постиженията на науката", допълва той.

Според него това е отговорност на държавата пред гражданското общество.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая дриш'ня още ли не се е разнесла?
24
1
 
10
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Този на снимката при една нормална държава отдавна щеше да е в затвора за държавна измяна.
23
1
 
4
 
! Отговори
Българина преди 6 години
500 г ви будихме и не можахме да ви събудим. За това ви оставихме сами да се самосъбудите, но все към нас се натискате. Всичките сте като ей тоя брадясал узбекски юрдек. Оглежда се върти се и накрая ятагана щото мухамад така искал. Всичките сте за анадола пожелавам ви да се събудите след 1000г
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не дава господ будителите ни да са като Местан-проводник на чужди интереси,троянския кон на Ердоган.
21
1
 
4
 
! Отговори
Вал преди 6 години
До ТурчинГосподине,аз мисля, че този враг на Родината е най-вече за затвора или да ходи там за където пламенно лелее, а Вие дано сте истински наш родолюбец, а не враждуващ партиец от алтернативни партии.
20
1
 
6
 
! Отговори
Хан Крум преди 6 години
Тоз *** пак си е хвърлял сребърници по медиите и пак го изтепосват. Ела при бати Крум да ти направи едно леко обрязване около надрамието.
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бягай да коментираш при неграмотния *** Валери Симеонов
18
2
 
5
 
! Отговори
Внимание!!! преди 6 години
Опааааа тука се появи един християнизиран Дасикано който ни обижда
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина Местан владее български на високо ниво. Според мен това значи че най-вероятно има помашки корени. Проговорил е на български език, а не на турски. Българският е много по-сложен от турския. Има мъжки, женски и среден род. Има много падежи и специфично произношение. Тези неща много трудно се усвояват в зряла възраст. Пример-Карадайъ.
16
2
 
4
 
! Отговори
Mockingbird преди 6 години
подкрепям Хасан Исмаил! трябва да се отървем по един или друг начин от неверниците, като цензуратора на "лабораторията" и такива, като местан - ученика на гюллен. те въведоха цензурата по форумите. те я управляват, чрез неверниците от бхк.
15
1
 
10
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
...Човек се учи и усъвършенства цял живот...особено като се крие в турското посолство.
14
3
 
15
 
! Отговори
Турчин преди 6 години
Местан ага, от името на вички турци живеещи в България ви призовавам да се скриете някъде и да не се показвате повече. Никой не ви иска и уважава. Крадци сте. Не си правете илюзии че ще влезете в парламента пак. Само се излагате. Какво си мислите, че хората са будали? Как въобще можете да имате безочието да се изявявате по медиите. Нямате ли малко СРАМ, ПОВТАРЯМ СРАМ.Хасан Исмаил, Момчилград . Пезпартиен..
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A доноснът на ДС,Местан винаги си остава доносник,само сменя господаря си.Местан и шайаката му, персони нон грата за България.
12
2
 
7
 
! Отговори
Mockingbird преди 6 години
местане, блуднико. вашата неграмотна и кирпична цензура съсипва всичко онова, което Будителите създадоха. вие сте един прогнил клон и клин в историята на човечеството. от вас няма нужда, но няма и полза. вие сте вредители. никой не ви понася, дори и Природата! айде продължавай с цензурата, *** неграмотно. непрочело и Корана дори!
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този турски плазмодии, *** за;;ци на който има интерес, умрял от страх като му свалиха охраната, а защо му е била, нали е честен и открит, скрил се позорно в турското посолство, за да не получи това което заслужава. А заслъжава един 9мм в тиквата, може и два, за по-сигурно. Окрал милиони от България, продал съвестта си на Ердоган, готов на всякакви гадости за да е на власт. Защо Сикаджията му разреши да регистрира тази гнъсна партия гаДОСТ? Трябва да изчистим България от турски по//мияри!!!!!
10
2
 
21
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Лицемер !!!
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поздрава винаги е и театър!
8
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вицепремиера обиди по ТВ Местан и психически не издържа на последния въпрос от нерви хвана бутилката с минерална вода и тоа ми бил Вице , пълен *** търговец на скрап
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На фона на новото алахогъзническо героиство .. това звучи , като подигравка!Местаня сигурно в джамията отправя благодарствени молитви към узбекския бек!И оФците български се надпреварват - да го хвалят!
6
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един велик Турчин който говори по-добре български от всички българи пръснати по целия Свят , Валери Симеонов да се запише на курсове по правилен български език при Местан